1. Stiv Dzhobs are rădăcini siriene. Numele tatălui biologic Steve Abdulfattoh Jandal (Abdulfattah Jandali).
3. Părinții biologici ai Steve Jobs, în calitate de studenți absolvent pus sub semnul întrebării dorința sa de a lua cu privire la sarcina educației și a dat fiului ei spre adopție. Câțiva ani mai târziu, au avut un copil sa născut. Pentru viitorii părinți adoptivi Steve a fost singura cerință - trebuie să aibă o diplomă universitară. Dar cuplul care deține un copil, mințit. După cum sa dovedit, o educație colegiu au primit (mama nici nu a absolvit liceul). Ei au renunțat aproape, dar au promis să trimită Steve la colegiu.
4. Atunci când Steve a lucrat la Atari, el a primit sarcina de a crea o placă de circuit imprimat pentru Breakout de joc (arkanoid). Potrivit fondatorului Atari Nolan Bushnell, a oferit 100 $ pentru fiecare cip, care ar putea fi scoase din mașină. Locuri de munca știa puține lucruri despre bord de proiectare și a fost de acord cu Wozniak pentru a împărți bonusul în mod egal între ele, dacă Wozniak ar putea reduce numărul de jetoane. Spre surpriza lui Atari, Wozniak a redus numărul de jetoane la 50. Design-ul a devenit atât de dens încât era imposibil să se reproducă pe o linie de asamblare. Apoi, Jobs a spus Wozniak că Atari le-a dat doar 700 $ (în loc de reale 5000) și că cota Wozniak, așa că $ 350 de.
5. El nu a recunoscut primul ei copil, susținând că zadarnic.
6. Steve a fost pesketariantsem. Cu alte cuvinte, el a mâncat pește, mânca alimente vegetariene (inclusiv ouă și produse lactate), dar nu a mâncat carne.
7. Locuri de muncă se gândea să părăsească mănăstirea și să devină călugăr. Locuri de munca ceremonia de nunta a petrecut guru-ul său, un călugăr budist.
8. Stiv Dzhobs a încercat LSD-ul cel puțin o dată în tinerețe. El a spus că experiența a fost „una dintre cele două sau trei lucruri cele mai importante le-a făcut în viața lui.“
9. Locuri de munca a avut întotdeauna încredere. Când în cei 12 ani el a condus de radio, el a telefonat William Hewlett (același de la Hewlett-Packard) și a cerut ajutor pentru a obține piesele necesare: „Numele meu este Stiv Dzhobs, și aș dori să știu dacă aveți piese de schimb pe care am putea sunt folosite pentru a construi contorul de frecvență. " Dupa ce am vorbit cu băiatul, William l-au trimis toate cele necesare și a invitat firma să lucreze în zilele de sărbătoare.
10. Fondatorul Apple a fost în Cartea Recordurilor ca director cu salariul cel mai modeste din lume, potrivit documentelor oficiale, locuri de muncă salariu este de 1 $ pe an.
11. În 1983, Jobs a convins Dzhona Skalli pentru a merge de la compania Pepsi-Cola la Apple. Ulterior, ca urmare a unui conflict între ele, Stiv Dzhobs însuși a fost scos din managementul de proiect și a fost forțat să iasă din mere.
12. Locuri de muncă mai mulți ani el a fost un fan al The Beatles. În plus, el a iubit muzica clasica, in special Bach. a urmat îndeaproape activitatea Barbara Streisand, frecventat concerte și alte evenimente cu participarea ei.
13. Steve a condus o masina (Mercedes SL55 AMG), fără plăcuțe de înmatriculare, și întotdeauna parcat pe teren pentru persoanele cu handicap.
14. 90% angajații Apple nu au întâlnit niciodată Steve Jobs.
15. Locuri de munca cumpărat Pixar studio de 10 milioane. Dolari, și a vândut-o lui Disney pentru 7500000000.
16. Steve a fost o dimensiune de 48 picior.
17. În cazul în care computerul Apple II (a introdus pentru prima dată în 1977), cu cele mai avansate GUI pentru timpul care a câștigat popularitate, Steve a fost de doar 25, iar el a devenit unul dintre cei mai tineri milionari din timpul său.
Stiv Dzhobs și Tim Kuk18. Steve de mai multe ori a condus listele celor mai urâți de directori în presă.
Inscripția de pe ecran: Rapoartele de moartea mea sunt mult exagerateCa și postul? Suport Faktrum clic: