Astăzi nu vom discuta despre realizările în domeniul IT Steve Jobs. dar vorbesc despre experiența sa de viață uimitoare, pe care el, din fericire, a reușit să ne lase. Deci, Marketium colectate pentru tine 25 de citate inspirationale Steve Jobs, care pot ajuta în viața și activitatea fiecărui, indiferent de domeniul de aplicare și perspectivele asupra vieții.
- Sunt convins că jumătate din ceea ce separă de succes antreprenori din perdanții - este perseverenta.
- Noi nu avem o șansă de a face o mulțime de lucruri, fiecare dintre care poate fi numit mare. Deoarece este - viața noastră. Viața este scurtă, și mori. Îl știi?
- Când ești tânăr, te uiți la televizor și tu crezi că radiodifuzorul a fost de acord să facă oameni prosti. Dar atunci când obține un pic mai în vârstă, îți dai seama că nu este. Oamenii înșiși o doresc. Și este mult mai deprimant. Terenul nu este teribil. Puteți trage nemernici! Începe o revoluție! Dar nu există nici o conspirație, doar un radiodifuzor satisface cererea. Este adevărat.
- Nu poți cere doar clienții ce au nevoie, pentru că în momentul în timp ce faci acest lucru - ei doresc ceva nou.
- Eu aș da toată tehnologia mea pentru o întâlnire cu Socrate.
- Există o singură modalitate de a face o mare lucrare - dragostea ei. Dacă nu vin la această așteptare. Nu te grăbi să lucreze. Ca orice altceva, spune-un caz interesant va ajuta propria inimă.
- I - singura persoană care știe ce să-și piardă un sfert de un miliard de dolari pe an. Aceasta este o foarte bună persoană forme.
- Această frază de la budism: opinia începători. Mare pentru a avea avizul unui începător.
- Știi că vom mânca alimente pe care alte persoane să crească. Am purta haine cusute de către alte persoane. Vorbim limbile pe care le-au fost inventate de alții. Noi folosim matematica, dar este, de asemenea, dezvoltat de alți oameni ... Cred că toți suntem spune în mod constant. Aceasta este o ocazie minunata de a crea ceva de genul asta, ar putea fi util pentru omenire.
- După ce a spus Pablo Picasso, „Artistii buni copia, mari artiști fura.“ Noi nu rușine de a fura idei de la alții.
- Munca mea - nu face viața mai ușoară pentru oameni. Treaba mea - pentru a le face mai bine.
- O să sun compania „Apple“, în cazul în care până la ora 5 nu oferă cele mai bune.
- Timpul tau este limitat, nu îl irosi trăind viața altcuiva. Nu te doctrina coroiat care există în gândirea altor persoane. Nu lăsați opiniile altora se înece în propria voce interioară. Și este foarte important să avem curajul de a urma inima si intuitia ta. Ei știu cumva deja ce vrei cu adevărat să faci. Orice altceva - este secundar.
- Nu are nici un sens să angajeze oameni inteligenți și apoi specificați ce să facă. Angajăm oameni să spunem că facem.
- Am făcut pictogramele de pe ecran, astfel încât destul veți dori să le linge.
- Fiind cel mai bogat om din cimitir nu contează pentru mine ... A merge la culcare cu gândul că ai creat ceva minunat ... asta e ceea ce contează pentru mine.
- Stai foame. Stai Foolish.
- Uneori, viața te lovește în cap cu o cărămidă. Nu-ți pierde credința. Sunt convins că singurul lucru care ma ținut a fost că am iubit slujba lui. Trebuie să găsești ceea ce iti place. Și aceasta este la fel de adevărat pentru munca ta ca este pentru relații. Treaba ta este de a umple o mare parte a vieții sale și singura cale de a fi cu adevărat mulțumiți - face ceea ce crezi că este un lucru mare. Și singurul mod de a face lucruri mari - de a iubi ceea ce faci.
- Când aveam 17 ani, am citit un citat - ceva de genul: „Dacă trăiești în fiecare zi ca si cum a fost ultima, într-o zi vei fi cel mai sigur dreptate.“ Citat făcut o impresie asupra mea, și de atunci, timp de 33 de ani, mă uit în oglindă în fiecare dimineață și m-am întrebat: „Dacă ar fi astăzi în ultima zi a vieții mele, dacă am vrut să fac ce să fac astăzi“. Și ori de câte ori răspunsul a fost „Nu“ pentru prea multe zile la rând, știu că am nevoie pentru a schimba ceva.
- Cei mai buni oameni sunt cei care fac sa zambesti mai des.
- Dacă nu ați găsit încă, continui să cauți. Nu te opri. Așa cum se întâmplă cu toate problemele inimii, vei ști când îl găsiți. Și, ca orice relație de mare, doar devine mai bine și mai bine de-a lungul anilor. Deci continui să cauți până când îl găsiți. Nu te opri.
- Munca nu are nevoie de 12 ore, și capul lui!
- Desigur, există oameni pentru care banii este extrem de important. De obicei, aceștia sunt oameni care nu vor deveni bogat. Numai el ajunge la bogăție, care este talentat, norocos și nu în mod constant gândesc la bani.
- Noi nu ar supraviețui dacă nu ne lăsa să mergem în jos un pic nebun ...
- Evita greșelile, înseamnă a trăi o viață de inferioritate.
Acest om este cu adevărat specială. În cuvintele sale, nu numai înțelepciune practică, dar, de asemenea, curaj și nepăsare, și o obsesie cu lucruri pe care le iubesc, care infectează dorința de a căuta ceea ce ați intenționat.
Împărtășiți o experiență de viață minunată a acestui om talentat și prietenii săi, te rog. Poate că îi va încuraja să decizii importante în viață.