- În calitate de copil, Elizabeth Grant (numele real al cântăreței) a cântat într-un cor de școală.
- Tatăl cântăreței nu-și ascunde iubirea pentru casele de remorci, deci nu este surprinzător faptul că Lana Del Rey a petrecut cea mai mare parte din copilăria ei într-un parc de remorci.
- Adolescenta Lana Del Rey a fost dependentă de băuturile alcoolice. La vârsta de paisprezece ea a fost trimisă la un internat din Connecticut, unde putea fi vindecată de boală. Acum, cântăreața își dă seama că dependența de alcool e cel mai rău lucru care i sa întâmplat vreodată. Apropo, multe dintre melodiile artistului se bazează pe amintirile acestei perioade teribile de viață.
- Este interesant faptul că pe corpul lui Lana Del Rey etaleaza mai multe tatuaje: litera „M“, semnul infinit, iar cuvintele „Paradis“ ( „Paradise“), pe de o parte stângă Inscripția «Viața este frumoasă» ( «Viața e frumoasă»), «Trust nr o »(«nu are încredere în nimeni»),«Die tinere»(« Die tânără „) și«Nabokov Whitman»(nume de scriitori) pe mâna dreaptă.
- Lana Del Rey este vegetariană.
- Creativitatea Lana Del Rey atrage chiar politicieni. De exemplu, premierul britanic David Cameron, într-un interviu pentru ziarul "Daily Telegraph", a declarat că este îndrăgostit de muzica unui diva american.
- Mulți sunt interesați de modul în care Lana Del Rey și-a dezvoltat abilitățile vocale. Cântăreața însăși spune despre asta: "N-am făcut niciodată nimic pentru a-mi îmbunătăți vocea, ba chiar dimpotrivă: mănânc ciocolată în tone, beau lapte cu litri. Deci, vocea mea probabil există, în ciuda și nu din cauza eforturilor mele.
- Actrita nu numai ca canta, dar si canta la chitara.
- Filmele preferate ale cântăreței sunt filmele "Godfather", "Godfather - 2" și "Frumusețea în stil american".
- Apropo, filmul "Great Gatsby" a apărut recent pe ecrane. principalul single al coloanei sonore la care a fost interpretat de Lana Del Rey (cântecul "Young and beautiful").
Pentru a arăta cel puțin așteptările concertului grandios al cântăreței, vă sugerăm să vă amintiți sau să vedeți pentru prima dată cele mai bune clipuri ale Lanei Del Rey.