Pentru a crea cele patru figuri din fetru, avem nevoie de:
1. Felt: gri, alb, roz, negru, bej, piersici, maro, galben, roșu, verde
2. Fire: gri, alb, negru, roz, bej, maro, galben, roșu
3. Instrumente și chestii: marcare Disappearing, foarfece, ace, poliester umplutură, lipici Moment de cristal, pastel sau o bucată de săpun, margele mari, fard de obraz, vopsea albă pe țesături, ciucuri, pampoane, floare, pistol de lipit, o minge strălucitoare de fire
4. starea de spirit excelenta si dorinta de a face =)
În fiecare animal, vom folosi detaliile de bază ale unei foi cu modele, precum și detalii suplimentare, în funcție de animal. Ie pentru a face o pisica, avem modele de bază și modele de sub „pisicuță“. În toate animalele aceleași părți de bază - schimbarea numai culoarea simțit, dar procesul de fabricație a capului este un pic diferit. În această clasă de master, voi arăta în detaliu producția de sigilii, în timp ce restul animalelor se vor arăta acele momente de fabricație, care sunt diferite.
Pe un gri simțit Dispar marcator scoate detalii următoarea pisica: 2 părți cap, coadă, 2 bucati, 1 parte a corpului, piciorul inferior 4 părți, părțile superioare 4 gheare, 4 buc ureche. decupa
Dispar în alb simțit marcator încercuiască partea corpului 1, vârful părții cozii 1 * 1 element și bot. Cut. De asemenea, tăiat modelul pe interior roz al urechilor.
* Deoarece Am o pisica va fi lipit de numele panoului, nu contează pentru mine arată ca o pisică în urmă, așa că am tăiat doar un sfat alb puțin a cozii, care se află pe partea din față. Dacă face un lanț cheie și este important pentru tine, iar partea din spate a sigiliului, apoi se taie două vârful cozii
Vom începe să coase piese. Conectați alb și gri părți ale corpului și le coase obmetochnym cusătură. Lăsând o mică deschidere pentru umplutura. Umple corp cu umplutură sintetică și termina cusatura pătură
Așa că am coase și umple corpul de o pisică și 4 picioare
Adeziv vârful alb pentru adeziv coadă de cristal de cuplu sau orice material textil adeziv. Am pus o picătură foarte mic de lipici, doar pentru a fixa partea albă pentru cusut ușoară. Apoi, întregul sigiliu teacă coada obmetochnym și umple materialul de umplutură sintetică
Coase botul pisică alb la părțile gri ale capului cusătură „acului înainte“
Pe fetru negru bucată fină de săpun sau scoate nas model pisica. Cut *. Adeziv nas la bot cu lipici Moment de cristal. Dispar marcator trage contururile viitorului rotika
* Eu nu folosesc de obicei, modelul de nas, și în mod arbitrar taie vârful foarfece de unghii de formă triunghiulară
Negru dublu fir broda gura pisica cusatura „ac înapoi“. De asemenea, brodeze mustața
Coase părțile interioare roz ale urechilor la detaliu cusătură gri „spate ac“. Pentru comoditate, putem asigura mai întâi partea roz la lipici Moment gri cristal
Coase urechile cusătură obmetochnym cu părțile lor tăiate secunde. Ia partea a doua gri a capului (cea pe care nu există fețe cusute) și fixați-l pe urechile noastre gata (avem nevoie pentru a pune două picături mici de adeziv, numai pentru comoditatea de cusut)
Coase cele două bucăți ale garniturii capului obmetochnym și să le umple cu umplutură sintetică
Coase ochii pisoi. Eu folosesc o mare margele negre. Coase margele prin tot capul. Încercați să-și retragă acul din spate la un moment dat. Vor fi legarea nod, iar cand termina de cusut ochii și taie firul
Egal cu pisicuțe obrajii fard de obraz. vopsea alba pentru a desena o strălucire nas pe material. După ceva timp, o parte din cerneală absorbită în pâsla și va trebui să se aplice un al doilea strat de vopsea și se lasă să se usuce
Acum, lasa tocuri pisicuta. Pe un roz simțit marcator trage aleatoriu Dispar inimile de aceeași mărime. Tăiați și le lipici la picioare mai mici de cristal Moment adeziv
Se încălzește arma lipici. Începem sigiliul nostru lipici. lipici Mai întâi capul la corp, cauzand lipici fierbinte la marginea superioară a corpului. Apoi, lipici picioarele din spate și coada. Pisica noastra este gata. Acum, să ne uităm la aspectele distinctive ale fabricație în alte animale
Pentru a face mouse-ul am tăiat toate detaliile pâsla albă. Doar o singură ureche vom avea gri. De asemenea, mouse-ul este o altă formă de bot. Am decupat din pâslă de culoare bej (același lucru se va bot și iepurași). Scurgerea am tăiat din pâslă roz, în loc de negru ca o pisica
De asemenea, a făcut un loc al mouse-ului pe cap. Pentru a face acest lucru, vom lua modelul de cap și trage din partea stângă sus pe o pâslă gri. Apoi, scoateți modelul din dimensiunea la fața locului dorisuem mână necesară pentru noi. decupa
Coase un loc cusătură „ac înapoi“
Pentru a face o papuci tri-dimensionale pe marginile inferioare ale urechilor tăiate și puse picături de lipici de margine curbează spre interior. Fixați apoi urechiușele pe interiorul părții a capului
Nu am trage mouse-ul obrajii roz, nu numai, dar, de asemenea, în interiorul urechilor. Cel mai bine este să facă acest lucru cu o perie
Coada se taie doar o singură bucată și lipici la partea din spate. Astfel, se va vedea ca cea a unui mic coada mouse-ului
În Iepurașul botul este același cu cel al mouse-ului, dar nu fac broderie cu fir negru și roz. Urechile sunt exact la fel ca și cea a unei pisici, ele diferă numai în formă. In schimb Iepurasul coada poate atașa pompom. Toate celelalte părți sunt tăiate de alb simțit, de asemenea,
Când lipici iepurașii părți, o cot ureche. Pentru a face acest lucru, pune o picătură de lipici fierbinte în urechea medie și de a face o curbă. Am adăugat, de asemenea, o floare, deoarece Iepurasul întregul iepuras facut din alb simțit, și el părea palely
La câinii cu botul formă ușor diferită. De asemenea, ei fac un loc pe cap, așa cum am făcut-o la soareci. Toate celelalte părți sunt tăiate dintr-un bej simțit și o ureche facem maro
Se pune urechile câinelui așa cum se arată în fotografie, apoi capul cusătură obmetochnym obsheyte. Apoi, când lipici toate detaliile catelusul, a pus pe marginile urechile o picătură de lipici și îndoiți urechi, le lipici la marginile capului
Am decis să fac toate animalele de pe accesoriul în picior. Pentru a sigila de fire de albastru o minge derulată. Pentru a face mouse-ul o bucată de brânză. Pentru a face acest lucru, urmați un model de galben simțit taie două bucăți de brânză. Coase-le obmetochnym cusătură, umplutura umplutură sintetică. Brown a simțit roundels tăiat forma arbitrara (găuri de brânză) și lipici lor moment de cristal. Pentru a face un morcov pentru iepurași taie două bucăți de ghimbir morcov simțit. Pe una dintre ele cusatura „acul“ galben accident vascular cerebral fir remiză. Prin partea de jos a pieselor roșii adeziv tăiate din pâslă verde și coase detalii florinte cusătură obmetochnym, umplutura umplutură sintetică. Un os pentru câine tăiat din pâslă alb și obmetochnym cusătură în teacă. Nu am devenit un os tamp sintetic captusit
Investeste in accesorii animale ale labei - le lipici la Tum. Și animalele noastre sunt gata. Ele pot fi un minunat farmece, magneți, broșe sau un erou cum ar fi panouri!
În conformitate cu modelul de bază și se poate gândi la alte animale, cum ar fi maimuțe, urși, veverițe etc.