Imprastiati o selecție de resurse utile, există tot ce ai nevoie pentru a proiecta, și anume bloguri, resurse, tutoriale, photostocks, portaluri de știri, schimburi de muncă și o mulțime de informații utile pentru proiectant. Ia-inspirat, utilizarea și să completeze. Și aici e lista:
- logodesignlove.com - site despre doar logo-uri. actualizări de știri regulate.
- logopond.com - site despre logo-uri. Multe exemple frumoase.
- logaster.com - aici puteti genera logo-ul. Cantitatea mică de liber, puteți utiliza ventilatoare pentru a crea template-uri sau de exemplu clienților atunci când nu este nimic pentru a pune un capac (din cauza lipsei unui logo al clientului). Serviciul într-adevăr ajută.
- squarespace.com/logo - logo-uri mici pentru drum liber.
- hipsterlogogenerator.com - Generator Logo pentru Nonconformiști.
- free-logotypes.com - logo-uri gratuite vector.
- logotypes101.com - logo-uri vector gratuite.
- logobaker.ru - bucătărie logomeykerov.
- logofury.com - idei creative pentru a crea logo-ul.
- logomoose.com - logo-urile de asamblare din întreaga lume, cele mai bune logo-uri, în opinia mea.
- logogala.com - din munca diferitelor logodizaynerov destul de bun!
- logofaves.com - idei mari galerie actualizate în mod constant, în plus, există câștigători în fiecare săptămână, astfel încât să fie sigur de a participa!
- thedesigninspiration.com - selecție excelentă de logo-uri, ușor pentru a viziona și de inspirație. Multe dintre ideile sunt originale, a surprins imaginația dezvoltatorilor.
- thelogomix.com - de asemenea, o bună selecție de logo-uri.
Distant de muncă (înregistrat în condiții de siguranță în toate cele ce urmează)
- designfloat.com - leagă aici la resurse în cazul în care există totul: tutoriale, template-uri, lecții, flash, etc.
- psd.tutsplus.com - lecții despre web design pentru începători, și pentru măgari.
- bluevertigo.com.ar - aici toate link-urile de internet microstock (banca mare).
- sxc.hu - cea mai mare banca de imagine de pe Internet, și cel mai important gratuit.
- dafont.com - mai mult de 10.000 de fonturi fiecare gust.
- bittbox.com - un site dedicat tuturor nevoilor de design: modele, texturi, pensule, și cel mai important sfat. Din nou, așa cum ne place - totul gratuit!
- lenagold.ru - site-ul mare, cu o mulțime de imagini clipart deja tăiate pe un fundal transparent, aici și texturi, și cadre, etc. psd multe imagini. Imi place acest site.
- allday.ru - materiale excelente pentru orice nevoi de design.
- 365psd.com - în fiecare zi există resurse PSD noi si gratuite. Vă mulțumesc pentru creatorul / lam!
- ru.clipart.me - mai mult de 40 de mii de materiale, vector și raster grafică utile, în straturi, de asemenea, trebuie să ilustrator și Korela, foarte mult. Totul gratuit!
- 1001freedownloads.com - poze, tapet, pensule, fundaluri și mult mai mult, atunci. Toate materialele în descărcare gratuită (gratuit)
- breezyprague.com - există un material util, leagăn pentru sănătate (mai multe dezvoltatori site-uri), materialul este puțin mai mică decât în site-ul anterior, dar, de asemenea, ajută.
- wireframes.tumblr.com - o selecție de diferite lucruri interesante.
- pixeden.com - cum ar fi designeri web, template-uri, teme bootstrap, icoane pe site-ul, etc.
- thenounproject.com - icoane, icoane, pictograma din nou, puteți încărca galeria.
- officialpsds.com - o grămadă de grafice separate de fundal.
- fonday.ru - raster galerie clip art.
- adigitaldreamer.com - diverse galerie raster clip art, foto free stock, perii, fonturi și multe altele.
- unprofound.com - o mulțime de imagini.
- amazingtextures.com - textura aici.
- placeit.net - simulările gratuite.
- graphicburger.com - o mare „bucătărie“ de designer: textura, efecte de text, efecte diferite ...
- thehungryjpeg.com - vezi Secțiunea Freebies ^ _ ^ Cred că da totul este clar
- pixelbuddha.net - colecție gratuită de elemente din diferite resurse.
- uispace.net - multe Mocap, icoane, site-uri web, PSD în straturile.
- techandall.com - grafica gratuite, stokfoto.
- fotolia.com - de multe ori folosind imagini mai mici 🙂
- photoshop-orange.org - Totul pentru Photoshop, în special evidențiați și cadre pentru Photoshop set-însemnare.
- all-free-download.com - plin de clip art vectorial de înaltă calitate!
- hameleons.com - clipart diferite
- 0lik.ru - set de diferite clip
- all-clipart.net - o mulțime de imagini și un clip bun
- labs.adobe.com - tehnologii noi și upgrade de la Adobe.
- coenraets.org - blog pentru dezvoltatori în Flex.
- flasher.ru - una dintre cele mai mari forumuri semnalizarea luminoasă. Aici și să dea sfaturi și să învețe)
- thefwa.com - sunt colectate aici de înaltă calitate Flash-site-uri.
Tipografie si fonturi
- ilovetypography.com - tu, de asemenea, iubesc această viață, eu sunt sigur.
- typographe.com - site despre tipografie în franceză.
- slanted.de - site-ul german major tipografie cu o mulțime de exemple.
- paratype.ru - un site dedicat numai fonturile pe care va fi încântat.
- typofonderie.com - Colectia Font
- webfont.ru - fonturi, potrivite pentru dezvoltatori, și, desigur, designer! GRATUIT.
- ph4.ru - o resursă interesantă.
- fontshop.com - în special cu privire la proiectul de tip.
- google.com/fonts - fonturi gratuite de la Google.
- typographyserved.com - tipografie creativ.
bloguri personale de proiectare și site-uri web
- photo-editor.canva.com - un excelent serviciu de procesare foto online (poate reflecta oglinda foto, la rândul său, în orice direcție, plus filtre utile). De multe ori am folosi acest serviciu atunci când schimbul de imagini pe rețelele sociale + o interfață frumos.
- Efecte foto în Instagram (efect retroactiv) - instagram-foto.ru.
- Efecte foto + diverse stickere pe partea de sus a fotografiilor - picmonkey.com/editor.
- fotor.com
- photocat.com
- befunky.com
- photobucket.com/editor
- ipiccy.com
- fotoflexer.com
- popartstudio.nl - Serviciul vă permite să realizați fotografii imagine originală în stil pop art.
- flickr.com - sots.set imens, în cazul în care milioane de oameni în fiecare zi pentru a partaja fotografiile lor. Veți găsi atât fotografii începători cât și profesioniști.
- computy.ru - blog-ul prietenului programator meu, de multe ori mă duc să văd noile note, și sfătuim să vină la îndemână
- hypebeast.com - revista de moda despre cultura, designul si grafica.
- tumblr.com - bloguri despre tot. Multe posturi cu imagini frumoase uriașe, vă rugăm să înregistrați.
- pttrns.com - interfețe pentru dispozitive mobile.
- mobile-patterns.com - aplicații pentru dispozitive mobile și interfețe.
- likecool.com - o mulțime de reclamă diferită.
- smashingjournal.ru - cu privire la modul de a vinde profitabil activitatea lor. articol foarte interesant, se potrivește tuturor freelanceri Runet.
- pinterest.com - puteți începe propriul blog.
- favim.ru - colectare givok, și puteți crea propriile imagini galerie.
- phototalents.ru - o mulțime de fotografii, karinok și lecții în fotografie.
- tryspruce.com - pune textul pe imagine pentru Twitter.
- articole de generator - linksfarm.ru/pages/226.
- admagazine.ru - revista despre design, nu numai grafic.
- secondstreet.ru - ansamblu de idei creative.
- zarabotaydengi.com - un pic despre modul de a face bani la concursuri și, în general, pe cont propriu
- pinme.ru - o mulțime de lucrări originale, același registru și să participe.
- translate.google.ru - Google translator, eu folosesc, când mă uit prin site-uri străine despre design.
- pr-cy.ru - cec text pentru unicitatea
Asta e tot. Să sperăm că această colecție într-un fel pentru a facilita munca ta, eu sunt sigur că mulți dintre resursele pe care le cunosc atât. Mă uit pentru actualizări care se va adăuga mai mult, dacă ceea ce ai, cota, va fi recunoscator!