7 Fapte despre Greful german, despre care nu știai

Am colectat pentru dvs. cele mai interesante date despre unul dintre cei mai influenți oameni din domeniul bancar

"Nu sunt un utilizator activ al rețelei, nu sunt un blogger, dar îmi place să comunic pe Internet - reușesc să obțin o gamă mai largă de informații", a spus Gref live # VKlive.

3. În familia lui Herman Gref, tradițiile familiei sunt foarte onorate. Întrucât șeful Sberbank nu poate să dedice prea mult timp familiei, soția sa Yana a decis să introducă mai multe ritualuri pentru această regulă. De exemplu, întreaga familie Gref alimentează în mod necesar împreună și o dată pe săptămână (cel mai adesea duminică) aleg să ia cineva împreună și să învețe ultimele știri.

"Aplicația online Sberbank este intuitivă, iar oricine, chiar și un utilizator neexperimentat, poate efectua cu ușurință plata necesară. "În timpul călătoriei mele cu copiii, nu aveam carduri de numerar sau bancar, iar fiica mea voia să cumpere o păpușă. Tocmai am transferat plata prin cerere ", - a spus despre experiența proprie Gref.

5. Salariul german Gref înainte de criză a fost de 950 de mii de ruble. pe lună. Aceste informații au fost furnizate de Komsomolets Moskovsky. În general, salariile directorilor de top ai Sberbank sunt legate de prețul de piață al acțiunilor băncii. Structura remunerației în banca de stat este următoarea: pentru managerii de vârf, porțiunea fixă ​​este de 20%, alte 80% din plăți depind de profitul net și sunt plătite după însumarea rezultatelor anului.

Dar există un interesant „dar“ - toate aceste presupuneri despre salariile Gref sunt doar presupuneri. În ciuda unui decret guvernamental, Sberbank nu a dezvăluit topuri venituri Bank, referindu-se la faptul că Banca Centrală nu este un organism public, respectiv, și Banca de Economii nu pot fi atribuite companiilor de stat.

6. Într-un interviu acordat revistei Forbes, germanul Gref a recunoscut că nu dorește să se întoarcă la guvern.

"Am petrecut mulți ani în serviciul public. Și trebuie să recunosc că nu mă bucur de o carieră publică, de a lucra în guvern. Nu vreau să fiu membru al vreunui partid, nu este al meu. Am alte valori, alte priorități. Mă concentrez mai mult asupra istoriei interioare, asupra creșterii mele interioare. Pentru mine, serviciul public este o repetare a trecutului. "

7. Poate veți fi surprins, dar șeful celei mai mari bănci ruse din trecut a fost implicat în cel puțin 3 cazuri penale!

De asemenea, o serie de mass-media au raportat și alte cauze penale. Deci, al doilea lucru a fost pe suprafață, în cadrul unei proceduri în jurul valorii de „Uzina de imprimare color“ - sa dovedit că planta a fost privatizat ilegal Gref, pentru a pune în locul directorului persoanei.

Articole similare