Zonă interesantă a hotelului. Sunt tobogane pentru copii, leagăne, case.
Noaptea în camera noastră era plină de țânțari. Oroarea! În loc să se odihnească toată noaptea! Ar fi frumos să punem un fumitox sau ceva de genul ăsta pe noptieră. Un pat mare în cameră necesită în mod evident o saltea de înlocuire.
Personalul este excelent. Administratorul binevoitor al Jan, hostessul responsabil al hotelului, în curățarea camerelor în fiecare zi. În general, totul este super. JAnochka, esti super))) Aplic pentru o crestere a salariilor))) Da, existau mici probleme cu apa si lumina, dar acestea sunt trivialitati. Cred că acest lucru se datorează schimbării sezonului, este necesar să facem reparații la un moment dat)) Prin urmare, cred că acest lucru este doar un plus, că managementul monitorizează starea camerelor în ansamblu. Multe mulțumiri tuturor pentru primirea călduroasă. Data viitoare vom veni la tine.
"Vrem să-i exprimăm recunoștința deosebită lui Yana și Alexandru". "
Dorim să-i exprimăm recunoștința deosebită Yanei și Alexandrei - o primire călduroasă, o abordare individuală
"Îi recomand tuturor. Dar mă tem foarte mult că într-o zi nu va mai fi suficient spațiu! "
Îi plăcea, și nici măcar acest cuvânt, doar prânzuri foarte complexe. Nu e un bucătar, e un magician de un fel! Pentru astfel de nu o gramada de bani, gatiti astfel de bunatati si portiuni decente. Și, în curând, își vor promite coacerea. Sper că va fi ca o capodoperă!
Din moment ce nu erau în acest hotel pentru prima dată, de data aceasta au observat uzura articolelor sanitare, și anume macaralele. Se blochează, și chiuveta este înclinată spre tine, și apa te revarsă din ea. Acestea sunt spray-urile acumulate. De asemenea, cabina de duș nu a fost mai bună cu timpul. Dușul superior a încetat să mai lucreze aici. Nu era decât o cutie de udare pe furtun. Toate acestea nu sunt teribile, vă adaptați rapid. Dar odată întrebat, este probabil pentru îmbunătățire! Sper că da.
"Vreau să notez în special felurile de mâncare din restaurant: incredibil de delicioase și. "
Vreau să notez în special felurile de mâncare din restaurant: design incredibil de delicios și de înaltă calitate. Și patul este în cameră. Întotdeauna am visat o astfel de saltea!
Se poate vedea că fluxul este mare, cabina de duș, desigur, bătut de viață, dar aceasta este dacă ați găsit vina!
Mulțumesc, vom corecta toate dezavantajele. ))
"Rămâi fără griji!"
De mai mulți ani am rămas la acest hotel. Vom ajunge la vulcanii noroi. Întotdeauna a rămas mulțumit. Se părea că în Vila Vita nu mai exista nimic de îmbunătățit. Dar până în acest sezon au fost efectuate reparații cosmetice, au fost făcute un loc de joacă pentru copii, au fost arbori. Toate pisicile sunt vaccinate și în gulere anti-guler. Seara, copiii s-au grabit în jurul hotelului, au jucat hochei pe aer liber, fotbal de masă. Camerele sunt spațioase, confortabile, cu un design neobișnuit. Curățați în fiecare zi, prosoapele se schimbă dacă le aruncați pe podea. Hotelul este foarte curat. Munca personalului ar fi apreciată la bilele de sus. Un restaurant bun. Bucătarul la ele este excelent. Acum, seara, puteți sta într-o cabană de vară retrasă.
Wi-Fi slabă. Aveam nevoie de Internet pentru muncă, iar în orele de vârf viteza era de doar 2 megabytes. A fost singura problemă.
"Întreținerea, curățarea zilnică, schimbarea prosoapelor în fiecare zi. "
Serviciu, curățenie zilnică, schimbare de prosoape în fiecare zi, mic dejun bun, care este inclus în cazare (un mare plus la acest hotel), preparate delicioase din bucătăria restaurantului.
Un mic loc de joacă pentru copii, este timpul pentru a schimba saltele pe paturi, pentru a actualiza paturile, să acorde o atenție la dusuri (usa spulberat), și este păcat că nu există nici o animație pentru copii.
"În general, totul este minunat, există unde să stai cu prietenii, delicios, sărbătoarea a fost un succes"
Micul dejun este delicios și variat, chelneriile Jan și Anya sunt foarte plăcute și atent, mese complexe timp de 10 zile nu au fost repetate, este foarte gustos
Camerele sunt curățate sub pat nu este șters podeaua nici măcar o dată, în legătură cu pete pe lenjerie de corp șocante, bagat nasul ca un câine, iar patul a fost îndreptat, chiuveta nu este la îndemână, tot timpul pe podea transformat băltoacă
Au oprit. pentru o noapte, trecând din Crimeea. Valoarea pentru preț # 47; calitate la 5. Vă recomandăm.
În ceea ce privește curățenia, singura minus "în spiritul lui Lena Letuchi" - tulul murdar, cineva și-a șters mâinile după ce a mâncat un șoc. Capul dușului a fost ciocanit, iar apa curgea prost.
"Cameră confortabilă, cu un excelent condeem, mâncare gustoasă, confortabilă. "
Cameră confortabilă, cu un condeyom excelent, mâncare delicioasă, o verandă confortabilă. Chiar lângă piață și toate magazinele, la 5 minute de plajă 15 până la atracții.
Cabina de duș a fost veche, și până la ora 8 am presiune slabă a apei. Și nu există lămpi deasupra patului, era inconfortabil să aibă întotdeauna lumina deasupra capului. Dar sunt lucruri mici, în general foarte cool.
"APA BAD IN SOUL CU MARE"
Un hotel minunat! Minunat personal, în special gazda Jan. Am ajuns înaintea timpului, dar am fost soluționați fără probleme, deși am fost rugați să mergem o jumătate de oră în timpul gătitului și curățării camerei. Yana ne-a condus în jurul hotelului, a arătat și a spus totul. Am fost stabiliți în camera 3, numărul 101, la capătul coridorului, destul de liniștit, ceea ce este destul de important, pentru că suntem cu un copil de 2 ani. Hotelul este la aproximativ 7-10 minute de mers pe jos de mare. Du-te pe piață. Cafenea la hotel nu este rău. Există o verandă deschisă, chioscuri și o sală în interiorul hotelului. Micul dejun, inclus în preț, este foarte gustos. Odată ce au luat o cină complexă: o mulțime, o servire gustoasă și frumoasă. Mai multe șezlonguri! În general, meniul din cafenea este scump, dar lângă o mulțime de cafenele cu prețuri mai mari la buget. Curățarea și schimbarea prosoapelor în camere în fiecare zi. Impresiile de vacanță în Villa Vita sunt cele mai pozitive. Întoarce-te cu siguranță și de mai multe ori. Mulțumită hostessi Tatiana și întregului personal pentru o vacanță minunată.
Minusurile sunt nesemnificative, fără a afecta nici restul, nici impresia generală.
Foarte multumit! Cred că aceasta este una dintre cele mai bune alegeri de cazare in Golubitskaya, foarte recunoscător pentru ceea ce ne-a luat atât de târziu (a întârziat pe feribot din Crimeea, din cauza avertismentului furtuna), în ciuda faptului că recepția până la ora 12:00 noaptea. Mi-a plăcut micul dejun inclus!
"Hotelul a plăcut cu adevărat! Personalul a făcut totul pentru a ne asigura că vacanța noastră a fost excelentă. "
Chifle foarte delicioase! Mi-a plăcut dorința tuturor angajaților, inclusiv a stăpânei Tatyana, de a rezolva toate problemele noastre! Am fost întâlniți la ora 2 dimineața. A ajutat la transfer. Atitudine foarte prietenoasă față de oaspeții lor! Păstrează-te!
"O duminică bună odihnă"
Personal la altitudine. Managerul Alex și cea mai bună gazdă Tatiana fac totul pentru o odihnă bună. Mâncarea e super. Ospătarul Zhenya vă va hrăni pur și simplu cu hamburgeri))) Puteți merge la o fermă de crocodili, un delfinariu.
Mersul cu copilul, ca de exemplu în Djemet, nu va funcționa. Foarte incomode de mașini dart. În cameră, miros străin (mucegai). Nu este clar de ce. Poate la etajul doi nu există așa ceva. Ușa închisă și balsamul închis și un miros ar trebui să fie sănătoși. Parcare pe stradă cu toate problemele următoare.
Cameră spațioasă, curată, confortabilă. Personalul politicos, mare este aproape, plaja este curată.
Am vrut ca serviciul din restaurant să fie mai eficient.
Totul, personalul nefericit, porterul de genul său face toată lumea o favoare, care răspunde la întrebări, ceea ce angajatul merge întotdeauna la masă - verifică dacă se cere ceva - rotiți-vă ochii. Penalizare pentru petele de pe lenjerie de pat de la orice. Nu există simplu ceainic, apă, toaletă. Micul dejun este standard pentru 30 de minute. Lapte în seara, fără pier la 12, trebuie să comandați. Vreau o vacanță stricată - te duci acolo.
"Nu venim pentru prima dată. "
Nu pentru prima dată când ne-am oprit să petrecem noaptea și iar nu am regretat. Atitudinea față de oaspeții de aici la altitudine. Când sa înregistrat la recepție, administratorul a spus despre micul dejun și șederea pe timp de noapte, ținut în cameră, invitat la cină. De îndată ce au despachetat lucrurile, au mers imediat la el și brusc surprins! Despre meniu. Am fost imediat atenționați că meniul a fost actualizat și vă voi spune în bine. Vasele au devenit mai multe (salate, mai calde, deserturi), dar principalul lucru este că prețurile sunt mai mici, deoarece acestea funcționează deloc. ))) Este imediat evident că ei ascultă comentariile și corecte - acest lucru nu se poate bucura. Despre hotel. Camera are un televizor și Wi-Fi în întreg complexul, nu ne uităm la televizor, beneficiul Wijfay este destul de bun și puteți viziona cu ușurință filme online. Mi-a plăcut foarte mult paturile, rareori am dormit în hoteluri imediat - s-a dovedit aici!)) Se poate vedea că se face mult pentru familii! Acum există un loc de joacă mare și chioscuri la distanță (narghilea este acum fumat acolo). Atitudinea față de oaspeți că restaurantul că hotelul - foarte fericit, prietenos și vesel! Nu pentru că au ales din nou acest hotel!
Este evident că ascultați opiniile și corectați-le imediat! Vazut scrie ca presiunea apei este slaba si wifa - asta nu a observat.
"Mi-a plăcut foarte mult personalul colegilor de la hotel. "
Mi-a plăcut totul - copiii sunt încântați. Bucătărie excelentă și servicii. Personalul pur și simplu nu are cuvintele ++++++
nici o lumină deasupra patului și nu a găsit o lingură pentru pantofi
Comentariile clienți reflectă opinia personală a clienților Booking.com care au răspuns la chestionar după șederea lor la hotel. Aceste opinii pot să nu coincidă cu opinia companiei Booking.com.