Arnold Schwarzenegger este cunoscut nu numai pentru rolurile sale, bicepsul și cariera politică, ci și pentru o iubire uriașă pentru femei. Cu toate acestea, doamnelor reciproca cu el. Nu este surprinzător că Terminatorul a avut o mulțime de aventuri romantice. Amintiți-vă de iubitul său cel mai strălucit.
Bineînțeles, principala femeie din viața actorului a fost soția sa - jurnalista Maria Schweiver, cu care Arnold a trăit aproape 26 de ani (conform standardelor de la Hollywood, aceasta este aproape o înregistrare!). Este interesant faptul că mariajul său cu Maria Schwarzenegger prezice ca adolescent. Prietenilor săi, tânăra Arnie a spus că se căsătorește cu o fată din clanul Kennedy. Și sa întâmplat, pentru că Mary este nepoata președintelui 35 al președintelui american John Kennedy!
Ei s-au întâlnit în 1976, când Schwarzenegger nu a fost încă cunoscut nimănui. Young Maria a avut o pasiune pentru actorul novice, și în ciuda protestelor familiei sale (în continuare, clanul Kennedy și unele țărănoi din Austria!), Sa căsătorit cu.
"Arnold încearcă să trăiască într-un mod regal. Are o atracție sexuală insațiabilă, iar femeile vin mereu la el, gata să le satisfacă "
Și este în 66 de ani, și ceea ce a fost în 40 și 50 de ani cu Maria, a îndurat uncomplainingly aventura soțului ei, dar atunci când a devenit cunoscut faptul că el a avut un fiu nelegitim al unei servitoare care a lucrat în casa lor de 20 de ani, femeile răbdare a fugit afară, și ea a dat pentru divorț. Căsătoria a fost anulată, în ciuda plângerilor și remușcărilor lui Arnold.
De mult timp, Schwarzenegger a reușit să ascundă această afacere, dar Maria a observat asemănarea evidentă dintre fiul unei menajeră și soțul ei. A făcut-o pe Mildred să mărturisească totul:
"Mi-a cerut doar să-mi notez. E puternică. Ea a strigat și ma rugat să mă ridic din genunchi ... "
După aceasta, Maria a depus cererea de divorț.
Brigitta Nielsen (1985)
Actrita daneză, cu care Schwarzenegger a jucat în filmul "Sonja roșie", a recunoscut că, în timpul filmărilor dintre ea și Arnie, a izbucnit un roman:
"O atracție irezistibilă pentru fiecare dintre noi a apărut imediat între noi ..."
La acel moment, Schwarzenegger a fost deja logodită cu Maria și idilă cu co-star arăta ca o aventură trecătoare. După filmare sa încheiat, el a încercat să scape de Brigid, dar rătăcită Dane a început să persecute actorul cere reluarea relațiilor și amenințând să spună totul logodnicei lui. Apoi, Arnold ia introdus pe Nielsen lui Sylvester Stallone, căruia ia schimbat imediat.
Elinor Mondale (1979)
Pe filmul "Evil", Schwarzenegger, care era deja într-o relație cu Maria, a avut o poveste de dragoste cu actrița Elinor Mondale. La fel ca și pe Arnold, Elinor a devenit faimos pentru numeroasele sale aventuri amoroase.
Cu coafeaua Sue Moray, Schwarzenegger a avut o scurtă poveste de dragoste în 1977. Când, în același an, Arnold sa întâlnit cu Maria Schweiver, a început să se întâlnească simultan cu cele două fete. În cele din urmă, Sue ia dat un ultimatum: fie eu, fie ea. Actorul vânt a ales nepoata lui Kennedy ...
Barbara Outland-Baker (1969 - 1975)
Barbara a fost onorată să fie prima iubire a "Terminatorului". Au început să se întâlnească în 1969, când Arnold tocmai sosise în California, era sărac și necunoscut nimănui. Barbara cu nostalgie își amintește:
"Am fost cei mai fericiti oameni din lume, ne-am iubit foarte mult"
Cuplul sa despărțit în 1975, când Barbara a devenit conștientă de numeroasele călugări ale iubitului:
"La ultima noastră cină, a vorbit câteva ore despre femeile lui ..."
Ulterior, Barbara a scris o carte autobiografică despre relația ei cu Arnold - "Arnold și eu. Viața în umbra stejarului austriac. " Până acum, amintindu-și de un fost iubit, o femeie nu-și poate opri lacrimile. Se pare că încă simte un sentiment plăcut pentru el.