Când auzim numele de Courtney Love, anumite asociații sunt străpunse: soția lui Kurt Cobain, o icoană punk din anii '90, o văduvă, o doamnă nebună ... Dar cât de mult știm despre ea? Vă propunem să verificăm acest lucru cu ajutorul fascinațiilor noastre despre vocalistul trupei Hole.
01. Odată ce Courtney a oferit rolul lui Madison Lee în filmul "Îngerii lui Charlie: Doar înainte". Dar, în cele din urmă, a fost interpretată de Demi Moore.
02. A avut o aventură destul de lungă cu actorul Edward Norton, pe care la întâlnit în timpul filmării "The People Against Larry Flynt".
03. Courtney Love a spus că o mulțime de actori au cerut-o să o interpreteze pe Kurt Cobain într-un biopic. Adevărat, numele lor nu au fost numite.
04. La începutul cântărețului zero, două săptămâni s-au întâlnit cu comediantul britanic Steve Cugan. Am folosit cocaina cu Steve. Am sărit. Am văzut că acum se întâmplă acest lucru cu Wilson. I-am avertizat prietenii, "Dragostea a spus cumva.
06. A fost o muză de la faimosul designer italian Riccardo Tishi. "El nu a făcut niciodată lucrurile în mod special pentru mine. Mai târziu a trecut la Kim Kardashian, "a spus Dragostea.
07. La începutul anilor '80, Courtney Love a fost solist al grupului nou format Faith No More. Adevărat, muzicienii și-au dat seama că vocile feminine nu le-au convins și i-au cerut politicos să părăsească trupa.
08. Unul dintre cei mai buni prieteni este actrița americană Gwyneth Paltrow.
09. Courtney a studiat la Institutul de Arte din San Francisco, unde a studiat ea însăși arta. Într-unul din interviurile ei, vocalul Hole a declarat că nu a învățat absolut nimic nou acolo.
10. La un moment dat Courtney Love a lucrat ca purtător de cuvânt în cadrul companiei pentru producția de țigări electronice NJOY.
11. Prima dată când a încercat heroină în casa lui Charlie Sheen.
13. Într-o zi, Courtney Love a vrut să-și schimbe numele în Courtney Michelle, deoarece numele ei vechi era "deprimant".
14. Courtney Love este unul dintre primii 5 clienți cei mai importanți ai magazinului online Net-A-Porter.