Acasă »Idei» Acasă »30 de idei cu mâinile tale de la un tată grozav sau de la o viață nouă la lucruri vechi
Înainte de a arunca ceva, mă gândesc cu adevărat. De exemplu, dacă o lumanare arzătoare într-un borcan de sticlă mare a terminat de ars, atunci nu-l arunc. În schimb, scurg reziduurile de ceară și folosesc recipientul ca depozit. Aceasta se numește "upscaling".
"Subvenționarea" (vezi Wikipedia) este "procesul de transformare a deșeurilor sau a produselor inutile în materiale noi sau produse de o calitate mai bună sau cu un scop mai rațional".
Este foarte simplu pentru oamenii care iubesc arta și meserii. Cred că fiecare maestru al familiei sale trebuie să posede această artă și să transfere aceste abilități de la tatăl său la fiul său.
În orice caz, aceste idei merită încercate și vor face casa mult mai rece!
1) Tata folosește vechea scară ca raft de bibliotecă.
Mama are un motiv să-și demonstreze creativitatea și să decoreze această scară după preferințele tale.
2) Întoarceți scaunele pliabile într-un raft sau dulap.
3) Oferiți-vă un cadou pentru mama sau sora dvs. - transformați vechile sticle de 2 litri într-o mătură.
4) Folosiți sticle vechi ca abajururi pentru lămpile suspendate.
5) Faceți propria lumină pentru lampă utilizând o sticlă de plastic de 5 litri, lipici fierbinți și linguri de unică folosință.
6) Nu arunca amintirile tineretii tale. Skateboard-ul vechi, în mâinile depline ale unui tată grozav, se transformă într-o masă nouă pentru creativitatea copiilor.
7) Manusi de pierdere pot fi, de asemenea, la îndemână în gospodărie. Transformați-i în eroii teatrului de familie. De exemplu, în farmecul unui chipmunk.
8) O viață nouă pentru cărțile vechi - rafturi pentru suveniruri.
9) Uita-te altfel la capacele sticlei? Acestea sunt lumânări minunate plutitoare. Vă amintiți că la începutul articolului am avut o ceară?
Trebuie doar să adăugați fitilul sau să îl răsuciți din fire.