Acum câțiva ani, prietenul meu apropiat a luat în serios sculptură. Tu nu va crede, dar pasiunea ei a început cu faptul că la vânzare într-un supermarket, a văzut un set de cuțite pentru sculptură un discount imens, aproape nimic. Ca natură fondată, nu putea trece și a cumpărat acest set fără să se gândească.
Pentru cei care nu știu, vă spun ce înseamnă "sculptură". Este sculptură pentru fructe și legume. Probabil, fiecare dintre voi a văzut trandafiri de pe pepene verde sau chipuri amuzante pe mere.
Vreau să observ că sa dovedit foarte bine. La prietena mea de ziua mea a venit cu mașina direct de la dacha, iar în mâinile ei avea jumătate de pepene verde, pe carnea căruia era sculptată o pasăre de zână!
Pot spune că prietenul meu în sculptură a găsit nu numai un hobby de divertisment, ci și o bună adăugare a salariului. Este comandat fructe sculptate pentru nunti, aniversari si alte sarbatori.
Dragi cititori, doriți să învățați arta sculpturii? Ce idei ți-a plăcut cel mai mult din această galerie?