100 puzzle-uri japoneze de cuvinte încrucișate - "terapia mea de artă

Acum, toate sunt purtate departe de colorat imagini, și am propriul meu colorat! Terapia artistică de mulți ani.

Acest lucru a început în copilărie. La verii și fratele meu, puzzle-urile de cuvinte încrucișate japoneze au fost un fel de puzzle-uri preferate. Voiam să învăț o fată de unsprezece ani, dar nu voiau să mă învețe asta. Ei au venit la bunicul meu în mediul rural pentru vara și aici am lăsat ziarele trofeului capturat)

Dar acest lucru nu a fost ușor (pagini întregi de imagini ruinate.

Am o mulțime de experiență în rezolvarea acestei probleme! Și acum mă cer să vă învăț cum să rezolvați aceste puzzle-uri.

Am un caz creion întreg și există un chit (în caz de eroare)

Dar chiar acum. câteva poze pe care nu le pot da seama pentru a nu vedea cum să înceapă răspunsurile.

100 puzzle-uri japoneze de cuvinte încrucișate -

Anterior, hârtia era albă și mai puternică, acum, din anumite motive, au început să economisească.

Așa arăta cuvintele încrucișate fără cruce

Cel mai important lucru din aceste puzzle-uri este să începeți! Ideea este de a obține o imagine și toate figurile coincid.

1) Fiți atenți la suma numerelor din serie. În cazul orizontului de 25 de celule, să vedem dacă putem da suma cifrelor în coloanele 25. De asemenea, luăm în considerare decalajele dintre ele. De exemplu, dacă vedem 5 celule libere și avem 2.2, atunci putem picta cu ușurință o și să punem un total de 5 între cele două.

În imagine sunt 40 de celule. Și la noi 31. Facem acest lucru: numărăm 31 de celule de sus și marcați. 31 și care este partea care a trecut peste este pictată peste! Această regulă este valabilă peste tot.

2.) Apoi, puteți picta prima cifră în coloana din stânga. Când numărul de celule este vopsit peste după punerea unui punct sau a unei cruci, deci le separăm de următoarele celule pline de nuanțe.

3) În acest proces vedem că coloanele de sus pot fi pictate ca și cum după punctul acolo este o celulă pictată, atunci putem continua și închide în siguranță.

4) Dacă toate celulele posibile sunt vopsite, luăm în considerare eventualul spațiu umbrit. Acesta este în partea stângă sus a figurii 11. Vă rugăm să rețineți că nu putem picta rândul liber stâng lângă perete, deoarece începutul a 11 celule poate să nu fie de acolo, astfel încât să marcăm sfârșitul acestor 11 celule. dar nu puneți după acest punct posibil, seria va continua .. În mod similar, vom acționa cu toate aceste situații.

Datorită faptului că în colțul din stânga sus nu am pictat cu precizie celulele, putem număra 31 de celule chiar mai mici și le picurăm așa cum am făcut la punctul 4 până la capăt. Dar nu punem un punct.

6.) Vopsiti tot ce este posibil si cautati mai departe indicii.

Pe orizontală, în linia a patra vom vedea că există 15. Facem același lucru ca și cu 31. Căutăm o zonă comună vopsită. Apoi vom vedea că există un top 9. Deci, vopsea imediat până la sfârșit este o parte aproximativă care va fi pictată peste și așa mai departe, cu toți.

7.) Vedem că există o serie în stânga unde doar o unitate ne dă dreptul să marcăm unități și acum putem picta pe verticală.

8) Acum acordați atenție rândului 5 din stânga de sus. Există cifre 2,7,1,7,4. În decalajul nostru, puteți vedea că puteți picta ceva, dar nu știm că va exista o unitate sau șapte? Calculăm și obținem că 1 și 7 înseamnă că 9 celule sunt necesare, avem doar 8! Prin urmare, în acest interval rămâne doar unul. Toate celelalte spații sunt marcate cu puncte. Apoi, vopsiți șapte din celula umbrită.

9) Căutăm toate opțiunile posibile și continuăm în același spirit.

Un lucru mai mult. Din partea de jos, ne uităm la ultimul rând de 6 și 8. Există două părți ale celulelor umplute. Primele două celule împreună vor fi 6 și aici este locul unde se găsește 8. Vedem celula vopsită și numără 8 celule din ea și acoperă restul cu puncte. Acest lucru ajută uneori, în anumite situații, să găsească o soluție suplimentară.

10) În continuare, cred că algoritmul pe care îl înțelegeți, bineînțeles în acest caz, principalul lucru pentru a vă umple mâna, deoarece acum doar o singură privire determină cum să picteze peste! și acum această imagine sa dovedit!

Când nu este deloc clar ce să obțineți de aici, există răspunsuri:

Și, de asemenea, sfaturi cum să înveți:

Dar aceste desene am primit:

- durează mult

-unele puzzle-uri de cuvinte încrucișate nu sunt deloc clar cum să începeți și să continuați

- cel mai important pentru mine, vă ajută să vă relaxați. Mă îndrept spre rezolvare cu capul

- Numărarea numerelor capului funcționează! Dezvoltarea!

A fost o revizuire atât de minunată încât sa dovedit! Am încercat. Dacă aveți întrebări, întrebați-vă!

Vă mulțumesc pentru atenție!

Îmi doresc pacea și binele tuturor!

Și, de asemenea, puteți citi comentariile mele despre alte hobby-uri:

Articole similare