Desigur, nimic nu bate practica. Și trebuie să practice cât mai mult posibil, rămânând în același timp cât mai mult posibil în stare proaspătă și restaurat. Dar nu orice practică va aduce un rezultat pozitiv, și numai eficiente. Daca te antrenezi prea devreme pentru a handstand fără sprijin, aceasta înseamnă că trebuie să se concentreze pe exerciții mai ușoare. Ei vor întări mușchii necesare și vă învețe să echilibru.
Handstand este diferit. Nu vreau să se concentreze pe poziția de picioare. S-ar putea fi o mulțime, iar acest lucru este un subiect pentru un alt articol. Ceea ce aș dori să explic, pentru că este diferența între diferitele poziții ale corpului. Luați în considerare două exemple:
1. În fotografie Zig Klyayn. Să acorde o atenție la curba a corpului. Această așa-numita «Banana Handstand» sau banana handstand. Spune-i ce iti place, dar, de fapt, este o formă ușoară a raftului în care sportivul compensează lipsa de flexibilitate și puterea de partea din spate a deformarea articulației umărului. Asta în cazul în care numele. Poziția corpului atletului seamănă cu o banana.
2. În fotografie Yuval Ayalon, un foarte bine cunoscut în atlet de nișă și un interpret acrobatice. Deasupra arată Handstand așa-numita plat. Acordați atenția asupra faptului că organismul este perfect drept, umerii deschis, absolut nici o deviere în partea inferioară a spatelui. Acest tip de suport nu este doar mai plăcut ochiului, dar, de asemenea, mai eficiente. Acesta vă permite să-și petreacă mai puțină energie datorită faptului că întregul corp este deasupra punctului de echilibru, care, la rândul său, face posibilă organizarea standului mult mai mult. Ei bine, a cunoscut de mult timp că este mai cursivă suportul pe două mâini, cu atât mai ușor va fi să învețe rack pe una (și ceea ce ar putea fi mai rece decât un raft pe de o parte?). Unii formatori chiar susțin că este imposibil de a merge pe de o parte din curba de bare. Sunt de acord aici? Totul depinde de greutatea sportivului. Mai grea persoana, cu atat mai greu va fi.
Dacă nu poți învăța un suport plat imediat, fără sprijin - nu vă faceți griji. Aflați curba, să consolideze umerii și apoi poți învăța un apartament. Desigur, este mai bine să învețe poziția corectă, deoarece este întotdeauna mai dificil de a re-învăța, dar dacă doriți acest lucru să stea pe mâinile, ochii urcã din cap, atunci de ce nu?
Cum să se alinieze rack? Aceasta este o întrebare destul de complexă, iar răspunsul nu este la fel de simplu ca mi-ar dori. În acest articol mă voi limita la câteva sfaturi:
1. Îmbunătățirea flexibilității articulației umărului. Este destul de dificil de a face, din moment ce articulația umărului - una dintre cele mai dificile din corpul nostru. Pot spune doar că trebuie să trage o mulțime de diferite mușchi.
2. Practica «Hollow Corp Poziția». pentru a înțelege ce trebuie să te simți a fi într-un suport plat. Aici Vidos:
Cu cât ai venit la perete, cu atât mai greu și mai eficient acest exercițiu. Un avertisment foarte important - trebuie să atingă peretele numai șosete și (dacă este posibil) din partea superioară a pieptului. Doar ca birou va fi plat.
Am învățat rack în sine și la fel de greu. Mi-ar lua mult mai puțin timp, dacă am aplicat sfaturile pe care le puteți citi mai jos. De fapt, nu Tupi!
Aceasta este, probabil, cel mai important sfat eu pot da în acest articol. Cheia Handstand - o presiune deget. Numai în acest fel vei fi capabil să se păstreze fără sprijin. Degetele sunt doar suportul. Voi arăta ceea ce spun în fotografie (am folosi un material moale, pentru a face mai clar):
În fotografie №1 nu se agită degetele. Deci, este imposibil de a păstra un raft.Aici se agită. Asta e ceea ce ține în mâini.
2. Lucrările de push-up-uri în rack
3. Găsiți punctul de echilibru
Mai ușor de zis decât de făcut, dar atunci cand corpul tau este de aproximativ peste Palmar centrul median, te simți ceea ce spun. Puteți păstra suportul pentru o secundă sau două.
4. Cere pe cineva să vă asigure
Tren cremalieră cu un partener - probabil cel mai rapid mod de a învăța cum să-l păstrați. Utilizați acest lucru ori de câte ori este posibil.
5. Ieșiri de tren Rack
Adesea, o persoană poate deține rack de 5-7 secunde, dar nu se poate adăuga din cauza faptului că nu toată lumea este în măsură să meargă doar cu ea. De aceea, este necesar să se concentreze pe ieșirile rack. Cum? Lasam într-un raft, dar nu-l păstrați. Se repetă de 3-6 ori pe set (numărul de repetiții poate varia).
6. tren rack de multe ori
Începeți cu formare stă pe mâinile sale de trei ori pe săptămână. Creșterea frecvenței de formare a lungul timpului de 5-6 zile pe săptămână. Puteți chiar în fiecare zi. Handstand - este o abilitate, și abilități sunt dezvoltate prin practică frecventă. Desigur, vor fi acele zile, atunci când pur și simplu nu poate ține rack. Nu-ți face griji, se întâmplă pentru toată lumea. Ia o pauză și să încercați mâine.
7. Nu permite mai mult decât exerciții ușoare
Vei avea o ispită foarte mare pentru a sări peste tot și să înceapă imediat stand de formare fără sprijin. Nu trebuie să-l cedeze. Totul are timpul său. Train raft lângă perete, atâta timp cât acesta poate să dețină cel puțin 3 seturi de 30 de secunde. Apoi trece la Handstand cu o plasă de siguranță. După ce a lucrat până când puteți păstra o abordare solidă la 20 de secunde. Și numai atunci poate începe să încerce să forțeze într-un rack fără sprijinul. În general, acesta este doar un exemplu. Diferite persoane se potrivi cu diferite scheme.
8. Lucrările la cele două versiuni handstands împotriva perete
Deseori, oamenii se concentreze doar pe tejghea cu spatele la perete sau de la acea persoană. După cum arată practica, este recomandabil să se lucreze ca pe prima și pe a doua. Ambele învață în mod diferit, și un raft plin este doar un atlet, care a lucrat la ambele versiuni.
9. depăși teama de a cădea
Primele câteva ori vei avea o teama de a cădea. Nu vă faceți griji, absolut cădea. Și, mai mult decât o dată. Dar dacă vii să înveți un element cum ar fi o handstand, cred ca ai imaginat. Bineînțeles, trebuie să învețe să iasă din rack dacă ai făcut duș. Aceasta adaugă încredere. Ei bine, cel mai rapid mod de a depăși această teamă - să ia doar trenul și rack. Frecvent.
10. Internship Mai mult
Dacă nu sunteți mulțumit de recepție a acestora, atunci va doar un singur lucru - să practice mai mult.
Se pare a fi. Calea mea de formare la Handstand a fost destul de dificil. Multe greșeli ar fi putut fi evitate dacă aș fi știut aceste 10 sfaturi. Folositi-le sau nu - este în întregime decizia ta. Dar eu sunt sigur că va fi capabil de a realiza handstands mult mai repede cu ei. Vă mulțumesc pentru lectură.
Dacă aveți un prieten care ugorayu pentru puterea de formare, să fie un om, să împartă cu el acest articol.