-A A + Recent, o adevarata senzatie a provocat filmul "Stai in pielea mea", unde Scarlett Johansson a aparut complet gol. Portal timeout.ru și-a adus aminte de alte vedete, pentru care stripingul în fața camerei nu este o problemă mare.
Unde se dezbracă? Este mai ușor să faci o listă a acelor filme în care acest scot nu se dezbracă. Dar este cel mai plăcut să privim la MacGregorul gol într-un jurnal intim "poetic și misterios".
De ce să te dezbrace. Deoarece scenariul o cere - și asta este! Spre deosebire de idolul ei Helen Mirren, fiind dezbrăcat în fața camerei, Winslet nu se simte confortabil. „Nu-mi place scene cu nuditate - și puternic, dar trebuie să o facă - pentru că rolul Uneori zacand înfășurat într-o foaie în fața partenerului, vă așteptați un nou ia și să se gândească :. Și ce naiba sunt aici mă rostogolesc“, - a recunoscut actrita intr-un interviu revista V. Reamintim că prima sa și până în prezent numai „Oscar“ englezoaica a primit pentru psihodramă „The Reader“ - filmul, umplute cu scene de gol Kate.
De ce să te dezbrace. Ca și Kate Winslet, Penelope câștigă Oscar nu tolerează o scenă nudă. La începutul carierei sale, acest reprezentant al Madrid necondiționat proletariatul îndeplinesc toate ordinele de administrație „numai din cauza fricii de a pierde rolul lor.“ Cu toate acestea, singura persoană pentru care este dispusă să se îndemne în cadru pe o perioadă nedeterminată. nu, nu soțul lui Javier Bardem, ci regizorul Pedro Almodovar. "El face tot posibilul pentru a se asigura că actorii în timpul filmărilor acelorași scene se simt cât se poate de confortabil".