15 cupluri stele, care dovedesc că dragostea adevărată poate dura pentru totdeauna

căsătorie puternică și de lungă - un fenomen rar printre celebritati. Dar printre ei, puteți găsi un cuplu iubitor, care au trecut prin toate dificultățile și încă se uite unul la altul cu ochii iubitori.

Pentru tine, poveștile inspirate de cupluri celebre care au dovedit că mariajul - nu este o frază goală.

Meril Strip și Don Gummer

15 cupluri stele, care dovedesc că dragostea adevărată poate dura pentru totdeauna

În ultimii 38 de ani Meryl Streep si Don Gummer trăiesc în armonie perfectă. Meryl spune despre soțul ei Don „Nu știu ce m-aș face fără soțul meu. Mi-ar fi murit, cel puțin emoțional, în cazul în care nu l-au întâlnit. El este cel mai mare. "

Danny DeVito și Rhea Perlman

34 de ani sa căsătorit

Danny DeVito și Rhea Perlman întâlnit atunci când ambele jucat în teatru, și doar două săptămâni a început să trăiască împreună. Acum, cuplul are trei copii, iar fiica cea mare Lucy, de asemenea, a jucat în filmul.

Denzel Washington și Paulette

33 de ani sa căsătorit

Căsătoria lor a îndurat tot felul de teste, dar ei încă au rămas împreună. „Dragostea este cunoscut în testele, - spune Paulette Washington. - Pasiune si pofta - pe suprafață, și adâncimea de sentiment apare atunci când trece prin dificultăți împreună ".

Goldi Houn și Kurt Russell

S-au întâlnit din nou în 1983, pe platourile de filmare de „schimbare de tură“ și apoi nu a plecat. Kurt Russell vorbește despre căsătorie, după cum urmează: „Nu avem nevoie de căsătorie. Noi nu am Goldie foarte mult să respecte normele sociale. Dar ne respectăm reciproc. Ca rezultat, doar 2% din viața noastră au fost foarte rău, un alt 2% - mediocru, iar restul de 96 au fost pur și simplu magic "!

Opra Uinfri și Stedman Graham

Dupa 30 de ani de căsătorie, Oprah și Stedman nu a intrat într-o alianță formală. Când a fost întrebat de ce încă nu au ajuns căsătorit, Oprah răspunde după cum urmează: „La nunta Tina Turner, mi-a spus:“ Oprah, ar trebui să o faci. Trebuie să legalizeze căsătoria. " M-am gândit, „Ei bine, și apoi ceva se va schimba? Sigur că nu. "

Tom Hanks și Rita Wilson

viitoarea lui soție - actrita Ritoy Uilson - Hanks întâlnit la casting pentru filmul „Voluntari“. Pe fondul fetelor flecar care au venit la audiții, tăcut Rita părea să-l un pic ciudat și acest lucru este chiar mai atractivă. În ultimii 28 de ani, cuplul cu bucurie tăcută în prezența celuilalt, fără a simți jena sau falsitate.

John Travolta si Kelly Preston

John Travolta si Kelly Preston au reușit să depășească dificultățile împreună și să sprijine reciproc în cea mai dificilă perioadă a vieții lor. Și în acest an, cuplul sărbători nunta lor de argint.

Sting si Trudie Styler

24 de ani sa căsătorit

Sting si Trudie Styler au întâlnit în urmă cu peste 30 de ani. În acest timp au crescut patru copii, și a construit una dintre cele mai puternice familii stele. Astăzi, ei încă mai dețin mâini și nu obosesc să repete despre fericirea lui, bazată pe iubire adevărată și apropierea spirituală.

Mishel Pfayffer și David E. Kelley

23 de ani sa căsătorit

Michelle și David sa întâlnit atunci când actrița a adoptat de o fetiță. La început, David tocmai a venit să se uite după ce copilul, iar apoi Michelle a dat seama că nu a vrut să se despartă de el pentru un minut. „Uneori ne lipsește determinarea de a schimba radical viața lor. Dar dacă noi încă câștiga putere, soarta va faca acelasi lucru „, - a spus el într-un interviu Pfeiffer.

Hyu Dzhekman și Deborra-Lee Furness

Hugh și Deborra-Lee cunoscut pe platourile de drama TV „Corelli“, si exact un an mai târziu sa căsătorit. „Când m-am întâlnit Deb, nu se încadrează în dragoste cu fata si silueta ei - mi-a placut personajul, - spune actorul. - Deși, desigur, mi se părea încă o femeie foarte atractivă ".

Will Smith și Jada Pinkett Smith

Will Smith sa întâlnit soția sa pe turnarea din seria „Prințul din Bel-Air“, iar apoi au despărțit. „Vom avea încredere absolut reciproc - spune Jada. - Sunt bine la faptul că Will atras de alte femei. La urma urmei, dacă nu apreciază frumusețea feminină în cealaltă, cum el va fi capabil să admire înfățișarea mea? "

Sarah Jessica Parker si Mettyu Broderik

Căsătoria Sarah și Matthew a trăit prin vremuri grele și pur și simplu nu a fost rupt în sus, dar cuplul a făcut tot posibilul pentru a salva Uniunea. „Sunt îndrăgostit de Mettyu Broderika. Poti sa-mi spui nebun, dar eu chiar place, - a spus actrița despre soțul ei. - Alianța noastră suntem complet mulțumiți. Datorită lui, am descoperit o lume întreagă. "

Felicity Huffman și Uilyam Meysi

Cuplul sa întâlnit în timp ce studia la Atlantic Theater Company, și după 15 ani de căsătorie au decis să-și legalizeze căsătoria lor. „Avem în familie are o regulă - spune Felicity. - In fiecare zi vom plăti reciproc timp de 20 de minute și în liniște vorbind unul cu altul despre orice, chiar și cea mai mică dintre problemele pe care le sunt în cauză. Ne asculta unul pe altul, nu întrerup, și apoi, în aceeași atmosferă calmă și confidențială găsi o cale de ieșire. "

David și Viktoriya Bekhem

În ultimii 17 de ani, această pereche este admirat de milioane de oameni. soț iubitor și soția, părinții sunt fii și fiice minunate prezintă un exemplu de căsătorie mare.

articole similare