Tipuri de creativitate
Diferite tipuri de creativitate
Cusut> Cusut si cusut
Citind recenta publicare despre butoanele Liudmila Chigrik amintit cum am Când coaseți butoanele „fan“, se considera o astfel de original!
Și astfel, rătăcind marea întindere a Internetului, am dat peste metode surprinzătoare și neobișnuite de a coase butoane. După aceea, încercările mele modeste de a diversifica coaserea butoanelor păreau ridicole.
Vreau să te uiți la moduri atât de neobișnuite de a coase butoane.
Dacă cineva este familiarizat cu toate aceste metode, poate pentru alții, sper că va fi interesant.
Si poti adauga la aceasta o banda pentru decorare:
Butoanele pot fi de asemenea folosite ca decoruri independente. Este nevoie de puțină imaginație și în 2 minute de butonul obișnuit veți obține un păianjen, o floare.
Iată câteva exemple despre modul în care puteți coase butoanele cu panglici. Mai ales, în opinia mea, este interesant să aplicați pentru scrapbooking.
Aș fi fericit dacă, după ce se uită aceste idei, voi, împreună cu imaginația ta, inventa o multime de moduri lor, cât de frumos coase acest accesoriu mic, dar important.Sau poate aveți și propriile dvs. moduri interesante de a coase butoanele?