Copilăria actorului nu poate fi numită irizantă. Era un băiat foarte timid, iar la vârsta de șaisprezece ani, când familia sa alunecă la fundul societății, Jim a fost forțat să meargă la muncă. După cum a recunoscut puțin mai târziu, a urât întreaga lume - era groaznic ofensator pentru faptul că viața era atât de costisitoare. Înainte ca cariera lui actorică a lui Jim să coboare, el a jucat timp de cincisprezece ani în cluburi de comedie.
Poate că, în ciuda unei astfel de soarte dificile, Jim Carrey a devenit ceea ce a devenit - un comic de geniu cu un nume mondial și unul dintre cei mai plătiți actori din America.
Marketingul ți-a strâns 20 de declarații de Jim Carrey, pline de înțelepciune și ironie.
- Disperarea este un impuls pentru a învăța sau a crea ceva nou. Dacă nu aveți perioade de disperare - nu vă dezvoltați.
- Scopul meu este să uit de durere. Râziți la durere, reduceți durerea, tachinați durerea. Toate acestea sunt râsete.
- Dacă momentan sunteți inactiv, atunci aveți incertitudine înaintea dvs. sau vă pare rău pentru ceva.
- Amintiți-vă, dacă sunteți bântuit de sentimentul: "Viața merge într-un fel greșit, nu fac ceea ce trebuie să fac" - atunci toată lumea îți va șterge picioarele despre tine.
- Cealaltă parte a gloriei? Nu puteți fura în supermarketuri, chiar dacă doriți cu adevărat.
- De-a lungul anilor, vine toleranța față de neajunsurile celorlalți. De exemplu, nu-mi va păsa dacă iubitul meu are trei capete. Cu condiția, desigur, că are un simț al umorului și dacă toate cele trei capete sunt frumoase. Cu toate acestea, să fie așa: unul dintre ele poate fi urât.
- Filosofia pe care omul este creatorul universului său este adevărată pentru mine. Și în fiecare zi încerc să o creez bine.
- Vreau să iubesc și îmi place. Și nu contează cât durează - de secole sau de un moment.
- Dacă n-aș fi aventurat în cariera mea, nu aș fi un actor comic și aș sta acasă uitându-mă la Leonardo DiCaprio îmi întruchipează imaginea.
- Aș vrea să fiu un mare actor, al cărui nume va trăi pentru totdeauna. Eram mândru de mine. Dar nu ar trebui să fie așa. Trebuie doar să fii tu. Asta e tot.
- Umărul oricărui mare om este o femeie.
- Sunt budist și sunt musulman și eu sunt creștin. Cred în toate religiile, pentru că au multe în comun.
- Fără motivație, nu există o dezvoltare. Numai disperarea forțează oamenii să se străduiască pentru ceva.
- Dacă renunți la visul tău, ce-o să rămână?
- Știu că poți fi vesnic fericit, dar știu că perioada eternității este de 10 ani.
- Tot ce se întâmplă în viață este materializarea gândurilor cuiva.
- Când lucrurile sunt foarte rele, puteți râde.
- Fie vei spăla, fie vei fi cel pe care îl ștergi.
- Îmi place să merg la culcare târziu, și nu pentru că fac o plimbare lungă, ci pentru că este singura dată când sunt singur cu mine.
- Cele mai bune zile ale vieții noastre sunt adesea cele mai dificile în același timp.
Array ([0] => 77 [1] => 84)
Marketing - pozitiv, inspirat și de viață
Faceți clic pe ca →
pentru a obține cele mai bune
postări pe Facebook.