Că am învățat din interviul acordat revistei Billboard.
Noul său album va fi colaborari cu.
Ariana Grande Ed Shirane, Big Sean și Halsey.
Bieber se exprima în albumul lor
„Sunt atât de nervos, deoarece este dificil de a scrie astfel de cântece profunde, la care vrei să dansezi. Anterior, am scris melodii pe care nu mi-a plăcut, dar eticheta am făcut-o. În acest album, am reflecta viața mea și nu pot evita momentele când am fost bolnav si am fost momente fericite cu fosta mea prietenă. Se face albumul meu de asta. "
Părinții lui Bieber nu au fost niciodată căsătorit
Și au despărțit când el avea doar câteva luni. Mama lui a fost de 17 când a fost născut, iar tatăl său cu un an mai mult. „L-am văzut în zilele de miercuri și în weekend,“ - spune cantareata. Mama la învățat muzică și religie, dar acum Bieber admite că relația lor nu a adăuga până în cel mai bun mod: „Nu vreau ca ea să fie dezamăgit de mine, dar știu că sa întâmplat. N-am discutat o vreme. Ea este o femeie uimitoare, iar eu o iubesc. "
Bieber nu stie legendara actrita Bette Midler
Proprietarul „Grammy“, „Emmy“, si de doua ori nominalizat pentru „Oscar“. „Britt Medler? Nu știu cine este, sincer ". Oh, Jas, acest lucru nu este ceva să fie mândru.
Bieber nu este timid despre fotografiile sale, pe care el absolut gol
„Nu dezamageste nici o fată.“
Apropo, tatăl lui Bieber l-au lăudat doar (uh-uh) avantaj pe Twitter, adăugând hashtag # tata mândru. În ciuda indignarea fanilor, tatăl lui Bieber apărat spunând că a fost amuzant. Da, această mică familie nu ezitati!
Bieber vrea ca oamenii să fie un fel la celebritati tineri
„Uită-te la Kayli Dzhenner. Ea locuiește pe ecran literalmente din copilărie. Ea vede întotdeauna aparatul de fotografiat, și afectează gândirea ei, percepția ei asupra realității și a acțiunilor sale. "
El încă mai are sentimente pentru Selena
„Sunt mândru de ceea ce ea a devenit acum. Când iubești o persoană atât de mult timp, chiar dacă ceva devine în fața ta, dragoste încă rămâne. "
El nu mai are încredere în oameni
„Se pare că totul mă condamna. Am supraviețuit, dar a fost foarte aproape de a lăsa slava să-mi rupe. "