3 Principalele greșeli ale bărbaților într-o relație, blogul masculin

Astăzi vă voi spune despre cele trei greșeli principale. care le permit baietii in relatia cu fetele. Uneori, fără a realiza acest lucru, conduceți cu sexul opus incorect și ineficient. Pentru a comunica corect cu o fată, să analizăm unele situații din exterior astăzi.

3 Principalele greșeli ale bărbaților într-o relație, blogul masculin

Prima greseala (cea mai comuna) - atentie excesiva fata de fata

Bărbații au pus un prieten pe un piedestal. Ei cred că nu poate exista altă relație cu o altă fată: ei sunt cele mai bune relații. Ei își pun viața personală în prioritate, neglijând propriile scopuri și aspirații. Cu toate acestea, fetele sunt aranjate după cum urmează: cu cât îl urmăriți mai mult după ea și cu dragoste, cu atât mai puțin vă place ea. Dacă favorit știu ce este de dragul de el este gata pentru orice - pur și simplu nu este capabil de a lupta pentru tine, să dețină în aceste relații. Știe că este puțin probabil să mergi la alta, pentru că de dragul ei faci tot ce-ți cere. În mod constant îngrijorat de faptul că iubitul tău va merge la alt tip. Sfatul meu simplu: amintiți-vă că în lumea fetelor un număr infinit. Chiar dacă femeia frumoasă pleacă, nu o vei putea ține oricum. Și nu are sens. Puteți începe să vă întâlniți cu o altă fată care va fi mai bună decât cea anterioară și va avea o relație mai bună. Prin urmare, nu ar trebui să se teamă să-l piardă. După cum știm din psihologia relațiilor, un om ar trebui să pună întotdeauna un obiectiv prioritar în viața sa, nu o relație cu fata. Și relația însăși ar trebui să fie pe locul al doilea.

A doua eroare - o reacție la emoționalitatea excesivă a unei fete

De multe ori poți vedea că fetele încep să se certe în călcat, așa. Și băieții, în loc să nu reacționeze, vor să se apropie de situație dintr-o poziție logică, să consoleze. de ce plânge? Ce sa întâmplat? Ei încearcă să discute această problemă ore întregi, să-și dovedească cazul. Dar, de fapt, ce vrea fata? Vrea să vă simțiți bărbația, pivotul omului, statornicia. Nu este nevoie să construiți un lanț logic și să încercați să înțelegeți de ce sa întâmplat. Știu cum vreți un bărbat, pentru că bărbații sunt mult mai logici decât fetele. Data viitoare, când se întâmplă acest lucru, du-te la ea. Dacă știi că ai dreptate, spun, draga mea, te iubesc foarte mult, totul e mare, nici o isterică. Chiar dacă fată merge într-o altă cameră și începe să plângă - trebuie să dai timp pentru ea ea însăși liniștit. Probabil, atunci va veni la tine pentru a pune în sus și spune, da, ai avut dreptate, nu vom umfla din molehills. Și relația ta rece va continua.

A treia greseala este o distractie proasta

Baietii nu pot petrece timp brusc si interesant nici cu fata, nici de unul singur. Astfel de relații pot intra rapid în așa-numita etapă a gospodăriei. Când faceți același lucru în fiecare zi: stați acasă, vizionați TV, ocazional mergeți la o cafenea sau un cinematograf. Traieste o viata obisnuita. Te poți plictisi repede de o astfel de relație, și nici fata nu va fi încântată. Pe scurt, te-ai plictisit unul cu altul. Încearcă să scape de convingerile limitative stupide, cum ar fi: „Nu-mi place“, „Nu-mi place“, „Nu-mi plac companiile zgomotoase și petreceri, baruri, cluburi ... Nu-mi place, cred că e prost.“ Dacă nu aveți o experiență abruptă pozitivă în viața voastră, atunci, desigur, va fi incomod și neinteresant. Dacă aveți o companie de zgomotos, emoțiile spun „aici trebuie să fugi, nu-mi place, vreau să mă întorc cât mai curând posibil, la casa lui.“ Dar dacă vă scoateți cu forța și repetați mereu, veți fi deschisă la o nouă experiență. De-a lungul timpului, ar putea începe să-i placă. Doar că nu știi despre asta chiar acum.

Sper că aceste trei sfaturi vă vor ajuta să vă ocupați de fete și cred că totul va fi minunat.

Articole similare