100 de cărți care au schimbat viața

„Am citit această carte destul de recent, în urmă cu aproximativ 8 ani, imediat după următorul val de popularitate. Figura Soljenițân apoi a devenit №1 în literatura de importanță socială. Aceasta - Biblia a lumii, în ciuda naturii paradoxală a evenimentelor descrise. Pentru că doar știind partea greșită a istoriei sângeroase, ne putem dezvolta în mod corespunzător. Această carte - prima salvă lagărelor staliniste ".

„Aceasta este, probabil, cea mai puternică impresie asupra cărților pentru ultima oară, nu-mi amintesc o impresie mai puternică. Un sentiment care arăta în adâncul sufletului, și am văzut cel mai intim și la pândă. Prin urmare, în timp ce citesc foarte empatiza emotional eroi, scene de război sunt scrise atât de detaliate și exacte istoric, care vă confruntați zdruncinătură reale emoțională și un șoc bun. "

„Această carte a fost o revelație atunci, refugiul cu absolut și aproape clar pentru mine lumea. Journey, plin de puzzle-uri logice „non-logice“, ușor și fără efort ținând departe, oferindu-se să răspundă la multe întrebări și sarcini. Abia acum îmi dau seama cât de realistă a fost descrisă acolo imaginea, care este atât de incredibil de nedureroasă și mi-a arătat viața ei adult cu șabloane și reguli. Aceasta este o poveste genial, în cazul în care acesta poate fi numit un basm! "

articole similare