Într-adevăr, câteva kilograme de exces de greutate nu sunt un motiv bun pentru a vă strica starea de spirit înainte de a merge la o vizită sau la un teatru. Dacă le-ați acordat atenție, conduceți rapid și rapid. Cu toate acestea, ce să purtați chiar acum, astfel încât nimeni să nu poată ghici despre nimic?
5 lucruri care te pot face mai subțiri
Scrieți despre cum să ascundeți burta după sarcină, am fost determinată de o întrebare constantă a celor din jurul meu despre cum am reușit să slăbesc atât de repede după nașterea unui copil. M-am ridicat din umeri, am fost surprins și aproape justificat, spunând că încă mai trebuie să ajung la 3-4 kilograme și să țin minim 3 luni în clubul de fitness. Dar arăta ca o viclenie. Nimeni nu credea că sub îmbrăcăminte se găsea o burtă rotundă și plină. În poziția în picioare, el a fost desenat, când stăteam - mi-a scos un invitat nemijlocit înainte. Este exact ceea ce fată ar fi putut avea 34 de ani când, după nașterea celui de-al doilea fiu, au trecut doar 4 luni. Nu am mers la sala de sport și nu m-am deranjat cu o dietă, gândindu-mă că odată ce stomacul a crescut cu 9 luni, atunci are tot dreptul să se dizolve cât de mult timp. Au în vedere: experimentul cu mine a fost condus de mine cu scopul de a da armonie plutitoare pentru ideal și nu a promis să scape vizibil de multe kilograme suplimentare.
Am fost fericit că au devenit din nou populare. În magazine erau modele cu o potrivire înaltă cu denim stretch. Acest model de blugi, mai ales dacă flare nu este prea larg, iar culoarea este un indigo întunecat, a fost capabil să ascundă miraculos stomacul. Am reușit să-mi permit blugi albi cu un vârf scurt. Dar dacă aveam mai multe kilograme mai mult, aș prefera albastru și am completat tinuta cu o bluză zburtoare până la mijlocul coapsei.
2. Rochie cu talie elastică
Ele au fost descoperirea mea chiar și în timpul sarcinii - burtica a crescut, elasticul sa întins și sa mișcat peste sau sub burtă. Am sunat rochia asta ușoară. A fost posibil ca în câteva secunde să se îmbrace în mod eficient pentru o plimbare în balet până la cel mai apropiat magazin sau să iasă în lumea înarmată cu stiletto-uri. Rochia era la fel de avantajoasă atunci când cifra era de câteva kilograme.
Pentru o lungă perioadă de timp mi-a plăcut combinația de denim de sus și de jos în nici un caz a căzut sub sancțiunea mama dulap cu o burtă rotundă. Doar la prima vedere pantalonii scurți ar trebui amânați până la momente mai bune. Am ales un model cu exact aceeași potrivire ca și blugii, doar o întindere. Cinci centimetri de lungime suplimentară au fost decise de toată lumea, căci sub ele era ascuns ceea ce am vrut să ascund până acum. Același scop a fost servit de tricoul unei tăieri libere.
4. Rochie din tricoul dens
Valoarea acesteia pentru toți cei care nu și-au pierdut greutatea este următoarea: talie exagerată + siluetă A + culoare neagră + țesătură densă. Aceasta a fost una dintre cele mai de succes combinații, eliminând vizual excesul de pe abdomen și șolduri. După întoarcerea mea finală la uniformă, am plănuit să o port pentru toate mesele lungi din restaurante și să mănânc cât vreau.