10 Cele mai bune vitamine pentru frumusete si tineret - un rating de complexe de vitamine

10 dintre cele mai bune vitamine pentru frumusetea pielii, părului, unghiilor femeie - Evaluarea frumusete de vitamine și de tineret

Frumusețe și de a salva femeile tinere au nevoie nu numai emoții pozitive și starea de spirit buna. Vitaminele sunt esențiale în această privință. Cu lipsa lor de apar probleme, cum ar fi buzele uscate, unghii casante, descuamarea pielii, iar lista este fără sfârșit. Sursele naturale de vitamine sunt alimente proaspete, fructe, legume, carne și produse din pește.

Dar nu întotdeauna conținute în aceste vitamine sunt suficiente pentru a menține forțele interne ale corpului. De aceea, medicii din intreaga lume sunt sfătuiți să prevină periodic deficiențe de vitamine și să ia vitamine pentru frumusețe, sănătate și tineret.

Ce vitamine sunt necesare pentru sanatate si frumusete a femeilor?

Dovezile științifice arată că există mai multe vitamine importante, care oferă frumusețea părului, unghiilor și pielii.

• Vitamina E este un antioxidant - este luat de îmbătrânirea populației și cu originea tumorilor maligne. Acest material sprijină activitatea glandelor genitale feminine, creste cantitatea de hormoni estrogeni. Fără a tocoferol figura de sex feminin devine treptat masculin.
  • Vitamina C - Vitamina frumusete. De asemenea, are un efect antioxidant. In plus, acidul ascorbic regleaza formarea si distrugerea melaninei. Prin urmare, în lipsa unui număr mare de pistrui, pete de vârstă și cârtițe.
  • Vitamina A se gaseste in morcovi, caise, dovleac, și carne de pește, subproduse de origine animală și ouă de pui. Dezavantajul acestei substanțe duce la uscarea pielii. crăpături pe picioare și palmele. În același timp, pielea devine ca pergament, iar în colțurile gurii apar ulcere - obligatoriu.
  • Vitaminele B afectează sistemul nervos. Atunci când există o lipsă de oboseală, somnolență, depresie frecvente și defalcări nervos. Deteriorarea vederii, există o senzație de arsură în ochi, și roșeață a pielii pleoapelor. Vitamina B5 previne pierderea parului si vitamina B9 este esențială pentru funcționarea normală a sistemului de reproducere.
  • Vitamina H este necesară pentru o piele frumoasă și de sănătate a membranei mucoase. Aceasta vitamina se gaseste in drojdie, alune de bere și nuclee hepatice.
  • Vitamina D este responsabil pentru duritatea oaselor, dinților albului și sănătate, precum și pentru frumusețea părului și a unghiilor.

10 Cele mai bune vitamine pentru frumusete si tineret - un rating de complexe de vitamine

8 dintre cele mai bune vitamine pentru sanatate si tinere femei - alege vitamine frumusete

Nu poti lua niciodata vitamine și de a folosi numai surse naturale de substanțe de viață. Și puteți lua periodic curs de fortificație vitamine complexe. O astfel de prevenire va permite organismului să fie în deplină „de luptă“ disponibilitatea de a rezista periculoase virusuri și bacterii, precum și condițiile de mediu agresive.

Dar farmacie moderne suprasaturata complexe de vitamine diferite. Și într-o astfel de varietate de a alege cel mai bun?

1. 10 Cele mai bune vitamine pentru frumusete si tineret - un rating de complexe de vitamine
    Imedeen. Nu este doar una dintre multele complexe din vitamine, care sunt în primul rând necesare pentru alte organe - inima, plămânii, sistemul nervos. Acest complex conținând agenți activi biologic angajat direct în celulele pielii.
    Compoziția include complecșii IMEDIN® exclusiv Biomarine Complex®. Este bogat în proteine ​​similare în compoziție componente ale pielii umane și substanțe biologic active, care stimulează producerea de colagen - proteina de bază, care susțin pielea.
  2. Supradin. Disponibil în mai multe forme: dulciuri de mestecat, tablete solubile în apă, tablete convenționale și sirop. Acesta conține un complex de esential vitamina C, vitamina A, B6, B12, B9, vitamina E și C, precum și coenzima Q10.Supradin trebuie să luați 1 comprimat sau bomboane de două ori pe zi, timp de 1 lună. Prevenirea Repeat ar trebui să fie nu mai mult de două ori pe an. De preferință - în primăvara și toamna. Pret 10 comprimate - 250 ruble. 25 bomboane de ciocolată - 200 ruble
  3. alfabet cosmetice - serie, concepute pentru îngrijirea frumuseții feminine. Acesta conține toate vitaminele esentiale pentru o piele sanatoasa, ochi, păr și unghii - vitamina A, E, C, vitamina E si coenzima Q10. Proprietăți de recepție constă în faptul că toate substanțele sunt împărțite în trei grupe. Tablete de diferite culori, pe care trebuie să luați reciproc în dimineața, după-amiaza și seara. O astfel de secvență ar permite prevenirea să fie mai eficiente. Cursul alfabetului nu mai mult de două săptămâni. doză repetată ar trebui să fie nu mai mult de două ori pe an. Prețul pe pachet de 60 comprimate - 320 ruble.
  4. Vitamina complex Vitrum Beauty - brand popular în rândul consumatorilor de astăzi. Sfatul său pentru aproximativ 57% dintre medicii care consolidează credibilitatea brandului Vitrum. Acesta constă dintr-un număr foarte mare de vitamine si minerale relevante: Vitamina C, A, E, D, H, K, vitamine B, precum bioflavonoydy si antioxidanti. Complementul este o listă de iod, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, zinc, mangan, fier, bor, seleniu. Acest complex este adecvat numai pentru femei tinere. Pentru doamnele mai mature firma Vitrum produce complexe antioxidante, moluștele și Frumusețe Elite. Prețul pe pachet de 30 comprimate - 610 ruble.
  5. Complivit. Acest brand produce o cantitate foarte mare de nume de complexe de vitamine. special a inventat formula de "The Shining" pentru frumuseții feminine. Conține vitamine O frumusețe, E, C, vitamine B, acid folic, nicotinamidă, cupru, zinc, seleniu, magneziu și flavonoglikozidy. Această compoziție face posibilă pentru a sprijini producția de colagen de regenerare a celulelor pielii, protejându-le de efectele nocive ale razelor UV, creste rezistenta organismului la actiunea agresiva a mediului. Ia Complivit să fie un comprimat pe zi, timp de o lună. Prețul pe pachet de 30 comprimate -271 rublei.
  6. Laura Evalar de companie. Acest aditiv biologic activ la alimente. Acesta conține cel puțin toate vitaminele necesare, care sunt necesare pentru frumusețe. Principalul avantaj al acestui preparat - acid hialuronic, care este completat cu vitaminele E și C. Cu această compoziție îmbunătățește hidratarea pielii, producerea de colagen, care rezultă în culoarea pielii feței devine culoare fină și naturală, dispar, ridurile reduse. Prețul acestor fonduri în cele 36 de tablete - 271 ruble.
  7. Perfectil de la compania engleza Vitabiotics. Este un puternic mijloc de prevenire a îmbătrânirii. De asemenea, este prescris pentru boli de piele, în scopul de a îmbunătăți rezistența organismului la viruși sau bacterii. Capsula de gelatină Profektila conține vitamina A, E, C, B5, B6, B12, biotina, precum și fier, zinc, magneziu, mangan, siliciu și crom. Pretul pentru un pachet care conține 30 capsule - 420 ruble.
  8. Elite produs spaniolă Revidoks conține vitamine pure sintetice. Se compune din extracte de plante din tescovină - surse de vitamine: extract de struguri și semințe de rodie. O astfel de compoziție se poate lăuda antioxidanți bolusului că îmbătrânirea lentă, îmbunătățește ten și elasticitatea pielii. Prețul acestui set de 30 de comprimate de aproximativ 2100 de ruble.

Toți medicii au avertizat lumea că nu puteți lua complexe de vitamine în mod constant. Chiar înainte de fiecare curs trebuie să consulte un medic pentru orice contraindicații. În acest caz, nu dăunează sănătății și multiplica cu succes frumusețea ei.

Foarte fericit cu vitamine Perfectil plus, acestea au sporit cu formula (28 capsule per ambalaj și 28 fila.) GRABS încă o dată la o lună upakovki.Etot de droguri a ma ajutat să recapete frumusețea și sănătatea pielii, precum parului si unghiilor. Foarte bine peeling pielea curata si face-o netedă și bine îngrijit. Parul si unghiile, de asemenea, are un efect benefic, revitalizeaza si imbunatateste starea. Guzzle cursuri, de obicei, în primăvară, se potrivesc un deficit de vitamina special sau în timpul verii, mai ales dacă te selectat în țările tropicale. deoarece aceste vitamine protejează, de asemenea, pielea de razele ultraviolete nocive ale soarelui.

Sunt, probabil, unul dintre aceste iepurași timide, ei se tem să încerce ceva nou. Adolescența a trecut repede. Dar pryshiki astfel de stânga meschine și urât. Medicul dermatolog mi-a spus că 2 moment, - este de a lua vitamine și de îngrijire a pielii adecvată. În ultimii 5 ani, nimic nu sa schimbat, încă aceeași problemă. Forumul scade lucru pentru a încerca PERFECT complexe. Nu am avut nici o idee despre ce ar fi rezultatul. Încerc - rezultatul am fost șocat. 5 ani și nu a ajutat într-adevăr - și după un curs de cosuri PERFECTE au dispărut complet. Acum, deși mă uit în mod normal - și nu ca un „pacient“ ceea ce este.

Am avea, probabil, de aproximativ patru luni un ciclu neregulat, după 30 de zile, prin 58 ((eu sunt toate iznervnichalas despre motivul pentru care, de papirus are în prezent cel mai grav pielea a început să se dezlipirea, rupe unghiile medicul mi-a scris în vitamine pentru femei -... Complexul „Lavita“ finisaje un prim pachet. Ei bine, eu pot spune, eu chiar a devenit mult mai calm, relaxat interior. Desigur, peeling-ul a avut loc pe piele. Deci, este necesar să se bea vitamine. ne-am mereu într-un fel uita despre asta.

Studiul ia cele mai multe ori, am studiat în primul an de medicale. Și, desigur, știu deja multe despre importanța prevenirii bolilor și primirea la timp a vitaminelor. Alegerea sa sa oprit pe complexul Duovit vitamino-minerale pentru femei. Amestec în mod corespunzător ales de vitamine și minerale, ajută la menținerea în formă bună, protejează împotriva stresului, pentru că, în plus față de învățare atât de dornici să stea), este convenabil ca un comprimat pe zi. Și prevenirea este atât de ieftin, 300 de ruble pe lună și chiar mai ieftin.

De fapt, lista de vitamine nu se limitează la ceea ce este specificat în acest articol. Este foarte individuale, trebuie să găsiți ceva care vă place. Am încercat o dată o mulțime de complexe de vitamine diferite, dar în cele din urmă stabilit pe tablete LAVITA, m-au sfătuit să ginecologul meu. Cu ei, pielea mea a devenit mult mai curat, parul este gros si stralucitor, iar starea generala de sanatate a îmbunătățit semnificativ.

De ce nu în lista vitaminok mele Naturii Bounty. În opinia mea bună, ei au un set de mare, am cumparat vitamine, atunci când problemele au început de ginecologie. vitamine ginecologul luat, după un curs de toate a revenit la normal. Acum, aici vreau pentru mine să le cumpere un unic vitamina C „Ester-C“, frica de gripa si raceala, spun gripa din acest an va pohlesche decât în ​​trecut, nu vreau să mă îmbolnăvesc.

În opinia mea, aportul de vitamine intr-o mare metropolă are nevoie (mediu sărac, neumplute înțeleg ce alimente magazine). Dintre toate vitaminele, ea a încercat Complivit. Am luat ceva (nu pot aminti care dintre specii, dar cu siguranță nu „strălucire“ a fost cel mai scump de Complivit), pentru a consolida sistemul imunitar in timpul epidemiei de gripă de iarnă. Pot spune că gripa nu este bolnav, iar pielea, fata, parul a devenit mult mai bine.
Acum vreau să încerc strălucire Complivit.

Am luat cel mai ieftin dintre toate vitaminele - aevit! și se confruntă cu o crema de vitamina - Radevit. Pielea este mereu proaspata, neteda si hidratata. Periodic, alte vitamine bea departe ... Bineînțeles că întotdeauna încerc să se consulte cu medicul dumneavoastră. Revit și este întotdeauna o casă. Amintiți-vă că din copilărie!

Sunt de acord cu medicii - un exces de vitamine sintetice pot afecta grav organele interne. Dar dacă doriți să sprijine corpul, este posibil să se bea produse care conțin extracte naturale din plante. In aceasta toamna, taiere „Imedeen Timpul Perfecțiune.“ Setul include proteine ​​derivate din pești de adâncime, extract de cireșe Barbados, licopenul extras din tomate, și multe altele. În general, un lucru bun, și pentru sănătatea și siguranța, iar rezultatul a mulțumit - pentru a îmbunătăți tonusul pielii, pete intunecate palid, asa ca va recomand

vitaminele noastre nu au încredere. Baer Social (Germania) și solgar (America). acționează pe stomacul foarte ușor - cum ar fi.

de multe ori am stau pe diete si, recent, a observat că am început să exfolia unghiile si parul este pierdut luciu, divizat se termină acolo. Probabil din cauza schimbării dietei nu a fost suficient de vitamine. Am dat seama că am nevoie pentru a lua un fel de complexe de specialitate și a decis să încerce „Complivit Shining“. Luați-le în conformitate cu instrucțiunile și vreau să spun că rezultatul nu a fost mult timp în vine, totul a început să se normalizeze. Par a devenit mai puternic, unghiile cresc în mod normal, plus ten a devenit mai sănătos. Iar pentru fete cel mai important lucru)

I pentru Perfekt, foarte bine consolidarea părului și unghiilor. În primăvara anului cel mai mult la aceasta. În timpul nostru, fără vitamine, nu este de ajuns. Cu excepția faptului că în cazul în care există o grădină de legume pentru a cultiva fructe și legume el însuși, în timp ce încă crede că puteți obține vitamine din alimente. Și să încerce să găsească alimente normale, fără chimicale.

Desigur, atunci când sezonul de fructe si legume Imbatrinesc mai mult pentru a le folosi in dieta. Dar, în timpul iernii, organismul suferă, din păcate, de o lipsă de vitamine. Așa că iau pastile speciale Merz. După ce a primit pielea și părul devine mai sănătos. Unghiile nu mai sunt înfoliate și rupe.

articole similare