De ce te iubesc sufletul pereche? Oamenii întotdeauna cred că ei știu răspunsul la această întrebare. De fapt, indiferent de ceea ce crezi despre ea, răspunsul este greșit. Caracter, aspect sau orice calitate - toate acestea pot fi, dar cel mai adesea ne indragostim pentru un motiv destul de ciudat, potrivit psihologilor.
Deci, ce se poate face sa te îndrăgostești de altcineva?
1. Tu faci ceva interesant împreună
Barbatii care se familiarizeze cu femeile în parcurile de distracții sau după stres sever învingeau, au tendința de a cădea în dragoste cu ei mai des decât dacă ar fi întâlnit la un fond emoțional neutru.
2. Omul ți-a dat o băutură fierbinte
Omul pur și simplu suficient pentru a câștiga peste cealaltă persoană, dacă i-ai da o băutură de încălzire în timpul iernii. Poate că acesta este motivul pentru femeile cad atât de des în dragoste cu barmanii și bărbați - în chelnerițe.
3. Iubirea între vecini
Când oamenii trăiesc aproape unul de altul și sunt adesea observate, crește automat șansele ca acestea vor deveni în curând un cuplu.
4. Locuiești într-o casă frumoasă? Asediat de groupies nu va
studiu de la Universitatea din Cardiff a constatat ca femeile care stiu ca partenerul lor potențial trăiește într-o casă frumoasă, mai des tind să-l idealiza. Și să se alăture cu el într-o întâlnire sexuală. Cercetatorii sublinia faptul ca frumoasa casa mai atractiv pentru sexul opus, ceea ce o mașină frumoasă.
5. Câinele va începe o familie
Experimentul a fost realizat de Universitatea din Michigan, a aratat ca femeile gasesc barbatii mai atractive din perspectiva procreare, dacă ei știu că cei au un câine. Ei bine, plus animale de companie prin ele însele, să ne facă mai relaxat și fericit.
6. Efectul zambete
Oamenii care zâmbesc mai des, au mai multe șanse de a deveni un favorit pentru oricine.
7. Joaca chitara
Dacă un om joacă orice instrument muzical, atunci sunt șanse ca el va adora zhenschintsy crește dramatic. De exemplu, o femeie necunoscută pe stradă sunt mai dispuși să părăsească sala ridica artist, care a venit la el cu o chitară.
roșu 8. Wear
Femeile care poarta de multe ori haine de culoare roșie, au o șansă mai mare ca se va termina căutarea unui succes partener sexual, dovedit de cercetători din Slovacia. rochie rosie - o mare știință, dovedit, o modalitate de a atrage atenția.
9. Nu radă barba
Un experiment australian a arătat că, dacă un bărbat poartă o barbă deasă, atunci șansele de a avea relații sexuale ocazionale au avut mult mai mult. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai acelor femei care sunt chiar acum - perioada de ovulatie.