Să vedem pentru moment cum să facem față sarcinilor dificile pentru a arăta ce nu se întâmplă în ultimul deceniu.
Warner Bros. Fotografiile și branhiile lui Potter au fost făcute de artiști de make-up sub conducerea lui Mark Coulier. Au fost fixate o oră și jumătate: partea exterioară a ghirlandelor era din silicon, iar partea interioară era din mătase. Prin urmare, se mișcă frumos în apă.
Warner Bros. Fotografii
Volan de Mort
Rafa Fiennes a fost pus pe machiajul lui Volan de Mort de 60-70 de ori pentru întreaga perioadă de filmare. trei persoane de fiecare dată timp de două ore, cu pori mari, peste moda: autocolante pe sprancene, ochi întunecare, piese venoase, deasupra capului Zoubi și unghiile și, în general, după toate aparențele pal.
Warner Bros. Poze Și aici pe un nas pune markere speciale și-l curăță deja într-o etapă postproducție.
Warner Bros. Fotografii
Mătușa Marge
Pentru a face un balon de la mătușa Marge a trebuit să recurgă la ajutorul unui make-up plastic, camere mari și pompe gonflabile. „Am făcut fața camerei, pe care suntem orbi, astfel încât a fost ca fata ei, a pus pe un balon gonflabil pe fața ei și înșelat. Atunci vedeți cum începe să se umfle. Am făcut a doua etapă, în care am ștergit partea umflată și i-am umflat-o și mai mult. Apoi am făcut a treia etapă, unde este deja complet umflată ", spune Mark Coulier.
Warner Bros. Fotografii
Corpul păianjenului gigant Aragog a făcut o echipă de 20 de persoane timp de șase luni. A cântărit aproximativ o tonă și a fost de dimensiunea unei mașini mici, așa că a fost nevoie de o macara pentru ao livra la set.
Warner Bros. Fotografii
Aberforth Dumbledore
Pentru ultimele filme trebuiau să se joace cu Kieran Hynds, care a interpretat rolul lui Aberforth Dumbledore. Trebuia să fie făcut ca și fratele său, Albus Dumbledore.
Warner Bros. Fotografii
Profesorul Snape
Apropo, Alan Rickman ca profesorul Snape, de asemenea, a luat un facturile câteva nas, dar a decis să nu chinuiasca actor - și el și familia sa a avut un nas excelent.
Warner Bros. Fotografii
Gaura de memorie
Warner Bros. Fotografii
Lucruri magice
Pentru a crea magia a trebuit să treacă la multe trucuri. Aceasta este o tava de auto-curatare.
Warner Bros. ImaginiA sunt cărți care sunt puse în aplicare.
Warner Bros. Imagini Flying pe mături. Trebuie să aveți o capacitate de a acționa în astfel de situații.
Warner Bros. Fotografii