![11 lucruri, din care puteți scăpa de, în primul rând (primul) 11 lucruri, din care puteți scăpa de, în primul rând](https://images-on-off.com/images/32/11vesheyotkotorixmozhnoizbavitsyavpervuy-6316d395.jpg)
J .. Updike "The Witches of Eastwick"
Primul pas este de a avea grijă de tine și de a ieși din stres - încredere deplină că tot ceea ce te inconjoara, este clar, simplu și ușor de înțeles. În cazul în care lumea este în haos - și confuzie se întâmplă în interior: în cap, corpul, starea de spirit, emoțiile. Clearance-ul din exterior - spațiul liber din interior. Încercați cel puțin o dată pe lună pentru a aranja „zi de post“ și să îndepărteze resturile în jurul valorii, a scăpa de lucruri inutile. În cazul în care se pune întrebarea, de unde să înceapă și ce să arunce / da, în primul rând, care vor împărtăși experiențele lor. Se pare un fleac, iar rezultatul este vizibil.
2. chitanțe, facturi și documente
Aruncați cecuri și chitanțe, termenul de valabilitate care a ieșit o lungă perioadă de timp. Dacă nu sunteți sigur, puteți face, de asemenea, o scanare utilizând programul în iOS. de exemplu. Pentru un singur lucru! Există documente care sunt eliminate, în orice caz imposibil. O astfel mai bine să caute informații pe internet.
Am urmați regula: „nu purta 2 sezoane consecutive - se referă un prieten“. Eu dau rochii și bluze ei într-o biserică locală sau să distribuie prietenele. Este păcat că nu este vândut, ar fi deja un miliardar. Dar eu pot spune cu încredere că garderoba mea este mic, maximul prevăzute și constă numai din lucruri preferate. Vă asigur că acum nu mă tem să urce cu ochii închiși în dulap și trage lucruri la întâmplare. Voi arata in continuare chic.
5. Medicamente și vitamine
Cât timp ai verificat dulapul cu medicamente? Sper că vă amintiți că medicamentele au datele de expirare? Și va fi foarte neplăcut, dacă o zi, destul de accident va fi capturat comprimat restante. Și încă un lucru: când eliminați medicamente bine ambalaj lor. Animale - acestea sunt curios ...
6. Produse pentru machiaj și parfum
Uneori este util pentru a intra în geanta de machiaj și să vedem ce se întâmplă acolo. de multe ori eu mint în jurul valorii de umbrele, rujuri care au expirat sau cele în culori (din cauza starea de spirit) nu mai sunt abordare obișnuit.
Auditul frecvente expuse și rafturi, pe care există o producție de îngrijire a corpului și de îngrijire a părului. Apropo, înainte de a gândi să arunce cutii de conserve, verificați dacă ambalajul de reciclat. Dacă aveți o sticla de cosmetice Kiehl. tu a alerga, probabil, în buticuri. Acestea sunt containere speciale, în cazul în care vă puteți lăsa, în schimb primesc un compliment frumos de brand. Din același motiv pentru care am colecta capsule goale Nespresso. Ei nu au complimente, dar eu sunt foarte mulțumit de faptul că, cel puțin în acest fel pot proteja planeta noastră de gunoi.
7. Bijuterii
Aici am petrecut un audit complet, lăsând doar cele mai - cele mai preferate pe care le recomanda. Și dacă, în general, nu ține de bijuterii rupte, sau cei care nu mai au o pereche. Încercați să le stabilească, să predea în topitor sau pur și simplu găsi meșteri care „respira în ele o a doua viață.“
Scăderea mai des în frigider. Este recomandabil cel puțin o dată pe săptămână. Am avut, astfel încât să cumpere alimente într-un magazin, a adus-o acasă și doar uita. Apoi, din nou, el a mers la magazin și să cumpere din nou. O risipă de bani și un spațiu complet aglomera. Acum mă duc la magazin cu o listă. și înainte de asta, stai jos și scrie un meniu dur pentru săptămâna. Produsele nu au timp pentru a merge prost, am folosi pe deplin resursele din frigider și da. Se pare că, dacă-l urmezi, el încetează să emane mirosuri neplăcute 🙂
privind organizarea de experți spațiu (există unele!) recomanda doar pentru a scăpa de orice cărți și cadouri mici, care sunt aduse din țări îndepărtate sau daryatsya, dar absolut inutil situată în jurul valorii de apartament. Aproape că sunt de acord cu ei. Faptul este că am puține lucruri pe care pur și simplu nu poate renunța, de exemplu, papuceii, pe care le-am dat soțul ei când a aflat că am avea copilul, sau primele fiicele hack. Dar am o cutie mică, și puteți lua doar cuvântul meu pentru ea, nu este cu adevărat doar format favorit samoe- și costisitoare.
11. vechi sau neutilizat echipamentului.
![11 lucruri, din care puteți scăpa de, în primul rând (care) 11 lucruri, din care puteți scăpa de, în primul rând](https://images-on-off.com/images/32/11vesheyotkotorixmozhnoizbavitsyavpervuy-542c2a77.jpg)
Viața, uneori, este ca un râu. Petrecem puterea și curajul de a merge (de multe ori împotriva curentului), cu toate că, uneori, suficient doar pentru a rămâne pe suprafață, având încredere în fluxul si lasa lucrurile sa se intample ... doar în cazul în ... Când pluti în josul râului, dintr-o dată începe să se bucure de proces, dintr-o dată îți dai seama că toate de fapt, este mult mai ușor decât pare.