10 Obiective unice rusești, dintre care foarte puțini oameni știu - dibi

Turiștii se uită de bună voie în jurul locurilor memorabile ale Rusiei, pentru că sunt magnifice și impresionante! Cu toate acestea, puțini oameni știu că în adâncurile unora dintre margini există atracții naturale originale care uimi cu frumusețea și ușurarea lor. Cu fotografii de lacuri saline frumoase, stâlpi de piatră și alte obiecte uimitoare exclusiviste puteți găsi în selecția prezentată.

1. Coloanele de intemperii, Republica Komi

Șapte stâlpi, care se ridică pe un platou, în mijlocul nicăieri. Înălțimea celei mai mari este de 34 de metri. O caracteristică deosebit de romantică îi atribuie formei de piloni individuale forme de animale, de fapt, siluetele rocilor variază în funcție de punct de vedere. Stâlpii de intemperii sunt rămășițele munților o dată maiestuoase, au cedat forței vântului.

2. Lacul Elton, regiunea Volgograd

Zona acestui lac ciudat este de 150 de kilometri pătrați. Iar adâncimea nu depășește 10 centimetri vara și 70 iarna. Pentru aceasta, unii oameni deosebit de nemulțumiți o numesc "o băltoacă mare de sare". Pe lac ajung să fie tratați și admirați peisajele de sare ciudate, care creează aici însăși natura.

3. Spița Curoniană, regiunea Kaliningrad

Este aici, pe această bandă imensă de nisip, faimoasa "pădure de dans" cu copaci neobișnuit de curbate. Pe spița Curoniană, situată în apropierea coastei baltice a Rusiei, există mai multe specii de animale rare, aici puteți mers liber în mistreți și icre. Aici, păsările care zboară pentru oprirea iernii, care atrage ornitologi din întreaga lume pe o coasă. Turnul curonian arată ca o sabie imensă, tăind masa apei din Marea Baltică în două părți inegale. Aici există mai multe sate de localnici, coexistând perfect cu fauna locală diversă. La un moment dat, Vikingii trăiau în Spitul Curonian: excursiile au loc acum la locul săpăturilor arheologice.

4. Lena Pillars, Republica Sakha

De-a lungul malului drept al marii Lena, faimoasele stâlpi de la Lena se înalță cu stânci amenințătoare. Acestea au apărut ca urmare a expunerii prelungite a vântului la stânci de piatră impregnabile. În aceste locuri sălbatice nu există o singură așezare, care, împreună cu specii neobișnuite, îi determină pe mulți turiști să aibă experiențe mistice. Acest monument unic este listat în Registrul mondial al UNESCO.

5. Lacurile Multinsky, Republica Altai

Acest grup de lacuri, situate în cascadă una deasupra celeilalte. Munții Altai și fără ei un frumos loc sălbatic, dar lacurile îi adaugă un farmec nou. Aici există cele mai rare specii de plante care nu pot fi găsite în altă parte a lumii. Turiștii vin aici pentru vederi incredibile care se deschid de pe țărmurile fiecărui lac.

Citiți de asemenea

Articole similare