Ne place să scrie despre idei interesante de design camerele tale, case de tara, vile de lux, dar uită în mod constant despre camerele copiilor. Mulți părinți sunt de acord că crearea locul copilului, în cazul în care acesta va fi interesant de a învăța, joacă, să dezvolte și să crească - există o sarcină foarte importantă, așa că am încercat să atenueze alegeri dificile și vă va oferi 22 de idei foarte interesante și neobișnuite pentru decorarea camerei copilului .
mediul copilului are un impact enorm asupra modului în care cresc și se dezvoltă, astfel încât părinții sunt întotdeauna încercarea de a face loc pentru copiii lor cât mai mult posibil confortabil și distractiv, în măsura în care este posibil, desigur. Nu sunt sigur că părinții mei ar putea permite casa copac privat pentru mine, dar îmi amintesc foarte bine pictat în culori luminoase de tapet și o grămadă de alte amintiri din copilărie memorabile din camera ei. Și imaginați-vă că patul dvs. arată ca o navă pirată sau un pat de prințesă - vă va oferi bucurie și distracție pentru toată copilăria și, cel mai probabil și chiar mai mult!
Și ce idei ați implementat sau ce ați vrut să implementați de la cel propus copilului dumneavoastră?