Toate cele trei exemple arată că eliminarea unui model de ton mai deschis.
- Micron-garnituri Marcatoarele 005 și 01;
- 2H creion (2B);
- album pentru schite;
- încurcăturile țiglă alb.
Cu toate că nu vom picta peisaje, încă mai știu cum să o facă, și apoi se transferă sistemul de operare, principiile de bază pentru a crea incurcaturile. Armonia compoziției este realizată prin echilibrul corect și ia forma, este zona mea. Fiecare fore-avem volumul. Sa-ing prin percepția vizuală influențată de mărimea, localizarea, contrastul ton, și claritatea conturului modelului-ra. Un exemplu tipic - peisajul.
Adâncimea peisajului creat de următoarea metodă: mai departe de privitorul și, respectiv,-guvernamentale mai aproape de orizont izo-mapping, așa că este mai mic și are un ton mai difuză. Compozițional Centrul Raspaud fals, nu în mijloc, dar mai aproape de privitor. Se pare mai mult decât o formă în fundal.
Shadow mai întunecate și mai clare. Pe formele în fundal este mai mult timp spălată, iar contururile vagi. Volumul compoziției se leagă și creează armonia imaginii. Acest efect se poate folosi pentru a crea un apel de volum și profunzime în forme abstracte zentangle.
Încercați să atragă trei Thang. «Lux» (Fi-volumelor de titei) - lumina Tangle culori. Pentru rezultate optime, se concentreze pe linia de locație. «Echo» (onomatopee) conduce vedere prin zentangl. Mă gândesc la el ca un animal de companie-track-guvernare. Când desenați un grilaj pentru Tanggula Pass „Skat» (flukes). Întoarceți pătrat.
Practica de desen ghemuri „de lux“, „Echo“ și „Scat“ si albumul lui, până când încep să se prezinte. Creați zentangl folosind toate cele trei Thang. Încercați să dea volum din cauza tehnicilor utilizate în desen peisaj.
UTILIZAREA HER Diametrele kernel diferite modele de desen Wuxi Liban un sentiment de adâncime. Această metodă simplă conferă un efect puternic. Zentangly de mici dimensiuni, iar această tehnică vă ajută, pentru a partaja modele, consolidarea Glu-Bina. Pe o foaie de Al-Boma lucra în tehnica în modelele MULTI-CAL, care sunt cele mai populare; Și ia acele ri-agitat rare. Pay atten-Manie: tije de diametre diferite dau diferite dacă-SRI, aceasta afectează tonul, volumul și modelul de umbrire.
Aveți posibilitatea să partajați Încurcătură în grupul VKontakte în acest album. Toate succes și noroc! Există încă o mulțime de noi modele! Toate lecții zentangla aici.