10 Cele mai bune comentarii despre caini Șuvalov

stil de viață

Fondul de combatere a corupției a constatat că familia prim-ministrul român, Igor Shuvalov Vice poarta afiliat rasa Corgi în diferite țări de pe biznesdzhete.

Potrivit ei, ei transporta câini cu privire la expoziții internaționale și, astfel, apara onoarea România.

„Și eu conduc câini la eveniment în diferite moduri. Și mașini și avioane, și nave, și chiar feriboturi. Vrei să auzi că suntem pe avionul său declarată ne transporta câinii lor la spectacole, printre altele, la nivel internațional, pentru a apăra onoarea România, indiferent de cât de tare a fost spus. "

Ancheta FBK a susținut că zborurile Corgi la expoziții pe planul M-VQBI, urmărite de către site-urile de urmărire publice și confirmate de rețelele sociale de materiale obohodyatsya soți Șuvalov 40 de milioane de ruble pe an, iar toate costurile de închiriere de aeronave 170 de milioane de ruble pe an.

Călătorește câini de informații în Facebook sa publica managerul lor Rita Ehrman.

Alți utilizatori ai rețelelor sociale și-au exprimat multe idei interesante

Acest sentiment atunci când câinele Șuvalov mile bonus mai mult decât tine.

prin Denis Fayzulin

Câini Igor Shuvalov petrec pe lună este mai mult decât toți însoțitorii arborele genealogic pentru întreaga viață pic.twitter.com/XWkQbqBayn

Ei apăra onoarea țării dumneavoastră, și nici măcar nu știu numele lor! pic.twitter.com/KGwuO6eLM8

Ei bine, că Șuvalov nu purici circ. Deși nu există nici atunci când există, noi suntem, localnicii.

E amuzant, dar 95% sunt mai rău Rumyniyan câinii mei - a spus Igor Shuvalov

câini Shuvalovskie - este o onoare România. Și noi toți - rahat.

câinii lui Pavlov nu știu despre câini Șuvalov - saliva nu este suficient

Câini Șuvalov de relaxare în Monaco, a cumparat 500 de sticle de șampanie. Scandaluri anchetă intrigi, pentru a arăta tot ceea ce este ascuns

articole similare