4 Divine Bollywood, care a jucat în seria de televiziune indiană

Anita Raj. Seria indiană de televiziune "Un rege, o regină" / Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Când actrița a acceptat să facă parte din proiectul TV Ek Tha Raja Ek Thi Rani, ea a avut deja o experiență bogată în Bollywood. Șapte zeci de filme, multe roluri principale. Debutând în 1981 în filmul Preem Geet, ea a eliminat în mod activ până la sfârșitul anilor '90 și nu o dată în comun setul cu astfel de stele ale cinematografiei indiene cum ar fi Rekha, Mithun Chakraborty, Dharmendra, Jeetendra, Anil Kapoor.
Cu toate acestea, filmul nu a considerat niciodată filmarea în serialul de televiziune "Un rege, o regină" ca fiind ceva secundar și insignifiant. Dimpotrivă, ea a apreciat foarte mult această experiență. Într-un interviu mass-media, Anita Raj subliniază faptul că ea a plăcut și rolul ei de Regina mamă, și atmosfera de pe platourile de filmare, care a ajutat-o ​​demn de a juca acest personaj.
"Este foarte important să obțineți un rol bun", citează actrița de la thehindu.com, "mai ales la televizor, pentru că deveniți un exemplu pentru publicul care urmează. De fapt, nu am făcut-o atât de mult vis de a lucra în cinema, ci despre roluri semnificative ... n-am mai jucat astfel de personaje - un membru al familiei regale, cu principii clare de viață și propriile lor opinii ... Caracterul meu nu este rău. Doar vrea ca fiul ei, principalul erou pozitiv, să fie ceva ca ea.
Doamna Raj subliniază că "așteaptă cu nerăbdare să filmeze". Și el laudă situația în dialogurile de succes și de succes.

Amrita Rao. Seria "Vocea" / Meri Awaaz Hi Pehchaan Hai

Dacă Anita Raj - Bollywood stele vârstă de 80, această tânără se numește „acțiune“ star de cinema, o cerere foarte mare în profesia lor, proprietarul unui număr de premii de film.
Cu toate acestea, înainte de tentatia de a juca în seria și nu a putut rezista. "Voice" este singura in cariera sa, un proiect TV. Aici, actrița a avut rolul uneia dintre cele două surori, cu un caracter diferit, dar în același timp posedată de o pasiune pentru cântări.
Seria este stabilită în anii 1970. Și este dragostea pentru acea epocă a consimțământului său de a se retrage în Meri Awaaz Hi Pehchaan Hai Amrita Rao și explică. "Cred că anii '70 au fost cel mai bun moment pentru Bollywood", a scris India Today. - Modă, coafuri, cântece și interpreți - tot ce era atunci - un clasic fără vârstă. " "Când mi sa oferit acest proiect, nu mi-a fost greu, pentru că am rolul lui Kalyani - cântăreața din anii '70, pe care am înțeles foarte bine. Și am spus da.
Merită să reamintim că acest proiect TV a fost spus "da" și alte vedete Bollywood - Dipti Naval și Zarina Wahab.

Shilpa Shirodkar. "O mână de cer" / Ek Mutthi Aasmaan

Shoma Anand. "Viața este plină de surprize" / Khelti Hai Zindagi Aankh Micholi