11 fapte despre - filmul - medicina - sinemafiya de sănătate

11 fapte despre filmul „Leac pentru sănătate“

angajat al Lockhart companie tânără și prea ambițioasă finanțe primește un ordin de la conducerea - pentru a merge la un sanatoriu din Alpii elvețieni, pentru a scoate capul corporației. Dar medicii preveni acest lucru, iar Lockhart a fost forțat să plece cu nimic. De-a lungul modul în care el ajunge într-un accident teribil și se trezește în pereții stațiunii, cu o tencuiala pe picior. Dr. Vollmer - clinici medic sef - spune Lockhart, el va oferi tratamentul necesar. Aici sunt doar un băiat care nu-mi place de spital înfiorător și fată care trăiește acolo, Hannah confirmă doar temerile Lockhart. El este de a cunoaște toate secretele întunecate ale instituției ciudat.

În pregătirea pentru lucrarea pe filmul Gore Verbinski thrillere inspirat de anii '70. Artistul încearcă Deyn DeHaan a spus că a fost la acel moment a creat un thriller psihologic care face ca privitorul sa se simta frica reală. Dar nu numai picturile din acea perioadă au devenit o sursă de inspirație pentru regizor: înainte de filmare Verbinski a recomandat DeHaanu vezi "The Shining" (1980), "Copilul lui Rosemary" (1968), "The Lodger" (1976), "The Omen" (1976), „Rear Window „(1954).

Cele mai multe dintre protagonistul filmului petrece Dane DeHaan în cârje. Actorul a recunoscut că această dificultate în timpul filmărilor cauzate, dar un astfel de obstacol a făcut un caracter convingător. „Dacă trebuie să curgă pe scări, apoi urmăriți cum o voi face în cârje, va fi mult mai distractiv“ - spune Dane DeHaan.

Scenele cele mai complexe Deyn DeHaan a dat șederii sale în camera de deprivare. „Am fost purta un ham special, care este atașat la mai multe cabluri. Ei au fost înșurubate pe peretele lateral al cuvei pentru a menține corpul meu în apă pe orizontală. Aș putea respira doar printr-un tub și să comunice cu toate prin intermediul semnalelor de mână. Ochii mei și nasul nu erau ceva protejat împotriva apei. [...] La repetiții totul a mers bine și au apărut pericolele, dar în timpul filmărilor scena în care rezervorul este umplut cu apă, m-am simțit la fel de mult mai multă presiune, care, de asemenea, nu a fost în măsură să uniformiza, așa că a trebuit să ne oprim „, - spune el Dane DeHaan.

Verbinski a recunoscut că a fost foarte important pentru a obține Dana la acest proiect. Personajul principal de la început pare a privitorului ca o persoană extrem de neplăcută el se află, trișează și proști în jurul capului, doar pentru a deveni șeful companiei. De aceea a fost necesar pentru a da rolul actorului, are un magnetism special pentru el a vrut să continue să respecte, în ciuda josnicia și împotrivirea personajului.

Pentru a găsi locul perfect pentru a trage o stațiune teribil, regizorul a călătorit aproape toată Europa: a vizitat Austria, Republica Cehă, Germania și Elveția. Doar 14 încuietori au fost otsmotren, dar a devenit o opțiune ideală în apropierea Hohenzollern Hechingen (Baden-Württemberg, Germania). Rolul său în alegerea acestui castel special, a jucat nu numai arhitectura gotică și locație de pe vârful unui deal, dar alee spirala impresionantă.

Verbinski compară fotografiere „Medicamente pentru sănătate“ cu turul de concert, „Eu și echipa împușcat un aspect de castel Hohenzollern, și apoi lăsat să ia situația internă în spital vechi situat într-o altă parte a Germaniei (Beelitz Haylshtetten că lângă Berlin). În plus, ne-am dus la est de Germania, în Zwickau, unde au filmat scene din piscină. Și apoi toate aceste piese ale puzzle-ului trebuie să colecteze ca și cum acțiunea are loc într-un singur loc. "

articole similare