15 lucruri care au avut loc acum 15 ani, si se pare ca ieri

Timpul se scurge atât de repede, încât, uneori, te va uita favorit data de lansare serie - și voi lovi: se pare, am descoperit doar ieri, dar se pare, a zburat atât de mulți ani.

Conform rezultatelor imaginii de mișcare la nivel mondial laminate la locul 2 în istorie cu suma de mai mult de 976 de milioane de dolari. La acel moment, a fost a doua doar la „Titanic“.

Stiv Dzhobs introdus în lume, cu un dispozitiv uimitor - iPod

Și el a dat iubitorilor de muzica un nou și oportunități interesante.

Studioul de film DreamWorks SKG ne-a împrietenit cu un gigant verde distracție Shrek

„Shrek“ a fost primul lung-metraj film de animație din istorie, care a fost distins cu premiul de film „Oscar“ pentru cel mai bun film de lung metraj de animație.

Și studioul Pixar, la rândul său, a introdus „Monsters, Inc.“

Datorită Pixar, am aflat că înfiorător (drăguț destul de înfiorător) monstri există de fapt, și le-a iubit cu toată inima mea.

Îți amintești fetița amuzant Boo, cu apariția de monstri a cărui viață sa schimbat? Mary Gibbs, și-a exprimat-o a fost atât de mică încât, atunci când a existat o înregistrare, se joace cu ea, așa că a rostit cuvintele. Și acum Mary timp de 20 de ani!

Această performanță la VMA este considerat unul dintre cele mai bune din întreaga carieră artistică a lui Britney. Cantareata a aranjat o reprezentare a spiritului de la tropice sălbatice, iar în cele din urmă a numărului, spre surprinderea publicului a început să danseze cu un piton.

articole similare