11 semne că acționează ca un hater

photo - Ricardo Villar

Sunt serios preocupat de faptul că, în situații de criză, lumea de astăzi și ciclurile electorale, oamenii nu știu cum să construiască relații unii cu alții. Comunicarea noastră pare a fi obtinerea mai ocupat, reglate reciproc și îi lipsește stăpânirea de sine.

Se pare că am uitat cum să vorbească unul cu celălalt.

Și eu nu sunt sigur dacă am învățat vreodată comunicare corectă. Suntem mai obișnuiți cu ură sau iubire adevărată unul pentru celălalt?

Ura cuvânt este în mod constant pe ureche, dar suntem conștienți că o astfel de ura?

Una dintre definițiile cuvântului, atunci când Isus a folosit o „lipsă de iubire“. Dacă începe să urăști pe cineva, nu înseamnă că faci doar ceva împotriva lor; ura, de fapt, poate fi lipsa, în general, orice acțiune. Ură poate fi fapte rele, dar, de asemenea, ura și atunci când nu faci nimic în momentul în care există o nevoie disperată de iubire.

De fiecare dată când nu arată dragoste, la momentul potrivit, vom acționa ca haters.

Alegem creșterea sau picătură?

Aceste zile, trebuie să știe cum să iubească la un nivel pe care nu le-am experimentat. Comunicarea noastră curent cu fiecare alte spectacole pe care le avem foarte putin idee despre cum să construiască o relație. Nu te mai trata pe cineva cu ura, acest lucru nu înseamnă că nu putem spune adevărul sau să susțină anumite valori, dar este extrem de important pentru modul în care folosim cuvintele noastre și cum să tratăm pe alții.

photo - Patrik Nygren

11 semne hater

Ură nu va cuprinde câștigătorul. Aici sunt 11 semne pe care le pot acționa ca un hater, nici măcar nu-l observe:

1. pune opinia lui mai presus de toate. Tot ceea ce se poate vedea de privirea de la celălalt, acesta este domeniul de aplicare în cazul în care nu sunteți de acord. În care se ocupă cu oamenii, să se concentreze pe modul în care să-i convingă de poziția dumneavoastră în anumite probleme.

2. Ești un ascultător rău. Cred că cele mai mari probleme în relațiile provin din incapacitatea de a asculta. Noi nu înțelegem și nu acceptă ceea ce spun oamenii, sau cauze care îl împing să-l spun.

4. Fiind dreapta - dorinta ta principală. În cazul în care acest lucru este obiectivul dvs., se poate simți bine în poziția dumneavoastră în raport cu ceea ce este drept, dar numai un suport de câteva tine.

5. Nu văd nici o problemă de a vorbi cu lipsă de respect. Nu sunt sigur că, având în vedere tot ceea ce a fost învățat, Isus și apostolii din Biblie, putem considera și bate joc normal de afară la persoana cu insulte.

6. Te concentrezi atenția asupra problemelor și critici, nu acordând o atenție deciziei. Destul de ușor pentru a indica problema. Trebuie să fii puternic, să caute soluții. Creștinii pot deveni un fapt bine cunoscut faptul că acestea sunt împotriva a ceva, mai degrabă decât faptul că oamenii direct la răspunsurile și soluțiile.

photo - Petras Gagilas

7. Ai trage informații de context, pentru a pune pe cineva într-o lumină proastă. Asta fac mass-media pentru a supraviețui. Problema este că ne alimentează ei înșiși că sunt în curs de dezvoltare problemă pentru a crește percepția altora care nu sunt destul de bine. Lumea trăiește mușcături de sunet și fragmente create în scopul de a arăta pe cineva într-o lumină negativă. Nu face parte din ea.

8. Nu sunt într-o relație strânsă cu persoane pe care le urăsc. Uneori, am venit peste cei care atacă verbal bine cunoscute figuri publice. Tot ce aud este ceea ce ei vorbesc despre figuri publice, ca și în cazul în care cunosc personal viața și motivele lor. Le-am întreba: „Deci, nu te cunosc personal pe acest om?“ Și rareori obține un răspuns pozitiv.

9. Te concentrezi asupra a ceea ce nu sunteți de acord, dar nu pe ceea ce au în comun. Singura persoană indiferentă va face griji cu privire la modul de a găsi un numitor comun. Dacă vă preocupă numai dreptul de a fi, comunitatea de căutare nu vor mai fi incluse în planurile tale.

10. Nu uita de probleme în sine. Ce te critica, și de multe ori trebuie sa te. de multe ori Condamnăm în alții ceea ce se întâmplă în propriile noastre vieți. Când suntem tentați să arunce o piatră de la cineva, trebuie să învețe mai întâi să verificați-vă înainte de a acționa.

11. Noi respingem rapid celălalt, în loc să lase loc pentru a stabili o relație sănătoasă. Relațiile au devenit mărfuri ieftine. De îndată ce cineva apare distinct de ochii, sunt oprite orice contact cu el. De aceea, de multe ori noi, ca și creștini nu au un astfel de impact care ar putea avea. Noi lounged în jurul valorii de doar cu oameni care sunt de acord cu tot ceea ce, credem, în timp ce comunicarea cu nu împărtășesc opiniile noastre ar ajuta cu adevărat să înțelegem ce se întâmplă în inimile oamenilor, și ridicați-ne de drumul nostru inexorabil și neiubitor .

Ce parte a le face să alegeți subiectul cercetării astăzi, așa că lăsați iubirea să curgă cu tine și mai mare forță?

articole similare