10 Foto-dovada că o persoană ucide natură

E ca filmul din film catastrofa de la sfârșitul lumii ...

Faptul că activitatea umană este rău pentru mediu, ei știu totul. Dar puțini pot imagina în mod corespunzător amploarea prejudiciului facem naturii. Aceste fotografii vă va arăta problema pentru ceea ce este cu adevărat.

Când vedeți efectele defrișărilor sau ulei de bazine în ocean nu devine cumva pe sine. Nu am putut folosi în mod rezonabil bogăția pe care le-am dăruit cu generozitate pe planeta noastră. starea deplorabilă actuală a mediului a fost în sfârșit să ne lumineze ... La urma urmei, toată lumea poate ajuta la natura, chiar dacă a încetat să-i facă rău.

1. ghețarilor de topire în Norvegia.

2. Poate Maldive va merge în curând sub apă, ca nivelul apei din ocean este în creștere de furtunos.

3. Parade în Germania. Privind la mulțimile de la astfel de evenimente știu cât de dens populate oras important din lume.

4. Se pune miniere de diamant, România.

5. Un surfer și un val de gunoi, Indonezia.

6. Consecințele defrișărilor în Canada.

7. Containerele de transport, care sunt nenumărați, portul Singapore.

8. pata de ulei Crimson în mijlocul Golfului Mexic.

9. Centrala electrică de cărbune din Marea Britanie

10. Se pare ca o zonă dens populată în Mexico City, Mexic. Prin natura a dispărut ...

Împărtășiți aceste imagini șocante cu prietenii și nu uitați să monitorizeze comportamentul lor față de mediul înconjurător. Amintiți-vă că, chiar și la nivel local, o ușoară schimbare în bine poate fi mai corect! În orice caz, vreau să cred că omenirea să învețe vreodată să trăiască în armonie cu natura ...

← Hold „Like“ și urmați-ne pe Facebook

articole similare