După un timp, primul proiect a venit la mine. La început, am fost chinuit de gândul că nu puteam face site-ul declarat. Dar, așa cum spun ei: "Ochii se tem, dar mâinile lor se fac".
În timp ce lucram la acest proiect, am realizat un adevăr simplu: "Indiferent cât de mult înveți sau citești, numai practica învață pentru adevărat." Și după 2 săptămâni de nopți nedormite, am trecut în final proiectul și mi-am câștigat primele 10.000 de ruble. pe Joomla. A fost o mare descoperire pentru mine! Apoi au fost multe proiecte diferite, dar primul a fost amintit cel mai viu.
Efectuarea de site-uri pe Joomla. Am experimentat în mod constant. Am folosit o varietate de extensii. Utilizat unul, apoi altele, în timp ce creșterea funcționalității site-urilor lor. În Joomla, nu totul este la fel de evident ca în alte CMS. Pe site-ul oficial, există multe extensii și câțiva ani nu vor fi suficienți pentru a le testa și a le introduce pe site-ul dvs. Prin urmare, cred că toți începătorii trebuie să asculte experiența celor care au făcut deja pasi pe o mulțime de greve.
De aceea vreau să dau câteva sfaturi începătorilor, cum să începi cu Joomla 2.5. Nu faceți greșeli standard și în același timp salvați mult timp la început:
Mergându-mi drumul cu CMS Joomla de dragoste pentru a urâ și înapoi, mi-am dat seama că, dacă aș fi știut secretele descrise mai sus, aș fi reușit să creez site-uri mult mai repede.
Vă doresc o cucerire cu succes a CMS Joomla!