♥
Mâine nu se întâmplă astăzi. Este posibil să te trezești dimineața și să spui: "Ei bine, acum, mâine?"
♠
"Spune-mi, te rog, unde să merg de aici?"
- Și unde vrei să mergi? A răspuns la pisică.
- Nu-mi pasă ... - spuse Alice.
- Atunci nu contează unde să meargă, spuse Pisica.
"... doar ca să ajung undeva", explică Alice.
- Undeva veți ajunge cu siguranță acolo, spuse Pisica. - Trebuie doar să mergeți destul de mult.
♥
- Nu poți să crezi în imposibil!
- Doar că aveți puțină experiență, spuse Regina. "La vârsta ta, i-am dat o jumătate de oră în fiecare zi!" În alte zile am avut timp să cred într-o duzină imposibilă înainte de micul dejun!
♣
Cheshire Cat: Atitudinea serioasă față de orice în această lume este o greșeală fatală.
Alice: Viața e serioasă?
Cheshire Cat: Oh, da, viata e serioasa! Dar nu chiar ...
♠
Dacă totul în lume este lipsit de sens ", a spus Alice," ce vă împiedică să faceți vreun sens?
♦
"Uită-te la drum!" Cine vedeți acolo?
- Nimeni, spuse Alice.
"Aș avea o astfel de vedere!" - a observat regele cu invidie. "Nu văd nimeni!" Și chiar și la o asemenea distanță!
♥
- Și unde pot găsi pe cineva normal?
- Nicăieri, spuse Pisica, nu sunt normale. La urma urmei, toate atât de diferite și diferite. Și asta, după părerea mea, este normal.
♣
Zăpada, probabil, foarte îndrăgostită de copaci și câmpuri, deoarece le sărută atât de delicios.
♠
- Cum înțelegi?
- Nu trebuie să înțeleg. Este necesar să iubim și să ne hrănim cu timpul.
♥
Vezi ... vedeți, domnule, eu ... nu știu cine sunt acum. Nu, eu, desigur, știu aproximativ cine eram dimineața când m-am ridicat, dar de atunci am fost întotdeauna așa și așa, așa - într-un cuvânt, unii nu așa.
♠
Mă bucur să vă spun tot ce mi sa întâmplat azi dimineață ", spuse Alice nesigur. "Și nu vă voi spune despre ieri, pentru că în acel moment eram complet diferit.
♥
Și care sunt aceste sunete, acolo? Întrebă Alice, dând din cap la pădurile izolate de vegetație frumoasă.
-Și acestea sunt minuni ", a explicat indiscutabil Cheshire Cat.
- Și ce fac acolo? L-am întrebat pe fata.
"Atât cât este necesar", a șoptit Pisica. - Se întâmplă.
♦
- Ce vrei?
Vreau să ucid timpul.
"Timpul nu-i place să fie ucis".
Lewis Carroll: Alice în Țara Minunilor