Executarea sarcinii nr. 4 aici >>>
Completând îngrijirea completă a părului la domiciliu, a cincea sarcină a fost redusă la următoarele. A trebuit să protejez părul de efectele dăunătoare ale uscătorului de păr în timpul uscării, să le dau un volum suplimentar, deoarece părul meu este subțire și drept. Ei bine, și a pus părul într-o coafură lumină de zi cu zi.
Eu iau următorul instrument în mâinile mele pentru această sarcină - PHARMADENCITY. Spray de etanșare pentru păr fin (GREENPHARMA S.A.S FRANCE). Costul a 250 ml de spray este de 310 ruble.
Acesta este un spray de etanșare pentru tratarea și îngroșarea părului cu biotină, care funcționează pe suprafața fiecărui păr, pentru a extinde instantaneu diametrul la 25% după o singură utilizare.
Spray cu o aromă florală plăcută, strălucind splendid pe păr, fără a le lipi, nu mai grele:
-extinde diametrul părului;
-face părul să se simtă mai gros;
-reduce părul fragil.
Este foarte ușor de utilizat. De la capacul de pulverizare, pulverizați sprayul pe părul umed. Masați puțin produsul prin păr, distribuind uniform. Nu este nevoie să spălați sprayul.
Apoi, mi-am suflat părul ca de obicei. Cât de mulțumiți de starea lor după o astfel de îngrijire deplină - nu trece! Fetelor, cunoașteți-vă noul brand pentru mulți dintre voi. Îi recomand cu sinceritate pentru îngrijirea părului. Cunoaștere va fi foarte plăcută!