1. chiftele de pui cu boia și fasole verde
Ingrediente. pui - 400 g dulce roșu boia - 100 g fasole verde (am congelat) 100 g Oua - 2 buc ceapa - 1 buc. sare dupa gust
Metoda de preparare. suluri file de pui printr-o mașină de tocat sau se macină într-un blender. Se adaugă ouăle și se amestecă bine cu carne tocată. Trei pe o ceapa răzătoare fină, boia de ardei se taie în bucăți mici, fasole verde, de asemenea, decongelate și se taie în bucăți mici. Toate mix de legume cu carne tocată, sare dupa gust. Formarea chiftele mici și prăjit sau pe ambele părți în ulei fierbinte, sau într-un cazan dublu prepara aproximativ 25-30 de minute. Pentru un copil am fost de gătit burgeri într-un cazan dublu, dar pentru el însuși prăjit. Delicious și așa și așa.
2. Baked Hrișcă DE PUI
Ingrediente pentru 2 portii pentru copii. hrisca fierte - 200 g 100 g de pui zapechonaya- morcovi mici - 1 buc. ceapa - 1/2 buc. ou - 1 buc. Crema - 2 -3 linguri sare dupa gust
Metoda de preparare. La prepararea acestui fel de mâncare este bine să se utilizeze un file sau carne de la drumsticks din pui la cuptor. Doar carnea de pui înainte de coacere în cuptor, avem un pic de murături în usturoi și este o mai parfumat decât, să zicem, pur și simplu fiert. Deși nu există restricții, astfel încât să ia cel care este la îndemână. file de pui se taie marunt si se amesteca cu hrisca. Morcovul trei pe o răzătoare fină, și ceapa curat și fin tăiat toate împreună passeruem la foc mic într-un ulei vegetal până se înmoaie. Se amestecă morcovi cu hrisca si carne de pui. Ou cu smantana, se bate cu o furculiță, se condimentează cu sare și se amestecă cu hrisca. Apoi, masa rezultată este răspândit în forme și pus într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C timp de 15- 20 de minute. Caserola gata scoateți ușor din forme (păstrează forma) și ne plasează pe plăci. Pui la cuptor cu hrișcă este gata! Se pare rapid, delicios și consistent.
3. chiftele de pui cu morcov și brânză
chiftele de pui sunt foarte populare cu copiii, deoarece acestea devin foarte fraged și suculent și preparate rapid. Puteți găti burgeri cu o surpriză de morcovi și brânză. Aici retseptik:
Ingrediente. pui (sau carne cu picioare) - 600 g morcovi mari - 1 buc. solid brânză - 100 g ou - 1 buc. ceapa mica - 1 buc. înmuiate în lapte sau smântână, pâine albă - 2 felii de sare - dupa gust
Metoda de preparare. tocătură de carne împreună înmuiate coc. Ceapa pe trei răzătoare foarte fin (care a fost aproape terci). Se adauga oul, un pic de sare și se amestecă totul bine. morcovi rasi și trei passeruem în ulei vegetal la foc mic până se înmoaie. Brânză freca pe o răzătoare și se amestecă cu morcovi. mâinile înmuiate în formarea pe palma un tort mic de carne tocată de apă, pune-l pe o lingurita de morcovi cu branza si se acopera o altă carne de tortilla. Ușor zaschipyvaem și netezirea margine și chiftelele prăjite în ulei vegetal până capătă o culoare aurie. chiftele de pui cu morcov și brânza foarte suculent și ofertă, iar la interior așteaptă o surpriză strălucitoare.
TURCIA 4. crochete PENTRU COPII
Ingrediente 6 crochete mijlocii. curcan tocata - 300 g de ceapă - 1/2 unități. crema - 2 linguri piure de cartofi - 2 - 2.5 linguri faina - 1 lingura cu un tobogan (20 g), pesmet - 1 lingura cu tobogan + mic pentru ou breading - 1/2 buc. sare - dupa gust
Metoda de preparare. Tigaie sau cratiță se încălzească uleiul. Ceapa se taie marunt si passeruem-l timp de 2-3 minute, amestecând constant. În continuare, se adaugă curcan tocată, se amestecă în mod constant și împărțiți smocuri, în scopul de a găti carnea uniform, dar nu ars. Deci, se prăjește la foc mediu timp de 10 minute. După prăjire se adaugă smântână, sare, se amestecă și se evaporă da zhidkosti.Vareny piure de cartofi fierbinte la un piure si se adauga la umplutura. Există, de asemenea, se toarnă făină, biscuiți, se adaugă ou, sare după gust și se amestecă bine și da minute standul umplutura 8-10.Formiruem crochete rotunjite, prăbușirea lor în pesmet și se prăjește în ulei vegetal pana se rumeneste. prăji crochete rapid, deoarece toate componentele sunt deja aproape gata - câteva minute pe fiecare parte.
5. kebab de pui cu legume pe frigarui
Am gătit kebab de pui pe iaurt si fierte la domiciliu - în cuptor. Cu toate acestea, sa dovedit gustoase si arata atractiv. Kefirul marinata este adecvat în special pentru rețete pentru copii, deoarece carnea este obținută fără peak și blând și un grătar puțin insuficient. Frigarui de pui cu legume pe frigarui poate oferi kiddies la 2 ani.
Ingrediente: Acesta este numărul de copii din cele 3 portii. Desigur grătar se prepară de obicei la un nivel superior, astfel încât, dacă este necesar, creșterea proporției de: pui (am luat picioarele și detașat de carne de oase) - 300 g kefir - 100 ml ceapa - 1/2 buc. Usturoi - 1 cățel de dovlecei mici - 1/2 buc. (
130 g) cireșe roșii - 6 buc. Uleiul de masline - 1.5 linguri Sare busuioc uscat, oregano - la cerere
Metoda de preparare. Pentru a începe marinare carnea de pui. Carnea se taie în bucăți mici (pentru ca am coace cu legume, care găti o destul de repede) și se adaugă până la o ceașcă. Adaugati ceapa tocata înapoi, stoarcere usturoiul, se adaugă sare și se toarnă iaurt. Totul se amestecă bine, se acoperă cu un capac și a pus în frigider pentru 3 - 4 ore. Am făcut-o în prealabil în seara, deși carnea de pui atât de mult timp, nu trebuie să marinat. Timp de o jumătate de oră înainte de grătar, se taie felii de dovlecei și roșiile cu pliuri într-o ceașcă. Se umple cu ulei de masline, sare si se adauga busuiocul, la cerere, oregano. Legume, de asemenea, nevoie de un pic pomarinovatsya. Băț va sulita pe bețișoare de lemn. În acest scop, ele pre-scufunda în apă rece timp de 10 minute, apoi să nu ars în cuptor. Acum înțepați carnea și legumele alternativ pe frigarui. kebab Formata răspândit pe o foaie de copt acoperit cu pergament și se fierbe într-un cuptor de 200 grade preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute. Deoarece bucățile de pui sunt mici, ele vor fi dispuși să lucreze cu dovlecei și roșii. crusta Toasted nu așteptați, așa cum am spus, gratar devine licitație și suculent cu marinata. Frigarui de pui cu legume pe frigarui vă puteți servi cu orez brun sau orice alt fel de mâncare parte.
6. FICAT DE PUI & OREZ
ficat de pui cu bază de rețetă pentru copii nutritive risom- lui. Am destul de rar gătesc copil feluri de mâncare lor de organe, dar uneori necesar să se diversifice dieta copilului. În plus, ficatul de pui este util atât pentru copii și mame viitoare. Conține acid folic și contribuie la dezvoltarea și întreținerea sistemelor imunitar și de sânge ale organismului. posibil să se prepare multe feluri de mâncare delicioase din ficat de pui, de exemplu clătite sau ficat înăbușită în smântână. În ceea ce privește această rețetă, copilul meu este foarte pasionat de orez și astfel încât acest fel de mâncare a avut gustul său. )
Ingrediente: 4 portii: ficat de pui - 350 g de ceapă - 1 buc. Morcovi - 1 buc. Figura - 1.5 Art. (Parboiled -parboiled) apă - 3 linguri. ulei vegetal - 5 linguri Usturoi - 3 catei de sare, piper, cimbru, cimbru
Metoda de preparare. Ficat de pui curățat de filme, se spală și se pune într-o apă clocotită. Gatiti timp de 5-7 minute, se scurge apa și se taie în bucăți mici. Curățați ceapa, tocata marunt, apoi trei morcovi pe o răzătoare. legume Passeruem pe un ulei vegetal încălzit într-o tigaie 5. Apoi minute adaugă tocat usturoi și bine spălat orezul. Se amesteca bine, se condimentează cu sare, se adaugă condimentele și se încălzească câteva minute, în timp ce în mod constant se amestecă. Ia un vas de copt sau ciob și răspândirea de orez jumătate amestec de legume răspândit peste gras și din nou Fig. Se toarnă 3 cesti de apa de fierbere, dacă coapte în formă, apoi se acopera cu folie de pe partea de sus a orezului, bine, dacă faci într-o oală, apoi închideți capacul. Am pus într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade și se coace timp de aproximativ 45 de minute. Verificați PIC pe disponibilitatea, în cazul în care se pare că cifra este destul de uscat, puteți turna mai multă apă. În orezul cuptor aburii bine si devine sfărâmicios. După fierbere, se amestecă ficatul de pui cu orez.
7. pui sub formă de rulouri cu morcovi si branza intr-un cazan dublu
Ingrediente pentru 1 portie. pui mic - 1 buc. Morcovul - 1/2 bucata. cașcaval - 20g usturoi - felie (în optional) Sare - dupa gust
Metoda de preparare. muschiulet se taie pe lungime in 2 parti, este acum ciocan bine otobom la carne a fost licitație. Obținem două fripturi, maseaza-le cu sare și un pic de usturoi pentru aroma. morcov purificată taie în fâșii subțiri, aproximativ la fel, și se taie în brânză. Pune morcovul si se lipeste de brânză taie și înfășurat ușor într-o rolă. Rezultă că umplutura nu a fost aproape de margine, pentru a se evita scurgerea brânzei. Puteti folosi bețișoare de lemn și role lovitură de cuțit. Pune rolele de pui într-un vapor și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute - 25, timpul depinde de capacitățile aburitor dumneavoastră. rulourile de pui gata cu morcovi si branza servite cu legume, orez, în funcție de preferințele copilului dumneavoastră. uneori mea poate Tuck și unul din carne, fără ingrediente suplimentare.
8 copane de pui, coapte într-un cazan dublu
Copilul meu iubește pui, el recunoaște deja feluri de mâncare de pui pe mintea și bucuria necesită un favorit „Ko-Ko“. ) Este de înțeles, carne de pui mai fraged, iar puterea nu este destul de luat dinți puternici. Partea cea mai potrivită pentru baza de prescriptie medicala pentru copii este bodryshki și picioare. Vă sugerez să gătesc picioare de pui gătită într-un cazan dublu. Acest fel de mancare in sine este foarte simplu, accentul principal este pe design. Acest crustaceu, cred că, la fel ca orice copil. )
Ingrediente: 1 portie: pui picior - 1 buc. Usturoiul - o felie de sare - o șoaptă pentru decor: ardei rosu - 1 buc. rosii - 1 buc. piper negru - 2 buc. olivka- 1 buc. crengute de verdeață
Mod de preparare: picioare de pui, usturoi freca si sare, da pic să stea pentru a deveni carne impregnata (aproximativ 2 ore). Apoi, i-am pus într-un vapor și se fierbe 35 de minute. În cazul în care nu aveți un cazan dublu, puteți strânge piciorul de pui în folie și se coace în cuptor - pentru a obține un efect similar, fără o crusta crocanta si foarte moale. Copilul meu place nebunește să strangulează bucăți de carne de pui și să mănânce. ) Pentru garnitura puteți trimite piure de cartofi, orez sau legume fierte. Facem un fel de mâncare în formă de cancer. Pune picioarele de pui pe o garnitura de ardei roșu face picioare de tomate cap, coadă și gheare. Introduceți ochii - piper, masline gurii, ramuri a antenelor de verdeață. Aici este gata pentru a doua copii de curs - un consistent și delicios.
9. Ficat de pui înăbușită în smântână
Carnea în dieta copilului ar trebui să fie prezent în fiecare zi. Am decis să-și diversifice carnea din meniu copil si gatiti ficat de pui, fierte în smântână pentru el. Spre deosebire de carnea de vită gras de pui este o mai blând și kiddies mai ușor de mestecat. În unele cercuri, există o percepție că ficatul nu poate fi mâncat, și includ rețete pentru copii, deoarece prin ea filtreaza sangele, ficatul, și în consecință, este „murdar“ organism. De fapt, nu este, și ficat este foarte util pentru adulți și copii. Ficatul conține o mulțime de substanțe minerale, vitamine, acid folic, utilizarea care, în dezvoltarea și menținerea sângelui nostru și a sistemului imunitar.
Ingrediente. ficat de pui - 200 g de ceapă - 1/2 unități. Crema - 100 ml verdeață frunza de dafin - marar, patrunjel un praf de sare
Mod de preparare: ficat spălat, curățat de film, tăiate în bucăți mici. Ceapă tăiată fin și prăjite în ulei vegetal timp de 2-3 minute. Adăugați ficatul la ceapa și se prăjește ușor, amestecand, timp de încă 5 minute. Se întinde ficatul arcul într-un vas mic, se toarnă puțină apă pentru a nu blocat. Când apa fierbe adăugarea de smântână, frunze de dafin, capac aproape și se fierbe timp de aproximativ 10 minute toate aproximativ 2 minute adaugă tocat fin verdeață și la sfârșit am sare pic. ficat de pui înăbușită în smântână merge bine cu hrisca sau orez.
10. pateul de pui
Copiii noștri cresc foarte repede și doresc să fie la fel ca mama si tata. Ei copia comportamentul nostru, de exemplu, pentru micul dejun nu există nici o mizerie, și sandwich-uri. Ei bine, eu nu vreau copilul la un an și jumătate pentru a da magazin cumparat plăcinte și cârnați. Doar recent prins reteta mea ochii copiilor pate de pui, aici este perfect pentru micul dejun pentru copii :)
Ingrediente: carne de pui - 150 g bulion de pui sau smantana - 2 linguri unt - 20 g sare după gust
Mod de preparare: Se fierbe puiul până la gătit. Atunci când gătit adăuga frunze de dafin, cățel de usturoi pentru miros. procesor file Grind (blender), se toarnă bulion sau smântână, unt, puțină sare și continuă să bată. În cazul în care masa devine luxuriantă, sa răspândit pe o mică forme de prăjituri. Se coc in cuptor la 180 de grade timp de 20 minute.