Salutări! Astăzi vreau să ating un subiect interesant care se va referi în special la site-urile tinere care au lansat și vor să crească, să crească și, bineînțeles, să intre în topul motoarelor de căutare. Sarcina pentru noi toți este aceeași, obțineți cât mai mult posibil și obțineți mai mulți vizitatori, clienți care vor fi transformați în bani.
Pentru a face ca toate cele de mai sus să fie o realitate, este necesar să funcționeze corect. Și pentru început, odată ce ați lansat site-ul dvs., este necesar ca acesta să fie indexat rapid de către roboții motoarelor de căutare. De obicei, un site tânăr, poate fi indexat 1-4 zile și nu este o capelă. Trebuie să obținem rezultate în câteva ore.
Voi spune câteva cuvinte pentru cei care întâlnesc pentru prima dată cuvântul de indexare. Indexarea este procesul când roboții de căutare vin în resurse. Sarcina lor principală este de a scana conținut nou și de ao adăuga la baza de date a sistemului.
Pentru dvs., sarcina principală este să vă răspândiți în rețea, pentru a arăta că sunteți o resursă în evoluție care poate aduce în mediul Internet ceva nou și util. Prin urmare, nu am pregătit câteva moduri prin care să puteți accelera indexarea site-ului.
Să mergem.
Accelerați indexarea site-ului în motoarele de căutare Yandex și Google.
Modalitățile prin care puteți accelera indexarea site-ului
1. Adăugați un site la uneltele motorului de căutare (formulare), cum ar fi Yandex și webmasterul Google. Iată linkurile:
3. Faceți fișierul robots.txt corect. Dacă nu este compilată corect, puteți degrada indexarea site-ului. Puteți citi fișierul aici.
6. Dacă aveți un feed RSS pe site-ul dvs. (blog), atunci trebuie să-l adăugați la agregatorii RSS. Pe agregatori, conținutul este adesea actualizat și roboții preferă să facă excursii pe ele. Iată câteva agregatoare în care am înregistrat și înregistrez site-uri web:
7. Recent, popularitatea serviciilor de întrebări / răspunsuri a crescut. Pe aceste site-uri, roboții trăiesc direct, iar frecvența de indexare este foarte rapidă. Iată câteva exemple:
În listă, puteți observa întrebarea / răspunsul de la serviciul Google, cred că motorul de căutare nu va indexa serviciul dvs. pentru o perioadă lungă de timp, dar o va face foarte repede, așa că îl recomand.
De regulă, folosesc astfel de rețele sociale: Vkontakte, Facebook, Twitter, Google +, Lumea mea, Colegii de clasă. Am Twitter și Google + merge pe ura, ochiul plăcut, și vă place.