Am văzut un picior întreg în supermarket, am decis să cumpăr două pentru testare. Greutatea era de 820 grame. A venit, a pus pe dezgheț. După 3 ore am văzut rezultatul. A fost o mulțime de apă. Cântărit, restul este de 594 de grame. Carnea este într-un gel. Am separat pielea și oasele. Se cântărește din nou - 242 de grame. El a aruncat-o în tigaie și în cele din urmă totul sa fiert. E doar groază. Cum poți lucra așa? Nu vă lăsați păcăliți la prețuri scăzute, nu are sens să cumpărați apă. Sunt foarte bucuros că am cumpărat doar 2 bucăți. Desenează concluziile în sine, merită luate astfel de produse.
07.08.15 Am cumpărat o cutie de 13 kg. Picioarele, așa-numitul îngheț uscat. Data fabricatiei 29 iulie, 15 Shift # 7. La decongelare un picior, 75 gr. apă, atunci când prăjiți încă 50 de gr. Se pare că cu 13 kg. nu este suficient de aproximativ 3 kg. Aici, nu numai înșelăciunea pentru bani, dar și rănirea sănătății. Nu se știe ce fel de apă pompele de pasăre. Eu, ca jurnalist TV, nu o voi lăsa fără atenție. Cred că FAS și controlul sanitar și epidemiologic vor arăta, de asemenea, interes pentru produsele dvs.
La 7 august 1515, am cumpărat o cutie (13 kg) din picioarele resursei firmei. Așa-numitul îngheț uscat. Când o coapse era dezghețată, apa curgea cu 75 de grame. Se pare că cu o cutie de 13 kg nu este suficient în medie 2, 200 kg. Mai mult, în timpul prăjirii piciorului, a lăsat "o lacrimă" de aproximativ 50 g. Probabil cu rușine pentru producătorii lor. Și în tigaie era o mică minge mică, încrețită. Pentru dobândă: data fabricării pe 29 iulie 1515. Shift # 7. Dar sunt sigur că toate schimbările fac fierberea produselor cu apă. (((Ca jurnalist TV. ›
Calitatea dezgustătoare a broiler-ului! Întregul pui este perforat și pompat cu apă, galben, în interior împinge grăsime pentru greutate într-o cantitate incredibilă. Fii atent.