Bazat pe o poveste adevărată a filmului „1 + 1“ ( „Untouchables“), aproape imediat după eliberarea sa a colectat o întreagă armată de fani. Acest lucru nu este surprinzător: istoria aristocrat paralizat Philippe, care a angajat un om asistent în stradă, care combină comedie și dramă, și a reamintit că viața - este un miracol. În ciuda tuturor.
AdMe.ru reamintește un citat din filmul tau preferat, umplut până la refuz cu filosofia optimism.
- Durerea dispare uneori, dar a crezut ceva din stânga.
- În cazul în care muzica nu este dans - nu e muzica.
- Nu contează cine ești afară, lucrul cel mai important - cine ești înăuntru.
- - Spune-mi Driss, crezi, de ce oamenii sunt atrași de arta?
- Poate pentru că e profitabil?
- Nu, e singura cale de a lăsa un semn pe teren. - - Cei de la stradă nu știu mila.
- Acesta este punctul. Nu vreau să se simtă rău pentru mine. - - Îți place arta?
- Da, foarte. Îmi place Rafael.
- Și îmi place alte Țestoasele Ninja. - Sunt ca o friptură înghețată, care este aruncat în ulei de fierbere: nu simt nimic, dar încă mă simt prost.
- Poate că sunt naiv, dar sper că în mine există ceva bun, în plus față de un cont bancar.
- Nu te aștepta ca ar fi mai ușor, mai simplu este mai bine. nu. Dificultățile vor fi întotdeauna. Învață să fii fericit chiar acum. În caz contrar, nu ai timp.
- Cel mai rau lucru nu este că eu sunt în scaun, dar ce fac eu fără ea.
- - Ai vreo recomandare?
- Da. Recomandări în vrac.
- So. Ascultăm.
- Nu știu, «Kool și Gang», «Pământ, vânt și foc». Foarte Vă recomandăm. - - Știi Schubert, Chopin, Berlioz?
- Fă-mi un semn Berlioz? Este uimitor că ești familiarizat cu Berlioz.
- Sunt un expert pe ea.
- Hai, știi cine e acolo? Din ce casă?
- Ce vrei să spui „de acasă“? Nu, ascultă, acest lucru este acum Berlioz - Districtul de la Paris, iar în secolul al XIX-lea, el a fost un compozitor, scriitor și critic. - - Ce se joacă?
- Aceasta este Antonio Vivaldi "Four Seasons".
- A-ah, acest lucru este de la "Tom si Jerry"? - - Cincizeci-trei kilograme.
- Cincizeci-trei? În mod normal, în cazul în care creșterea nu este contor. - - problema am copil. Da, unele.
- Sh-sh-sh!
- Este un copac. Cântând copac. De asemenea, în limba germană.
- Sh-sh-sh!
- Bună boo mine! De asemenea, el cântă în limba germană, ca și în cazul în care pomul nu a fost suficient. Poate merge nebun. lucrurile bine. Și cum merge?
- 4 ore.
- Mama mea! - Scoateți haina, și apoi îmi place într-un spital de boli mentale.
- - Pentru mine, frumusețea nu este la fel de importantă ca și legătura spirituală cu persoana.
- Cu un om, bine, și dacă este o broască râioasă? Apoi, va avea o legătură mentală cu o broască râioasă. - - Ei bine, Philippe. N-am stat la cină.
- De ce?
- Nu va fi lăsat în pace. sa întâmplat ca ai acum o dată.
- Data, vorbești despre?!
- nu nebun, totul va fi bine. numai de data aceasta nu va fugi. - Nu renunta, nu renunta pana cand lupta este de peste.