Susțineți o zi la domiciliu este atât de cool, nu-i asa? Cupa de supa de pui, o pauză de la grijile lucrătorilor - toate merită să ia timp liber sau de concediu medical. Dar realitatea se poate transforma într-un coșmar. Nu uitați că ar trebui să fie tratate, nu doar să se întindă în fața unui televizor într-un potop de autocompătimire. Profitați de cele mai bune din punct de vedere științific aceste sfaturi fără cusur.
Este îndoielnic că cei care recomanda supa de pui ca un remediu pentru răceli, cunoscut de cisteină, dar acest sfat funcționează cu adevărat. Un aminoacid care este eliberat in timpul gatirii, lupta cu toate simptomele răcelii comune, si supa calda subtiaza mucusul si curata căilor respiratorii. Apropo, potrivit revistei piept, supa de pui de la supermarket nu este mai puțin eficient.
Replenishing lichidele pierdute prin transpirație la temperatura ridicată necesară. În cazul în care apa simpla nu urca, încercați să adăugați o lingură de miere într-o ceașcă de ceai verde. Mierea reduce iritarea gâtului, și cofeină, în funcție de oamenii de stiinta de la Harvard Medical School, deschide căile respiratorii și face mai ușor de respirație pentru răceli.
distracție
Dă-ți ochii o pauză de pe ecran. Este mai bine pentru a reda muzica: in functie de oameni de stiinta de la Universitatea McGill, 50 de minute de a asculta melodiile preferate pentru a crește nivelul de imunoglobulină A. Această proteină acționează asupra sistemului imunitar se află în epiteliul nări, gurii și gâtului și vă protejează în timpul rece.
baton de ciocolată va înveseli orice zi la spital. Teobromină, o substanta care se gaseste in ciocolata neagra, suprima semnalele nervoase responsabile de tuse. Este dovedit faptul că este de trei ori mai eficient decât codeina.
Pune-vă opt ore de somn pe timp de noapte sunt deosebit de importante în vremuri de boală. Încercați o oră înainte de culcare să fiarbă lapte și bea cu un cuplu de sandwich-uri. Conform American Journal of Clinical Nutrition, aminoacidul L-triptofan, conținute în lapte fierbinte, în combinație cu carbohidrați de pâine promovează somn sănătos.
Este ca mod de a trata ciocolata neagra :)), deoarece până atunci să se întâlnească un astfel de proces acum de gând să se atașeze la ea acasă dinte lor dulce, asa ca nu-mi plac dulciurile, și tot restul familiei noastre iubit doar de ciocolata si nu de la ea renunțe, chiar și atunci când răceli coli a fost nici o ciocolata pentru a spune nu se poate, iar la vederea lui, au ochi arde și există în mod natural dorința lui de a mânca, așa că acum voi în timpul răcelilor lor le oferi ciocolata foarte inteligent, iar în cazul în care este lotul de așa-ak le place cu migdale sau fructe cu coajă lemnoasă, care este exact procesul de vindecare va fi chiar mai plăcut decât doar cu medicamente și droguri.
Ei bine, da bulon- lucru de pui, un instrument de mare, și este peste plac tuturor celor care îl folosesc. Pentru mine, desigur, precum și pentru orice fată a fost descoperirea că efectul cuburi de bulion de pui cu magazinul este la fel ca de pui de obicei, dar acum, în cazul răcelilor prăjite va ști că puteți repede- și serviciile de furnizare a serviciilor, în acest caz, să profite!
Vă mulțumesc foarte mult pentru articol, este foarte util și cred că acum, ori de câte ori ne sau pe cei dragi sunt bolnavi de, vom ști exact ce lucruri ar trebui să ne acorde o atenție :)
Mai poate fi adăugat că există de multe ori trebuie să facă lămâi sau suc proaspat de lamaie si se dilueaza 1 până la aproximativ 1,5 cu apă, și puteți adăuga zahăr și să bea. Vitamina C este foarte foarte înălțătoare! Există, de asemenea, o zmeură cu zahăr sau gem de zmeura, bea lapte fierbinte cu miere poate fi, dar numai prikusku. Încălzirea sare nas și aerisiți camera de multe ori de la batsil. ) În general, cele mai mici tablete de băutură, dar numai în ultimă instanță!
supa de pui mânca întotdeauna atunci când bolnav, cel puțin este ușor de a pregăti și mesteca când ești bolnav, nu doresc și chiar au ceva prea greu nu vânează, și supa de pui este bun și cel mai important delicioase)
miere la rece a făcut luând ca utilul și bine, bine, ce apa ar trebui să bea atât mai mult cu cât tabletele ar trebui să fie în continuare mai multă apă, care ar fi eliberate in sange, ei bine, asta e ceea ce cafeaua ar trebui să fie beat nu știa, și atât de surprins încât fapt.
Dar eu sunt beau doar anti, dar este una, iar acestea sunt temperaturi cu mult sunt înregistrate și cel mai important este un nas care curge pentru mine că sunt prea curate, bine și să bea, desigur, au nevoie de un curs, dar am deja după două zile, nu doresc sa pentru ca simt ca la rece, aproape s-au retras .
și aici mă îmbolnăvesc când vreau să se întindă pe dimpotrivă, deși într-adevăr nu arata în fața televizorului, dar ascultă bine, și cel mai bun din toate acestea sunt foarte mulțumiți cu desene animate și înălțătoare.
bomboane de ciocolată tratate frumos, dar nu au încercat, dar acum cât de rău îi voi spune soțului meu că acest lucru este foarte util)
Dar faptul că somnul este cel mai bun medicament pentru orice boala este un fapt, am doar să le și de a fi tratat, și nu în cazul în pijamale buclate uzură rece face cea mai mare parte a sarcinii pe muschii care au corpul încălzit, și sa culcat sub o pătură caldă, acest lucru este de obicei foarte util, și imediat poți stai în picioare.)))
Mananca cu un apetit pentru totdeauna, dar, de asemenea, în boala, dacă pot iesi din pat))) și la o temperatură de aspirina si de somn.
Revizuirea și ce ai acolo pe cineva s-au îmbolnăvit sau bine pentru viitor.
asa ca cred ca articolul înainte de toamna spânzurat, doar oamenii se îmbolnăvesc, cu toate că am reușit să lucreze de la aerul condiționat din căldura sub simplu, în urmă cu doi ani, atât de ușor de pneumonie, iar în acest an, a luat măsuri rapid.
Când cei bolnavi, în general, nu pot mânca nimic, folosit să cred că este necesar să le facă, și apoi a citit că, la o temperatură ridicată, în unii oameni blochează producția de enzime și, prin urmare, nu trebuie să încerce să mănânce, dacă nu doriți.
Cu toate acestea, supa de pui pentru a bea mai usor cu boala decat consumul de unele alimente solide.
nu știa că el a fost atât de util, acum o voi găti întotdeauna voi și știu dacă cineva a căzut bolnav.
Eu nu pot mânca, pentru mine e la fel ca o pedeapsă și tortură, atunci când foarte bolnav a pierdut repede in greutate de zece kilograme, dar apoi numai supa de pui și a mâncat, încă bine supa de pui cu o mahmureala și ajută în orice intoxicare.
Da, am aceeași poveste.
pierde prea mult in greutate in timpul bolii. Și mai trist lucru pe care a fost mult timp cunoscut faptul că, în primul rând, se pierde masa musculara (((. Dar grăsime noastră este încă cu noi. De fapt, cred că el chiar acumulează reușește. Pentru că atunci când ești bolnav, atunci mint foarte mult, și de formare recunosc și într-adevăr a muta un pic.
Deci, în ciuda faptului că nu doresc să încercat întotdeauna să descopere ceva să pariezi, deși unele alimente. Ei bine, acum voi bea supa, este mai ușor doar să bea și totul, și există un aminoacid)))
Ei bine, el cu siguranță nu se acumulează să se acumuleze, dar am economisit mult, pentru că el crede că acesta a fost pus pe foame.
Ei bine, asta este exact boala pentru a pierde în greutate nu funcționează, am mai târziu, din cauza pierderii în greutate drastice în sala de sport amintiți-vă pentru o lungă perioadă de timp încercarea de a obține în formă. (((
Oh, asta e sigur! Nu numai că, nu te duci în timpul bolii la sala de sport, exercițiu este sărit, așa că atunci încă două luni se simte ca ceva neobișnuit (((și încă depășește slăbiciunea și efectele reziduale sunt prezente. Recover întotdeauna mai greu (((.
Mai bine cumva nu încercați să nu rănească)))
concepții greșite despre răceli.
1. În timpul rece nu poate mânca nimic, deoarece acest lucru ajută la recuperarea.
Acest lucru nu este în întregime adevărat, în cazul în care organismul dumneavoastră nu a acceptat hrana lui nu trebuie să fie hrănite cu forța, dar, de asemenea, în mod specific la rapid în timpul o răceală nu ar trebui să fie la fel, pentru a recupera, organismul are nevoie de substanțe nutritive și multe lichide. În plus, se recomandă să se abțină de la o dietă săracă în calorii, atunci când începe o perioadă de răceli, deoarece te face mai sensibile la răceli și complicațiile lor.
2. Avem o răceală, dacă ne lăsați pe stradă îmbrăcat ușor.
Acest lucru nu este principala cauza de frig comune, dar hipotermie poate „activa“ virusul stabilit în corpul dumneavoastră. De fapt, este mai ușor pentru a ridica un interior rece decât în aer liber. distracție activă în aer curat va ajuta să vă protejați împotriva virușilor și a preveni raceala.
3. Nu merge afară cu un cap de umed, astfel încât să nu pentru a prinde rece.
Ieșire pe stradă cu parul ud poate provoca hipotermie, sau nu poate provoca. Totul depinde de corpul tau, dar nu se poate spune că un cap de umed este cauza de frig comune. Motivul pentru frig - viruși l lui.
4 catei de usturoi în jurul gâtului va salva de la răceli.
miros de usturoi poate speria răcelile dvs. prietenii și colegii, dar virușii înșiși. Usturoi util pentru corpul tau, ar trebui să fie consumate în interior. Pentru a stimula sistemul imunitar și de a se proteja de frig, este recomandabil să se mănânce 1-2 catei de usturoi pe zi. Dacă nu doriți să mănânce usturoi din cauza mirosului, aspectul de extract de usturoi în capsule sau alte preparate homeopatice din aceasta planta.
Truisme -COH, cel mai bun medicament + tabletochki magic care va ucide toate ciuma care a căzut sub formă de germeni în organism.
Grog, într-un fel m-am îmbolnăvit și am puternic medicii prescris antibiotice pentru a bea 8 zile. Vă puteți imagina ce este. Nu am băut deloc în orice zi, desigur, ci de la un astfel de tratament am fost în stare de șoc. Acestea ar fi doar ponavypisyvat, iar eu sunt tratate aproape întotdeauna fără pastile, dar medicii trebuie să cheme vseravno, deoarece spitalul este necesar. Și atunci întrebarea este de ce oamenii cu intestin că ceva nu este în regulă, apoi cu imunitate, etc. Este greșit, „figachit“ de sănătate numai la rece, cu temperatura.
medici prea oameni. și, de asemenea, le place să trăiască horosho.A Ei au chiar și un aspect profesional pe acest subiect. Flori și bomboane nu bea.
-nelzya economii de sanatate. și chiar dacă ceva este greșit, totul trebuie să fie un adult, fără pantaloni :)
Grog :) precum intestin după un astfel de tratament. ) Este imposibil ca să glumească cu sănătatea oamenilor. dar dacă bei frecvent antibiotice, aceasta poate duce destul de repede la cancer. Aceste medicii nu pot fi păstrate în spital, cred!
Paracetamolul luate la fiecare creștere a temperaturii poate permite doar persoanele care au un ficat de rezervă. aspirina mai bine banal.