În acest articol vom împărtăși cu voi zece declarații frumoase de dragoste în limba engleză. Poate vi se pare greu de găsit cuvinte să-și exprime sentimentele lor, iar sfaturile noastre vă vor ajuta în această chestiune delicată. Echipa noastră a luat zece propoziții, fiecare dintre care poartă o conotație sentimente. Puteți evalua situația, nivelul de care sunt relațiile, și pentru a ridica recunoașterea, care ar fi cel mai potrivit.
10 declarații de dragoste în limba engleză:
Cred că pentru tine, ca mai mult decât un prieten.
Aceste cuvinte vor fi perfecte pentru cei ale căror simțuri au crescut în dragoste sau simpatie de prietenie. Din moment ce înseamnă, ce crezi despre o persoană nu ca prieten, te simti deja mai mult decât relații de prietenie. Destul low-cheie și indiciu precaut. În cazul în a doua jumătate a începe să explice modul în care este important pentru tine, că prețuiește prietenia și nu vrea să strice nimic, este posibil să se „stinge“ la relațiile frățești. „Da, am vorbit despre familie, tu esti acolo pentru mine ca o soră. La ce te gândești? "
Știu că viața mea este incompletă fără tine.
Cu această frază, putem exprima afecțiunea și respectul pentru jumătate noastre. Noi spunem că viața noastră nu este completă fără ea. Așa cum am golit și trist fără această persoană. O aluzie directă la crearea perechii. Această frază este, de asemenea, util pentru a utiliza dacă doriți semnificativ celălalt pentru a oferi trăi împreună.
Sunt totul despre tine.
Expresie destul de versatil, dar, de asemenea, are locul ei. Noi le folosim atunci când vrem să spunem a doua jumătate, că toate gândurile noastre sunt ocupate cu ea. Când ne așezăm la locul de muncă, atunci când vom vedea un film, atunci când ne comunica cu prietenii, atunci când vom mânca ... și chiar și atunci când doarme, încă mai visează despre ea! =)
Aceste cuvinte ne spun că omul este nebun după a doua jumătate a lui. Puțin îndrăzneț, dar un mijloc simple pentru a explica sentimentele lor. Dacă observați că sângele începe să fiarbă, încetează să mai fie imposibil să stea în continuare, o forță misterioasă trage vopsea gardul de la casa a doua jumătate inimile și săgeți - aceasta este o opțiune! Sunt nebun după tine!
Cred că sunt îndrăgostit de tine.
Recunoașterea Sincere și receptiv. Cred că dragostea cu tine. Doar pare o imagine atunci când elevul sfios, cu ochii plecați, a explicat cu un coleg de clasa. Inima lui bătea, cu mâinile ude, cu obrajii roșii, ochi cizme. Dar cum drăguț.
Sufletul meu solicită pentru tine.Prin dreapta, această frază a fost clasat de cordialitate. La urma urmei, aceasta înseamnă că sufletul tău strigă pentru a doua jumătate. Atunci când floarea ajunge pentru Sunbeam și încercarea de a bea lor cald, lăsați în celulele lor, acestea produc lumina si fotosinteza.
Am căzut în totalitate pentru tine.
Ei bine, asta e sigur. Permanent, cu capul, cu o ancoră. În dragoste, atât în dragoste. Cuvântul total - trădează complet această frază globalitate. La momentul recunoașterii necesității de a privi în ochi, pentru că încrederea aceste cuvinte nu deține.
Tu ești dragostea vieții mele și sufletul meu pereche.
Aceste cuvinte nu putem vorbi cu timiditate. Tu - iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Într-o seară rece de iarnă ați ascuns cu grijă o pătură și a adus o ceașcă de ceai.
Vreau să fiu cu tine toată viața mea, pentru că ești singura mea iubire.
Când știi ce vrei să-și petreacă cu un bărbat toată viața lui, pentru că el este singurul dragostea ta - această frază pentru tine! Nimic mai mult.
Iubirea mea, sunt atât de fericit suntem împreună.
Cine a spus că o declarație de dragoste trebuie doar să ștampila în pașaport? Ei au nevoie în fiecare zi. Expresie minunat pentru cupluri. Iubirea mea, sunt atât de fericit că suntem împreună!
Nespecificate in alta parte va ureaza zambete sincere si soare!