8 Reguli privind pierderea efectivă în greutate

Dacă ar fi ușor să piardă în greutate, așa cum ar părea din titlul acestui articol, atunci este puțin probabil ca mii de cărți să fie scrise pe această temă, iar secțiuni separate nu ar fi dedicate reducerii ponderii în reviste și a resurselor de internet pentru femei. Desigur, aceasta nu este o sarcină ușoară, dar nu este deloc o parte a imposibilului.

Dacă ar fi ușor să piardă în greutate, așa cum ar părea din titlul acestui articol, atunci este puțin probabil ca mii de cărți să fie scrise pe această temă, iar secțiuni separate nu ar fi dedicate reducerii ponderii în reviste și a resurselor de internet pentru femei. Desigur, aceasta nu este o sarcină ușoară, dar nu este deloc o parte a imposibilului.

dificultate său principal nu se află în dreptul _ [alege o dieta] () tip _ili de exercițiu, acesta este exprimat chiar și în metabolismul individuale și corpul ca un întreg ...

Dificultatea cu care se confruntă toate femeile pe calea către cifra ideală este să fie de acord cu ea însăși. Cu alte cuvinte, pierderea în greutate este o putere de voință înmulțită cu o dietă sănătoasă și o activitate fizică.

Passion.ru a decis să facă o listă de sfaturi, la care trebuie respectată, dacă doriți ca lucrările dvs. să aducă rezultate.

Citiți de asemenea

Stabiliți un obiectiv

Nutriția corectă

Jocuri sportive

Exerciții de respirație

Nu este un pas înapoi!

Grăbește-te încet

Împreună mai distractiv

Scopul este atins!

Stabiliți un obiectiv

8 reguli de pierdere în greutate efectivă

Pierde greutate corect: setați un obiectiv

În orice efort, principalul lucru este acela de a stabili un obiectiv specific, fără a se ajunge la ceea ce poate fi considerat neîndeplinit. În cazul pierderii în greutate, este mai bine să măsurați succesele nu în kilograme, ci în centimetri, măsurând volumele de la care ne-am dori să scăpăm.

Pe aceeași greutate display-uri la scară, care, după cum ne amintim de la curs de fizica, se calculează după formula em = pV, unde p - este densitatea corpului. În organism, raportul dintre os, grăsime și țesutul muscular individual, respectiv greutatea corporală, depinde de caracteristicile structurii omului.

Astfel, scopul tău nu ar trebui să fie o amprentă pe scări, ci [mărimea îmbrăcăminții] (), care într-o bună zi te va potrivi.

"Am început să scap de greutate de mai multe ori, dar a aruncat repede: săgeata pe solzi sa mișcat foarte încet și am pierdut rapid entuziasmul. Într-o zi medicul mi-a explicat că greutatea corporală depinde nu numai de excesul de grăsime, ci și de alți factori. Am mers din nou la o dieta.

Pe cântare s-au ridicat extrem de rar, dar în fiecare săptămână sa schimbat volumul taliei, șoldurilor, pieptului. Ca urmare, în trei luni am pierdut 3 dimensiuni! "

Nutriția corectă

Slabeste corect greutatea: o dieta sanatoasa

Un factor important în succesul strategiei dvs. de scădere în greutate este normalizarea nutriției. Nu este atât de important dacă stați într-o dietă rigidă sau doar vă limitați în dulce, friptura, prăjit și nu mai mâncați după șase seara.

Principalul lucru este să înțelegeți că alimentele ar trebui să fie sănătoase, iar programul de masă ar trebui să țină cont de bioritmurile naturale. Apropo, care este motivul, în sfârșit, de a vă ajusta regimul?

"Când sotul meu și cu mine am decis să scădem în greutate, am cumpărat un abonament la un club de fitness și am lucrat acolo în fiecare seară timp de 3-4 ore. După aceea am plecat acasă și la 11-12 dimineața am avut o cină completă.

Pentru o lună de astfel de lecții, am marcat încă 2 kilograme fiecare! Mușchii au fost compactați, dar volumele au rămas.

Dar de îndată ce am reconstruit dieta - au început să mănânce micul dejun și au renunțat la torturi târzii saturate, au limitat consumul de produse dăunătoare - volumele au început să scadă ".

Activități sportive

Slabeste corect greutatea: joaca sport

Bineînțeles, cei care vor să arate bine, nu pot face fără să joace sport. Nu este necesar să exersați până la a șaptea transpirație în sala de sport sau să intrați în secțiunea sportivă. Este puțin probabil să aveți timp pentru asta, să nu mai vorbim de dorință.

Dar dacă cel puțin 15 minute pe zi veți efectua exerciții de gimnastică simple, atunci efectul va apărea imediat. Încărcarea poate fi înlocuită cu bicicleta, schi, drumeții sau orice alt tip de activitate fizică, la care nu aveți nici o dispreț cronică.

Singura condiție: pentru a consolida rezultatul și pentru a sistematiza procesul, trebuie să vă ocupați în fiecare zi.

"Am urât sport toată viața mea. În ultimii ani, am devenit foarte grasă datorită stilului de viață sedentar și am decis recent să pierd în greutate. Cu dieta, nu au apărut probleme, deoarece sunt o persoană destul de disciplină, dar cu sport este doar o nenorocire!

Ceea ce nu am încercat: dans, alergare, yoga, nu mi-a plăcut nimic. Dar, de îndată ce am oprit exercitarea, pierderea în greutate "a murit". Și apoi mi-am amintit că o dată într-o copilărie adâncă, prietena mea și-mi plăcea să călăresc bicicletele.

Mi-am găsit prietenul cu două roți la vila părinților mei. În mod surprinzător, nu am uitat să pedalez! Mi-a placut atat de mult incat mi-am cumparat unul nou, iar acum in fiecare dimineata incepe cu bicicleta de o ora. Muschii în ton și o stare bună pentru toată ziua! "

Exerciții de respirație

Slabeste corect greutatea: exercitii de respiratie

Deși este greu de crezut, dar exercițiile de respirație accelerează semnificativ procesul de scădere a greutății. Tehnicile cum ar fi bodyflex, oxysize sau callanetics pot fi folosite fie în combinație cu gimnastica convențională, fie în locul ei.

Dar nu fiți foarte zeloși: concentrați-vă asupra sănătății, cu cel mai mic disconfort, ajustați programul activităților lor.

"Am fost sceptic cu privire la faptul că din munca de respirație și întinderea lentă la muzică puteți să scăpați în greutate. La inceput, am facut bodyflex doar sa ma trezesc mai bine, sa reduc durerile de cap si sa renunt la fumat mai usor, dar rezultatele au inceput sa se manifeste in centimetri.

Deci, timp de șase luni de cursuri am schimbat 3 dimensiuni de haine. performanță regulată este foarte importantă - nu numai în ceea ce privește auto-disciplina, dar, de asemenea, pur și simplu, din cauza gimnastica respiratorie imbunatateste in mod semnificativ sanatatea si starea de spirit ".

Nu este un pas înapoi!

Slabeste corect greutatea: nu inapoi!

V-ați dezvoltat obiceiurile alimentare și un program de exerciții fizice. Nu le rupeți, cât de mult nu ți-ar plăcea. Desigur, dacă ai o dată înainte de a merge la culcare mânca un baton de ciocolată, nu vei primi imediat mai bine, dar dat o dată, data viitoare când o faci din nou.

La urma urmei, adevărul este: ce înseamnă să organizați o dată o mică vacanță dulce? Și apoi din nou. Și mai mult ... Tu nu vei observa cum încălcările regimului vor deveni regulate pentru tine, iar procesul de a pierde în greutate va fi blocat.

Același lucru cu activitatea fizică - odată ce treceți de încărcare, data viitoare când o faceți din nou, și cu mult mai puțin durere de conștiință.

"Cred că mulți oameni care au dorit vreodată să piardă în greutate, nu au făcut-o cu prima încercare și nici măcar cu cel de-al doilea. Personal, am început de 15 ori și numai pe locul 16 sa dovedit a avea succes, pentru că m-am ordonat să nu mă abată de la planurile mele, fără indulgențe.

Acum sistemul meu a devenit pentru mine un mod de viață. Urmăm regulile deja prin inerție și nu vreau să le încalc deloc. "

Rapid - nu înseamnă eficiență

Slabeste corect greutatea: rapid - nu inseamna in mod eficient

Fiecare dintre noi vrea [să piardă în greutate cât mai repede posibil]] (), dar este important să nu exagerăm. Siguranța pentru organism este considerată o pierdere în greutate de maximum 3 kg pe săptămână. Nu alegeți o dietă care promite să ne ajute la o parte cu 7 kg în 7 zile. Acest lucru va deveni un stres prea grav pentru organism.

De asemenea, nu puteți abandona complet proteinele, grăsimile sau carbohidrații - toate aceste elemente trebuie să fie într-un fel prezente în dieta noastră. [Nutriție adecvată] () - mâncare variată.

În cele din urmă, trebuie să fii atent cu sportul. Dacă ați făcut ultima dată gimnastica la școală în domeniul educației fizice, atunci este mai bine să începeți cu exerciții elementare. Dacă sunteți o persoană mai atletică, încercați încă să nu vă suprasolicitați.

Dacă deveniți foarte obosit de la ore, în curând veți pierde dorința de a vă angaja.

"Prima dată când am ales o dietă foarte foame - mere verzi cu chefir. Am petrecut o saptamana, desigur, dar ce ma costat! Aproape că am scăpat de foame.

Când sa terminat dieta, am început să mănânc, iar în săptămâna următoare am revenit toată greutatea scăzută, în plus, am început să exacerbat gastrită. Apoi am stat pe o dietă pepene verde, care mi-a provocat constipația mea teribilă.

Experiența mea tristă ma făcut să renunț pentru totdeauna la monodi-dietă și să dau preferință unei diete sănătoase variate. Mănânc micul dejun, încerc să mănânc mai multe legume proaspete pentru prânz și cină, desigur că nu mănânc după 6 ani și mă simt minunat.

Suntem subtiri impreuna cu prietena sau ne plac

Pierde greutatea corect: împreună mai distractiv

Se spune că un cap este bun, dar doi sunt mai buni. Dacă pierdeți greutatea cu mama, prietenul, iubitul, atunci realizările partenerului vă vor impulsiona cu noi realizări. Puteți chiar să organizați un concurs sau să pierdeți greutate într-o dispută.

Încercați să potriviți nu numai aspirațiile dvs., ci și alegerea dietei și tipul de activitate fizică, mai ales dacă locuiți împreună.

"Sunt cu prietenul meu, cu care am închiriat un apartament, am făcut un pariu despre care dintre noi, două doamne magnifice, va purta mai întâi 40 de dimensiuni. Am stat pe aceeași dietă, am cumpărat bilete de sezon în piscină și timp de șase luni am pierdut în greutate împreună.

Nu numai că am concurat, dar și ne-am susținut reciproc. Aproape simultan am urcat în blugi de dimensiune 40. Prietenia a câștigat. "

Rețineți succesul!

Pierde greutate corect: notați succesul!

Pentru a atinge obiectivul mergem în pași mici și fiecare victorie mică merită remarcată. De exemplu, trebuie să pierdeți în greutate cu 4 dimensiuni. De fiecare dată când schimbați dimensiunea, nu uitați să actualizați dulapul și să vă cumpărați ceva frumos.

Acest lucru vă va stimula să continuați să luptați cu centimetri. La urma urmei, este atât de frumos să cumperi pantaloni de fiecare dată pentru o dimensiune mai mică decât înainte!

În curând există un iPhone din a cincea generație - aici cred că, poate arunca de dimensiunea? La urma urmei, aveți nevoie de același motiv pentru a cumpăra un nou telefon mobil! "

În concluzie, merită să ne amintim că o persoană care crede în el însuși va realiza tot ceea ce dorește. Vă dorim mult noroc în luptă cu centimetri în plus. Și cel puțin să încercați să vă îndoiți succesul!

Citiți de asemenea

Dieta: noi doi suntem mai veseli!

Articole similare