Cum sunt contracțiile înainte de naștere și dacă acestea sunt de lungă durată
De multe ori contracții false care încep cu 20 de săptămâni, o femeie poate intra în eroare. De obicei, astfel de lupte de mult timp, nu în ultimul rând, ele sunt neregulate și nedureros. Jumătate din femeile care nu se simt. Dacă mersul pe jos sau o baie caldă ușurată tensiunea și disconfortul, atunci este exact meciul de formare.
Aceste contracții înainte de livrare poate avea loc în mod individual pentru fiecare gravidă. Caracteristicile fiziologice ale mamelor joacă un rol important în acest proces. Care sunt senzațiile și simptomele?
- durere dureri slabe. Apoi, durerea se duce la abdomen si pelvis. Se pare durere brâu.
- Poate ca o durere in timpul menstruatiei. Și dacă o femeie a avut perioade dureroase, lupta până la încercări de a nu fi la fel de dificil. Desigur, durerea va crește cu timpul, dar doamnele sunt obișnuiți cu perioade dureroase, va fi mai ușor să-l transporta.
- S-ar părea că uterul este pietrificat. Dacă pui mâna pe stomac, te simți imediat că este greu ca o stâncă.
Vyshenapisannogo semne - generale. Și poate fi chiar și la un meci de antrenament. Dar există „simptome“ care indică cu exactitate debutul iminent al forței de muncă.
- Aspectul regulat.
- Treptat, creșterea frecvenței acestora.
- Durerea nu dispare cu timpul, dar crește numai.
Chiar la începutul luptei având loc cu un interval de timp mare. Și în care durerea este aproape imperceptibil. Apoi, diferența dintre ele devine mai puțin și durere, dimpotrivă, crește.
În general, procesul de lupte pot fi împărțite în 3 etape:
- În faza inițială, care durează aproximativ 8 ore în sine Bout durată nu este mai mult de 45 de secunde, iar intervalul dintre ele este de 5 minute. În acest timp, deschiderea la 3 cm.
- Faza activă durează 3-5 ore. În acest moment lupta - 60 de secunde, intervalul - 2-4 minute. Cervixul se deschide pana la 7 cm.
- Această etapă este ultima înainte de încercări zadarnice și cel mai scurt. În medie, poate dura până la o oră și jumătate. contracții vine timp de 1,5 minute și aproximativ un minut interval între acestea. Gâtul este aproape deschis.
Pe parcursul a doua naștere are loc tot la fel, numai lungimea devine mai mică.
Ați putea dori, de asemenea:
Cât timp sunt livrare
timpul de livrare este calculată de la începutul contracții regulate, la intervale regulate între placenta înainte de naștere. Prima livrare este standard ultimele 11-16 ore, dar re - 7-8 ore.
Trei perioade de livrare și durata acestora
Întregul proces de livrare este împărțit în 3 etape. Prima perioadă - dezvăluire. Începe contracții regulate, acțiunea care colului uterin începe să se deschidă. lupta apoi devin mai frecvente și mai severe, dezvăluirea gâtului este mai rapid, ajungând în cele din urmă la 10 cm. Această etapă este cea mai lungă, și poate dura de la 4 până la 10 ore, în cazuri rare, inhalarea de până la 20-22 de ore.
A doua perioadă - expulzarea fătului sau a nașterii, caracterizată prin începutul de încercări care au loc după dilatarea completă a colului uterin. Femeia este transferat la patul de nastere. A doua etapă durează 30-40 minute, primipare și multipare 10-15 minute. Mult depinde de eforturile mamei insarcinate, mai aproape și mai corect ar urma instrucțiunile medicului, cu atât mai repede sa terminat.
A treia perioadă - nașterea placentei. Este nevoie de 10-15 de minute după naștere, iar femeia din nou începe lupte ușor, ultimul născut. Această etapă durează 15-30 de minute.
Tergiversate și livrare rapidă
Naștere, care durează mai mult de 18 ore, numit prelungite. Ele sunt periculoase, deoarece multe lupte obositoare și obositoare o femeie. Forța fizică și morală pentru a da naștere în sine este tot mai mica. În plus, o lungă perioadă uscată, copilul se confruntă cu un deficit de oxigen și infecție.
Prima naștere timp de 4-6 ore și se repetă timp de 2-4 ore, numită rapidă. Astfel de nașteri sunt periculoase, în primul rând, leziuni ale copilului. Oasele craniului sub influența cu presiune ridicată poate schimba, anomalii care cauzează dezvolta.
Factorii care influențează durata muncii
Ce generații într-un rând
Prima livrare dureaza mult mai mult, în medie, 11-12 ore. Locul al doilea la 2-3 ore mai repede și durează 7-8 ore. O a treia generații chiar mai scurte: 6-7 ore, uneori chiar mai puțin.
Mărimea și forma bazinului
Femeile cu muncă mici și înguste pelvisul poate dura mai mult. Pentru trecerea copilului prin canalul de nastere va dura mai mult timp.
Frecvența și intensitatea contracțiilor
Lupta mai mult și mai mult, gâtul dezvăluire este mai rapid, prin urmare, prima faza de livrare durează mai puțin timp. Și el - cel mai lung la naștere.
Poziția verticală a unei nașteri naturale reduce durata acestora. Se trece canalul de nastere copilul ajuta la propria gravitație. Genurile cu intervenții chirurgicale, cum ar fi cezariana, in medie, sunt o jumătate de oră.
Cât timp poate dura pentru prima nastere?
Fiecare poate fi destul de diferite. Am avut 15 de ore, un vecin 8, prietenul meu două zile, un alt drept în jurul valorii de 3:00. Acest lucru este diferit de organisme și persoane diferite, cu condiții diferite de sanatate si de varsta. Dar eu pot spune cu încredere că atitudinea dumneavoastră personală joacă un rol foarte important pe tot parcursul procesului. M-am reglat ca totul va fi bine, dacă nu, voi ajuta și sfătui, vreau acest copil și toată familia mea a fost de așteptare pentru el. Sunt în procesul de lupte se uita pe fereastră și imaginat mental că, cu această lume, am să prezint copilul ei. Real presat și apoi eliberat din nou, și sunt încrezător că totul merge conform planului. Mamă apeluri prin care trece, medicația poate accelera procesul, dar eu sunt în telefon să-i că ești! Ne naștem și totul merge bine, procesul merge. Apoi poduspokoilas prea puțin. Am fost cu soțul meu, și am fost râs între contracții, și ghicit cuvinte încrucișate puzzle-uri, glume, el a citit la mine. glumit el a sprijinit moral și masaj picioare făcut. Pentru mine a fost de ajutor foarte important. Și în încercări zadarnice de a avea cultura lui am fost rugat să plece. El este deja aici și în adevăr, nu de mult am nevoie, voi continua să se guverneze. El este mai mult ca o dorință de a tăia cordonul ombilical, dar cred că nu este necesar. Și nici o scădere de atracție sexuală pentru mine, nu am observa mai târziu, după cum spun unii. Acum ne - familie fericita pe un om care a devenit mai mare. Deci, principalul lucru este atitudinea ta. Fii sigur de un rezultat pozitiv, precum și orice probleme pe care le va fi pe umăr.
Draga Mătușa mea a lucrat toată viața în moașa spital și știu de la ea că cel puțin cantitatea de timp, ceea ce se poate aștepta pervorodka - un 9 - 10 ore de la debutul travaliului pana dupa nastere. Acesta este un caz din 10. Practic, tânăra femeie să devină mamă pentru prima dată, suferă în timpul zilei, iar unele timp de două zile.
Ea spune ca este acum mai bine decât în cazul femeilor la naștere. În cazul în care medicul vede că la naștere complicată, cauzele echipei chirurgicale, si face o cezariana, care nu au făcut înainte și mamele au suferit până la 3 zile.