30 de zile de sex grozav

Dacă ați pierdut prima parte a atelierului, nu contează! Vă veți recupera rapid - faceți testul. Faceți un jurnal de dragoste anonim pe web. Citiți prima lecție.

Și acum lecția a doua - Schimbați sentimentele și sentimentele

Dacă în ultima lecție am vorbit despre sărutări pasionate și despre preludele de dragoste care au precedat sexul mare, acum este timpul să ne concentrăm asupra senzualității. Toți avem cinci simțuri: vederea, auzul, mirosul, gustul și contactul fizic. Dacă încercați să puneți pe serviciul relațiilor sexuale toate simțurile, atunci sexul va deveni mult mai bogat și mai strălucitor. Iată câteva moduri creative. Faceți aceste exerciții și, în timp, veți simți cât de mult se schimbă viața sexuală.

Imagine. Cumpara ceva sexy din haine pentru tine si a doua jumatate. Poate fi lenjeria de mătase erotică, corpul dantelă cu cataramă de jos sau chiar un corset de catifea, pentru omul tău - topirea de mătase! Silk însuși deja excită, adiacente corpului.

Tot în secțiune

Pentru anturajul budoar stil francez bordeshlya poate cumpăra un șir de pietre, pene boa, într-un cuvânt, ceva luminos și sfidătoare, care, în garderoba ta cu siguranță nu a avut niciodată. Acest tinutele neobișnuite configura omul de așteptare pentru ceva nou și plăcut, Ana banală și plictisit.

Sună. Vorbind între ei în timpul intimității, puteți face miracole pentru viața sexuală. Cu toate acestea, nu toată lumea este capabilă de acest lucru. Femeile îmi spun că sunt rușine să discute cu partenerul lor în timpul sexului sau în legătură cu sexul în general. Încearcă să mai încerci să spui mai întâi acele fraze despre care te simți jenat. Practică singur, spunând fraze diferite, cum ar fi „Te vreau“, „Hai să încercăm ceva nelbychnoe“, „Spune-mi ce vrei astăzi.“ Puteți să-l înregistra pe o caseta audio pentru a asculta vocea, tonul, și apoi puteți lucra pe pentru a da o mai mare senzualitate.

O altă modalitate de a folosi sunetul într-o viață sexuală este de a pune muzică. Sunt un fan al înregistrării sunetelor din mediul înconjurător: zgomotul pădurii, al râului, al mării etc. care mă ajută să mă relaxez. La urma urmei, relaxarea este una dintre cheile plăcerii sexuale.

Mirosul. Diferitele mirosuri pot crește și dorința și plăcerea sexuală. Puteți încerca să experimentați uleiuri esențiale și alte produse aromaterapice. Folosește-le într-o baie în care poate începe începutul sexual. Lasati pe masa de noptiera un set de lumanari aromatice.

Pasiunea vine cu mâncarea

Dieta pasiunii de la Dr. Morton Walker

Utilizarea deplină a tuturor simțurilor, vă veți bucura de senzatii noi in viata sexuala, iar partenerul tau va găsi te mai atractiv, subliniind că ai devenit oarecum diferite - uite, miros, vorbesc, se simt, nu ca înainte.

Nu uitați să faceți note despre ceea ce ați învățat, ce ați înțeles și ce ați obținut în această săptămână în "jurnalul de dragoste".

Articole similare