Mănâncă șapte zile presate dimineața înainte de orice mâncare, dacă poți. Preferabil, datele erau de la Medina. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci mâncați orice date presate. Profetul, pacea fie asupra lui, a spus: „Cel care mănâncă șapte zile presat în fiecare dimineață înainte de a mânca, nu otravă sau să dăuneze Sychrov!“ (Al-Bukhari: 10/249, Book of Medicine, Head: Tratamentul cu vrajitoria „Azhva. )
Sikhr nu va afecta o persoană în stare de voodoo (abluție mică), deoarece este protejată de un înger trimis de Milostivul Allah. Ibn'Abbas, poate Allah să fie mulțumit de el, a spus: "Profetul să fie pace asupra lui și binecuvântarea lui Allah, a spus:" Spălați trupurile și Allah (Azza Wal Jala) vă va spăla. Nu există nici un sclav care să adoarmă într-o stare de voodoo și nu ar fi însoțit de un înger în hainele lui; și nu este nici o clipă când se va mișca în pat, iar îngerul nu va spune: "O, Allah! Iartă-ți robul, căci a adormit într-o stare curată. (Interpretat de Al-Tabarani către Al-Awsat, potrivit lui Al-Mundiri, un lanț de transmisie foarte bun (At-Targib: 2/13)).
Rugându namaz în moschee pentru a proteja musulmanii de la Satana, și neglijarea acestei ajută la Satana să profite de ea. Și dacă Satana intră în posesia unui om, doare-l Sychrov și alte lucruri pe care el poate face cu ușurință. Abu Ad-Dardano, Allah să fie mulțumit de el, a spus: „Am auzit Profetul, pacea fie asupra lui, a spus,“ Nu există trei oameni în oraș sau în sat, care nu ar namaz în Jamaat, iar Satana nu este câștigat ar avea mâna superioară peste ele. Stai cu comunitatea, lupul atacă oile singuratic, în spatele turmei „(Al-Bukhari: (Fath al-Bari 3/34) și musulmane (An-Nawawi: 6/63)).
4 - Kiyamu Al-Lail (Efectuarea unei rugăciuni suplimentare pe timp de noapte)
Cine vrea să se protejeze de sigra, trebuie să efectueze namaz noaptea. Neglijarea acestui fapt îi permite lui Shaytan să prevaleze asupra omului. Dacă îți atinge, atunci îți faci patul ca o focar pentru influența lui sikhra. Ibn Mas'ood, Allah sa fie multumit de el, el a spus: „Cand Profetul, pacea fie asupra lui, a fost întrebat despre un om care a adormit înainte de namaz Fajr, nu se trezesc pe Kiyamul-Lyle, el a spus că Satana urinat în urechea omului“ ( Abu Daoud :. 1/150 (bun lanț de transmitere) Sa'id ibn Mansur a spus, „Ibn„Umar, Allah să fie mulțumit de el, a spus:“Dacă o persoană se trezește dimineața, să nu se roage Witr, în dimineața coarda este legat de capul lui în șaptezeci . coate „(în cuvintele lui al-Hafiz, un lanț foarte bun de transmitere (Fath: 3/25))
5 - Isti'Adah - Solicitarea protecției față de Allah ("Azza ya Jaal") la intrarea în toaletă
Un musulman ar trebui să caute protecție de la Allah ( „Azza wa Dzhaalya), la intrarea în baie, pentru că diavolul folosește prezența musulmanilor în dulap, ca să-i facă rău în acest loc murdar, care este de origine diavolilor, jinns. Odată ce Geniul mi-a spus că a venit și a intrat în posesia omului, pentru că el nu sa întors la Dumnezeu, la intrarea în toaletă. În ciuda acestor lucruri, Allah ma sprijinit în exilul său de acest om. În plus, un spiriduș mi-a spus că Allah ( „Azza wa Dzhaalya) ne-a dat o armă puternică pentru a le supune, dar nu-l utilizați. L-am întrebat ce era, și el a spus: „Rugăciunea, care ne spune Profetul, pacea fie asupra lui.“
Este cunoscut faptul că Profetul, pacea fie asupra lui, a declarat el după o vraja la intrarea în toaletă: „Allahumma inni a'uzu Bika minal-hubbsi Wal-habaisi (O, Allah, caut refugiu în Tine de diavoli de sex masculin și feminin)“ (Al-Bukhari (Fath al-Bari 1/292) și Muslim (An-Nawawi: 4/70)).
6 - Să ceară protecție de la Allah ("Azza ya Jaal") înainte de a comite salah
Jubayr ibn hurled a relatat ca Profetul, pacea fie asupra lui, a spus: "Eu - Profetul (pacea și binecuvântarea fie asupra lui) spune:" Allah Akbar Kabir, ualhamdulillyahi Kathir, wa subhanAllahi bukratan wa Asyl "de trei ori (și):" a'oodhu billahi mină Shaytaani Raj minute nafkhihi wa nafsihi wa hamzihi „(Allah („Azza wa Jalla) mai mare, toată lauda fie El, înălțat este El de la orice deficiențe, dimineața și seara. eu caut refugiu în protecția lui Allah (Azza wa Jalla) de la Satana blestemată din aroganța lui, și cântecele de nebunie) (Abu Dawood (1/203)).
7 - Protecția soției sale de la sykhra imediat după căsătorie
Imediat după încheierea contractului de căsătorie, puneți o mână dreaptă pe frunte și spuneți:
"Allahumma inni asalyuka hayraha wa Khair ma dzhalabtaha aleihi wa a'oodhu Bika min sharriha wa min Sharri mA dzhabaltaha aleihi" (O, Allah! Cu adevărat, vă rog pentru binele ea și binele pe care ai făcut-o, și eu sunt de economisire Aveți de la răul și răul pe care l-ați creat în ea). (Abu Dawood (151)).
8 - Începutul unei vieți căsătorite cu namaz
Abdullah ibn Mas'ud, Allah să fie mulțumit de el, a spus: „În noaptea de nunta ta, care este, în prima noapte după căsătorie, și înainte de începerea actului sexual, luați două rugăciune rak'ahs și cere soției sale să te urmeze, în spatele tău și să spună următoarea rugăciune: „Allahumma Barik dacă Fi Ahlul wa Barik lyahum fiyy. Allahumma-ijma Beynau dzhama'ta ma bi-Khair, toate-farrik Beynau Iza farrakta il Khair "(" Oh, Doamne! Binecuvântează-mă, soția mea și să binecuvânteze sa-mi. Oh, Doamne! Tu ești alături de noi, așa că alături de noi pentru binele nostru. şi dacă ne-ați împărți, ne dezbrăcat beneficiul noi „) (relatat de la-Tabarani.)
9 - Protecția de diavol în timpul actului sexual
Ibn „Abbas, Allah să fie mulțumit de el, el a raportat:«Profetul, pacea fie asupra lui, a spus:»Dacă pronunță următoarea rugăciune înainte de actul sexual, în timpul căreia va fi conceput copilul, Satana nu va afecta acest copil:„Allahumma dzhannibna cenușă-Shaytan dzhannib wa al-Shaitan ma razaktana »(O, Allah, ne proteja, și ceea ce ne-ai binecuvântat de la Satana). (Al-Bukhari (Fath al-Bari: 1/291) și musulmani)
Un geniu mi-a spus după convertirea sa la islam și pocăința că a participat la actul sexual al bărbatului cu soția sa, pentru că omul nu a spus rugăciunea. Lăudați-vă lui Allah! Avem atât de multe comori valoroase, dar nu le dăm seama de valoarea lor.
10 - Efectuarea unei băi înainte de a merge la culcare, citind Ayatul Kursi.
Ia-o înainte de culcare voodoo citit Ayatul Kursi și să se întoarcă la Allah în pat înainte de a merge la culcare. Este cunoscut faptul că Satana a zis lui Abu Hurayrah, Allah sa fie multumit de el. „Oricine citește Ayatul Kursi înainte de a merge la culcare, va fi sub protecția lui Allah („Azzaua Jala), iar Satana nu se va apropia el toată noaptea.“ Profetul, pacea fie asupra lui, a confirmat aceste cuvinte, și a zis lui Abu Hurayrah: „Shaitan ți-a spus adevărul, în ciuda faptului că este - un mincinos“ (Al-Bukhari (Fath al-Bari 6/338) și Muslim (An-Nawawi 17/17).)
11 - Laa ilaaha illa Allah
Tu spui: "La ilaha ill-Allah uahdahu la sharikalyah, lyahul Mulk wa lyahul-hamdu wa huua culi Shay Ala-in Qadir" de 100 de ori, după rugăciunea Fajr. Profetul, pacea fie asupra lui, a spus: „Oricine spune că va primi o recompensă egală cu eliberarea de 10 sclavi, în cartea sa scrisă zece fapte bune și zece fapte rele vor fi șterse, iar acesta va fi protejat prin această rugăciune de la Satana pentru zi până seara. Nu există nimeni mai bine decât acest om, cu excepția celui care spune această rugăciune mai mult. "
12 - Intrarea moscheii
"A'uzu Llyahi-bi-l-'Azymi wa bi-vadzhhi-chi-l-wa Kyarimi Sultani-chi-l-al-kadymi min Shaytaani-p-Raj". (Eu caut refugiu în Allah cel Mare, chipul Lui și puterea Lui primordială de Satana blestemată). Este cunoscut faptul că Profetul, pacea fie asupra lui, care merg la moschee, el a spus: „Ori de câte ori un musulman rosteste rugăciune menționat, Satana spune:“. El este protejat de mine pentru restul zilei " (Abu Dawud: 1/127)
Repetați următoarea rugăciune de trei ori dimineața și de trei ori seara: "Bismillahi lazi la yazuru maa ismii shayun ar fi wa wa fi fi samaay wauuuu ul ul alim". (În numele lui Allah, cu Numele Celui pe care nimic nu-i face rău pe Pământ și în Cer și El este Cuvânt, Omniscient) (At-Tirmizi: 5/133)
Plecând din casă, spuneți: "Bismillahi tauakkaltu ala Allah la Haul Wala kuuatu illa billyahi." Când spui asta, ți se va spune (fără conștiința ta): "Te-am protejat și te-am protejat". Shaitan se va îndepărta de la tine și îi va spune celuilalt: "Ce se poate face cu o persoană protejată și protejată". (Abu Dawud: 4/325 și at-Tirmidhi: 5/154)
"Auzu bikalimaty Allahu at-tamati min min shari ma halak" dimineata si seara. Musulman: (An-Nawawi: 17/32)
Mai întâi, cerem musulmanilor să respecte munca altora și să accepte materialele publicate pe acest site ca pe un amanat.
Sperăm că înțelegeți.