Nu e de mirare ei spun că schimbările din viața unei femei începe întotdeauna cu coafuri schimba.
coafura noua - este destul de un pas îndrăzneț. Dar riscul este în valoare de ea!
Pentru inspirație pe noile imaginile pe care le-am pregătit 18 exemple de transformări care au schimbat radical aspectul femeilor!
1. Fata cu un cap - bine, dar fata cu frumoasa cap coiffed mai bine.
"Pshekruy"
3. De fiecare dată când ies din frizerie, îmi pasă de aceeași întrebare - de ce am fost întrebat cum vreau o tunsoare?
4. omul numărul doi în viața femeii - coafor ei.
Letishiya Boldridzh
5. Nu vopsi parul o femeie, și o femeie - păr.
6. Cât de multe coafura frumoase pot spune la coafor!
Gennady Malkin
7. Cum parul meu, așa că și ascultă.
Yanina Ipohorskaya
8. par afectează modul în care viața de acolo zi și în cele din urmă.
Sofi Loren
9. Viața este plină de mizerie și suferință. Suparare și ura. Dezamăgire și trădare. Și apoi, în cele din urmă, veți găsi că coaforul care aveți nevoie!
10. În cazul în care o femeie este parul dezordonat, nu va salva chiar rochia cea mai de lux.
proverb franceză
11. Lycurgus spartan sfătuit concetățenilor săi să aibă grijă de coafuri lor: coafura face frumos, chiar mai frumos și urât, dușmani chiar mai rău.
potrivit Plutarch
12 Hairstyle - este doar vârful aisbergului.
13. Un cap este bun, două capete sunt mai rău atunci când ia în considerare prețurile actuale în coafură.
14. Chiar și cel mai bun stil de păr trebuie să fie schimbat. Mai devreme sau mai târziu, prietenul tău devine imunitate ca bacterii la penicilina.
Yanina Ipohorskaya
15. Diferența dintre o tunsoare bună și o tunsoare proastă - aproximativ o săptămână.
spune american
16. Întotdeauna se întreba: care au vocea considerate păr lung feminin? Aș vrea să văd reacția războinici vechi și Druids pe cuvinte!
Brayanna Rid „ramuri de stejar“
17. Atunci când vântul începe să arunce în aer, asigurați-vă că pentru a avea parul lung. La urma urmei, ei trebuie să zboare în vânt!
Robert Plant
18. Ea permite pieptănat doar celor care pot admite în inima lui.
Noua imagine oferă femeilor mai multă încredere și emoții pozitive.
Măsura în care sunteți încrezător în tine, influențele și poziția în societate dumneavoastră. De îndată ce crezi că în căutarea mare - incadrand, de asemenea, vei admira!