Soțul intră în duș, în timp ce soția lui tocmai terminase înotul. Un clopot a sunat la ușă. Soția se împachetează rapid într-un prosop și se deschide. Pe prag este un vecin Bob.
Nu avea nici măcar timp să spună un cuvânt, așa cum a spus Bob: "Îți dau 800 de dolari dacă scoți prosopul." După ce a gândit câteva secunde, femeia face acest lucru și stă înainte de Bob complet. Bob îi dă $ 800 și pleacă. Soția se împachetează în prosop și se întoarce la baie.
"Cine a fost asta?" Întreabă soțul. "Vecinul nostru este Bob", răspunde soția. "Excelent", continuă soțul, "nu a spus nimic despre cele 800 de dolari pe care mi le datorează?"
Moralitatea povestii: ați împărtășit informații cu acționarii despre împrumuturile emise, altfel s-ar putea să vă aflați într-o situație neplăcută.
Preotul oferă călugăriei o călătorie. A șezut în mașină, și-a aruncat piciorul la picior pentru ca băiatul sărac să se relaxeze. Preotul nu poate evita un accident. Prin alinierea mașinii, el a vărsat liniștit un ticălos pe ea pe Hoogy.
Călugăria spune: "Tată, vă aduceți aminte de Psalmul 129?" Preotul își îndepărtează mâna. Dar schimbând transmisia, își pune din nou mâna pe picior. Călugăria repetă: "Tată, vă aduceți aminte de Psalmul 129?" Preotul își cere scuze: "Iartă-mă, soră, dar carnea este slabă".
După ce a ajuns la mănăstire, călugărița suspină foarte mult și iese din mașină. Sosind la biserică, preotul află Psalmul 129. Se spune: "Du-te mai departe și priviți, veți găsi fericirea de mai sus".
Morala istoriei: dacă nu vă cunoașteți bine lucrarea, atunci multe oportunități de îmbunătățire vă pot trece.
Un reprezentant de vânzări, un secretar și un manager merg la masă și găsesc o lampă antică. Ei au frecat-o, iar din ea apare Genie. El spune: "Voi împlini o singură dorință a fiecăruia dintre voi".
"Eu sunt primul, eu sunt primul!" - spune secretarul. "Vreau să fiu acum în Bahamas, pe o barcă și să nu mă gândesc la nimic". PN-sh-sh! Dispare. "Acum, eu sunt acum", spune reprezentantul de vânzări. "Vreau să fiu în Hawaii, să mă odihnesc pe plajă, ca să-mi trimită mesajul, cu o livrare nesfârșită de" kolada pina "și dragostea vieții mele". PN-sh-sh! El dispare.
"Acum e rândul tău", spune Jinn managerului. "Vreau ca acești doi să se întoarcă la birou imediat după prânz."
Moral al istoriei: lăsați întotdeauna pe seful tău să vorbească mai întâi.
Vulturul stătea pe un copac și se odihnea. Un iepure mic a văzut un vultur și a întrebat: "Pot, de asemenea, să stau ca tine și să nu fac nimic?" "Desigur, puteți, de ce nu", a răspuns el. Rabbit sa așezat sub un copac și a început să se odihnească. Dintr-o data apare o vulpe, apuca un iepure si o manca.
Moralul istoriei: să stai și să nu faci nimic, trebuie să stai foarte, foarte înalt.
Turcia a vorbit cu taurul. "Visez să urc pe vârful unui copac", a oftat ea, "dar am puțină putere." "De ce nu îmi pokleva așternutul? A răspuns taurul. "Există o mulțime de nutrienți în ea." Turcia scoase o grămadă de bălegar și îi dădea destulă forță să urce pe ramura inferioară a copacului.
A doua zi, după ce a mâncat mai mult, sa urcat pe a doua ramură. În cele din urmă, în a patra zi, curcanul stătea cu mândrie pe vârful copacului. Acolo a fost observată de fermier și a fost împușcată cu o armă.
Moralul povestii: manipularea unui demo vă poate ajuta să urcați la vârf, dar ei nu vă vor ține acolo.
O pasăre mică a zburat spre sud până la iarnă. A fost atât de rece încât a înghețat și a căzut la pământ într-un câmp mare. În timp ce se culcase acolo, vaca a trecut și a lăsat o prăjitură pe ea. Întinzându-se într-un tort de vaca, pasărea își dădu seama brusc cât de caldă era.
Păsările se simțeau brusc atât de bine încât cântă cu bucurie. O pisică a alergat și a auzit cântând și a decis să-și dea seama cine cântă atât de tare. După sursa sunetului, pisica a găsit o pasăre, a descoperit-o și a mâncat-o.
- nu toți cei care v-au blestemat, dușmanul vostru;
- nu oricine te scoate din familie, prietenul tău;
- când vă simțiți bine și cald, este mai bine să vă țineți gura închisă.
← Faceți clic pe "Ca" și citiți-ne pe Facebook