13 Recenzii ale Institutului de Sănătate Ocupațională Rams la moscow, falconry, falconry 9th Street, 12

Ivan! Specialiștii din Institutul de Cercetare al MT al Academiei Ruse de Științe Medicale sunt foarte calificați! Statutul institutului de cercetare le permite să facă multe pentru angajații din industriile dăunătoare. Ei o fac la discreția lor. Recunosc că această "discreție personală" se poate baza pe încrederea în impunitatea sa. Motivul este "un cerc îngust de experți-patologi ocupaționali". Lupta cu asta desigur ai nevoie. Am înțeles că sunteți stabilirea irelevante de profesie, dar sunteți încălcare extrem de indignată a drepturilor civile. Dacă da, atunci sunt de partea mea. Data viitoare ›

Bună ziua, am organizat miere în organizația noastră. organizarea de inspecții periodice ale angajaților, în acest sens, a constatat oameni care nu sunt competenți. Spuneți-mi, vă rog, ce documente trebuie să colectăm și ce documente ar trebui să dea mierea. organizatiei sa o trimiteti in centrul patologiei ocupationale si in ce directie ar trebui sa-i dea? Nu există o astfel de direcție nicăieri. Cu sinceritate, Belova Elena Anatolievna.

Nikolai Fedotovici și Igor Valentinovici - cei mai experimentați profesioniști

Ivan! Specialiștii din Institutul de Cercetare al MT al Academiei Ruse de Științe Medicale sunt foarte calificați! Statutul institutului de cercetare le permite să facă multe pentru angajații din industriile dăunătoare. Ei o fac la discreția lor. Recunosc că această "discreție personală" se poate baza pe încrederea în impunitatea sa. Motivul este "un cerc îngust de experți-patologi ocupaționali". Lupta cu asta desigur ai nevoie. Am înțeles că sunteți stabilirea irelevante de profesie, dar sunteți încălcare extrem de indignată a drepturilor civile. Dacă da, atunci sunt de partea mea. Data viitoare ›

Articole similare